+30.2118002444

Αποφράξεις Ψυχικό

Αποφράξεις Ψυχικό

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Ψυχικό όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις ψυχικό
 • Αποφράξεις Φρεατίων Ψυχικό
 • Αποφράξεις Λεκάνης Ψυχικό
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Ψυχικό
 • Αποφράξεις Υδρορροών Ψυχικό
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Ψυχικό
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Ψυχικό

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ψυχικού

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ωρωπός απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Ψυχικό

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις Ψυχικό στο λεκανοπέδιο Αττικής. Μετά από 10 χρονιά επιτυχημένης παρουσίας μας στο χώρο των αποφράξεων συνεχίζουμε δυναμικά  να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες μας. Έκτος από αποφράξεις η εταιρεία μας αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει και άλλες εργασίες όπως απολυμάνσεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων . Η εταιρία φροντίζει διαρκώς να αναβαθμίζεται παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο της. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει  τον εκσυγχρονισμού του στύλου οχημάτων καθώς και των μέσων-εργαλείων που χρησιμοποιούνται στις δουλειές. Παράλληλα φροντίζουμε οι τεχνικοί μας να διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και πείρα ώστε να σας εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά. Συγχρόνως οι τιμές στις εργασίες που αναλαμβάνουμε παραμένουν σταθερά χαμηλά δίχως να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Αποφράξεις Χαλάνδρι.

Αποφράξεις

Η εταιρεία Αποφράξεις Ψυχικό αναλαμβάνει να  πραγματοποιήσει αποφράξεις σε όλη την Αττική. Μια φραγμένη αποχέτευση αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για  κάθε άνθρωπο μιας και μπορεί να προκαλέσει πληθώρα προβλήματα  στην υγεία του και την περιουσία του. Μια απόφραξη μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με την χρήση διαγνωστικής κάμερας είτε με την χρήση υδροβάτης είτε με την χρήση ατσάλινες. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας έρχονται στον χώρο σας με  ένα σας τηλεφώνημα και με την χρήση εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας καθαρίζουν την αποχέτευση σας άμεσα και αποτελεσματικά.  Το τηλεφωνικό μας κέντρο παραμένει στην διάθεση σας  όλο το 24 όρο 7 μέρες την εβδομάδα μέρα και νύχτα ώστε να σας απαλλάξουμε μια για πάντα από όλα τα προβλήματα σας. Αποφράξεις Κολωνάκι.

Απολυμάνσεις

Εάν σας ταλαιπωρούν  τα έντομα τα τρωκτικά η τα παράσιτα η καλύτερη επιλογή που  μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτά είναι να καλέσετε τις Αποφράξεις Ψυχικό. Η εταιρεία μας ειδικευτεί στις απολυμάνσεις τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. .Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό το οποίο ανάλογα με το παράσιτο που αντιμετωπίζει μπορεί να επιλέξει το καταλληλότερο σκεύασμα ενώ αν το κρίνει απαραίτητο πραγματοποιεί επαναληπτικές εφαρμογές ώστε να μην ταλαιπωρήστε πλέον με αυτό το πρόβλημα.  Λειτουργούμε πάντα σύμφωνα με τους νομούς του κράτους χρησιμοποιώντας φάρμακα εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και ελεγμένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. Έτσι εγγυόμαστε ότι τα φάρμακα είναι ασφαλή για την υγεία της οικογένεια σας. Παράλληλα η εταιρεία μας ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος και για αυτό το λόγο τα σκευάσματα που εφαρμόζουμε στις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Αποφράξεις Ψυχικό

Αποφράξεις Αττική

Η εταιρεία Αποφράξεις Ψυχικό αναλαμβάνει αντλήσεις υδάτων  σε όλη την Αθηνά. Μια βουλωμένη αποχέτευση η μια έντονη βροχόπτωση μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημίες  στον χώρο σας μια και υπάρχει ο κίνδυνος να πλημμυρίσει, κίνδυνος ο οποίος μεγαλώνει όταν πρόκειται για υπόγειο η ισόγειο. Η εταιρεία μας  διαθέτει ένα στόλο από βυτιοφόρα οχήματα τα όποια είναι εξοπλισμένα με αντλίες απορρόφησης και μηχανήματα άντλησης νερού. Ένα τηλεφώνημα σας είναι αρκετό ώστε να φτάσουμε στον χώρο σας σε λίγα λεπτά  ώστε να καθαρίσουμε τον χώρο σας από τα καθαρά και τα ακάθαρτα νερά. Λειτουργούμε 24 ώρες το 24 όρο 7 μέρες την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!