+30.2118002444

Αποφράξεις Χολαργός

Αποφράξεις Χολαργός

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Χολαργός όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις χολαργός
 • Αποφράξεις Φρεατίων Χολαργός
 • Αποφράξεις Λεκάνης Χολαργός
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Χολαργός
 • Αποφράξεις Υδρορροών Χολαργός
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Χολαργός
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Χολαργός

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Χολαργού

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ψυρρή απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Χολαργός

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις  Χολαργός σε όλη την Αττική. Για πάνω από 70 χρονιά η εταιρεία μας έρχεται στον χώρο σας και αναλαμβάνει αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Κυρία προτεραιότητα μας είναι να παραμείνουμε η πιο αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων σε όλη την Αθηνά. Για να το καταφέρουμε αυτό προσπαθούμε να παρακολουθούμε και να εναρμονιζόμαστε με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο μας. Έτσι αναβαθμίζουμε διαρκώς το στόλο οχημάτων το οποίο εφοδιάζουμε με σύγχρονα μηχανήματα. Παράλληλα φροντίζουμε να εξοπλίζουμε τους τεχνικούς της εταιρείας με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται ο χρόνος που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί μια εργασία δίχως να ρίχνουμε την ποιότητα μας. . Tέλος οι Αποφράξεις Χολαργός θέλοντας να σας ευχαριστήσουν για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρονιά προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες τους σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αποφράξεις

Οι Αποφράξεις Χολαργός συνεχίζουν να έρχονται στον χώρο σας για πάνω από 10 χρονιά και να παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε κάθε τύπου απόφραξης σε κάθε κτίριο της Αττικής. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στην διάθεση σας να μας καλέσετε όταν προκύψει ένα απρόοπτο βούλωμα και εμείς θα στείλουμε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα σας. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν την εμπειρία καθώς και εργαλεία τελευταίας τεχνολογία ώστε να εντοπίσουμε με ευκολία και ακρίβεια το φραγμένο σημείο  και στην συνεχεία να το αποφράξουν. Με αυτόν τον τρόπο επαναφέρουμε την ροη του νερού διασφαλίζοντας ότι δεν θα απειληθεί η περιουσία σας. Αποφράξεις Περισσός

Απολυμάνσεις

Αν σας ταλαιπωρούν τα παράσιτα τα έντομα η τα τρωκτικά και το μονό που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε τις Αποφράξεις Χολαργός. Είμαστε βέβαιοι πως  θα απαλλαγείτε μια για πάντα από την ενοχλητική παρουσία τους άμεσα. Οι τεχνικοί της εταιρείας πραγματοποιούν με μεγάλη αποτελεσματικότητα απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παράλληλα όταν το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε καταπολέμηση το πρόβλημα σας. Με τις Αποφράξεις Χολαργός δίπλα σας δεν υπάρχει περίπτωση να σας ταλαιπωρήσει ξανά κάποιο ενοχλητικούς οργανισμός. Αποφράξεις Χαλάνδρι.

Αποφράξεις Χολαργός

Αποφράξεις Αττική

Οι Αποφράξεις Χολαργός ειδικεύονται στις αντλήσεις υδάτων σε όλη την  Αθηνά. Αθηνά. Η άντληση υδάτων από ένα υπόγειο η έναν ισόγειο χώρο  είναι συχνότερο  φαινόμενο μιας και τα νερά από μια έντονη βροχόπτωση η μια φραγμένη αποχέτευση έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε χώρους που είναι στο ίδιο ύψος με τον δρόμο ή και χαμηλότερα. Η εταιρεία μας έχει έναν στόλο από οχήματα τα όποια διαθέτουν αντλίες νερού και μηχανήματα απορρόφησης.  Με ένα τηλεφώνημα σας ερχόμαστε στον χώρο σας ώστε να τον καθαρίσουμε από τα καθαρά και τα ακάθαρτα ύδατα. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι θα προστατεύουμε τόσο τον  χώρο σας από υλικές ζημίες άλλα και την υγεία σας . Σε περίπτωση που πλυμμηρίσετε μπορείτε να μας καλέσετε όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα και οι Αποφράξεις Χολαργός θα είναι δίπλα σας να σας βοηθήσουν με ότι χρειαστείτε.. 

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!