Ανοιχτά 24 ώρες.
Email info@voulosa.gr Καλέστε μας τώρα! +30-211.8.500.400
Ανοιχτά 24 ώρες.
Email info@voulosa.gr Καλέστε μας τώρα! +30-211.8.500.400
apofraxeis-notia-pinakida
Εγγύηση Ποιότητας και Τιμής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ένα καθαρό υδραυλικό σύστημα είναι ένα πιο διαρκές, πιο αποτελεσματικό σύστημα. Οι αντικαταστάσεις σωλήνων σημαίνουν συνήθως σημαντικά κατασκευαστικά έργα και συνεπώς μεγάλα έξοδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διατήρηση του σήμερα είναι η εξοικονόμηση του αύριο.

Εμείς στο voulosa.gr έχουμε το πιο προηγμένο εξοπλισμό έτοιμο να ξεμπλοκάρει σωλήνες  και υδραυλικά συστήματα εν γένει. Περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Γλυφαδα και τις κοντινές πόλεις μας πίσω. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, αντιμετωπίσαμε όλα τα είδη των φανταστικών απορριμμάτων υδραυλικών εγκαταστάσεων και καταφέραμε πάντα να διορθώσουμε τα προβλήματα.

Η εμπειρία μας στον κλάδο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και η αυτοσυντηρούμενη φύση μας έχουν οδηγήσει στην απόκτηση εξοπλισμού καθαρισμού υψηλής πίεσης και ειδικών ακροφυσίων για όλους τους τύπους απόφραξης των σωληνώσεων,όπως αυτές που παράγονται με απορρυπαντικό, κυτταρίνη, λάσπη, πέτρες, υπολείμματα κατασκευής, ρίζες ή παραμένουν κολλημένα σε σωλήνες χαμηλής κλίσης.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να βουλώσει κάποιο σύστημα σωλήνων. Εάν ένα σύστημα υγιεινής της ιδιοκτησίας σας δεν είχε ελεγχθεί ή συντηρηθεί από πολύ καιρό πριν και οι δυσάρεστες μυρωδιές διαρρέουν έξω, μην εμπιστεύεστε τη βραχυπρόθεσμη λύση και τις αναποτελεσματικές διορθώσεις όπως τα χημικά καθαριστικά σωληνώσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2118500400 και θα αφήσουμε οποιοδήποτε σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων ακριβώς όπως καινούργιο.

Για τον voulosa.gr κανένα μπλοκάρισμα αποστράγγισης δεν είναι πολύ μεγάλο ή μικρό: όλοι οι πελάτες μας είναι εξίσου σημαντικοί. Μπορούμε να ξεκολλήσουμε από μια κανονική απόφραξη  πιάτων σε οποιοδήποτε φανταστικό δίκτυο αποχέτευσης..

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Ενδοσκόπηση Γλυφάδα

Flipbox item sample content

Flipbox Item Title

Flipbox Item Caption

Flipbox item sample content