Ανοιχτά 24 ώρες.
Email info@voulosa.gr Καλέστε μας τώρα! +30-211.8.500.400
Ανοιχτά 24 ώρες.
Email info@voulosa.gr Καλέστε μας τώρα! +30-211.8.500.400
Αποφράξεις Βόρεια Προάστια
Εγγύηση Ποιότητας και Τιμής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποφράξεις Μαρούσι.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για τη συντήρηση και την απεμπλοκή των αγωγών και των αποχετευτικών συστημάτων του σπιτιού σας. Ξεβιδώνουμε τυποποιημένους σωλήνες, όπως εκείνους που είναι συνδεδεμένοι με τον νεροχύτη της κουζίνας, νιπτήρες, λουτρά, ντους, σωλήνες εδάφους. Επιπλέον, χειριζόμαστε επίσης πιο εξειδικευμένες σωληνώσεις, μεταξύ των οποίων:

Συστήματα αποστράγγισης

Διάφοροι σωλήνες περιβάλλουν σπίτια που διοχετεύουν το νερό που υπάρχει στο έδαφος στη γύρω γη και που ρέει από τη στέγη μέσω των υδρορροών. Οι σωλήνες αυτοί πρέπει να καθαρίζονται για να αποφευχθεί η διείσδυση νερού στο κτίριο.

Συστήματα αποστράγγισης πηγαδιών και πηγών

Μερικοί άνθρωποι τροφοδοτούν τα πηγάδια τους από τις φυσικές πηγές, οι οποίες μερικές φορές αποκλείονται λόγω των ριζών ή της συσσώρευσης ασβεστίου.Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για να ξεμπλοκάρουμε καλά συστήματα αποστράγγισης, τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.

Σχάρες αποστράγγισης

Επίσης, ξεμπλοκάρουμε κάθε είδους σχάρες αποστράγγισης.

Άντληση, εκκένωση και συντήρηση βόθρων

 Μέθοδοι απόφραξεις

Για να εντοπίσουμε σωλήνες που χρειάζονται συντήρηση, υιοθετούμε διάφορες μεθόδους. Καθαρισμός υψηλής πίεσης. Αυτός ο τύπος απεμπλοκής πραγματοποιείται από τα οχήματα που είναι εφοδιασμένα με αντλίες υψηλής πίεσης. Μηχανικός καθαρισμός. Λειτουργούμε με μηχανές εξοπλισμένες με καλώδια και ράβδους για απεμπλοκή.

Συντήρηση

Ο τακτικός καθαρισμός σάς επιτρέπει να αποφύγετε τις μπλοκαρίσματα και τις πλημμύρες που προκαλούνται από τη συσσώρευση ριζών, τα σκουπίδια που απορρίπτονται από την τουαλέτα, το λίπος για μαγείρεμα, την άμμο, τα νεκρά φύλλα ή, και πάλι, το αλάτι.Σε αυτή την περίπτωση, πραγματοποιούμε επίσης καθαρισμό λυμάτων και καθαρό νερό από όλα τα πιθανά απορρίμματα.