+30.2118002444

Αποφράξεις Χαλάνδρι

Αποφράξεις Χαλάνδρι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Χαλάνδρι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις χαλάνδρι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Χαλάνδρι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Χαλάνδρι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Χαλάνδρι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Χαλάνδρι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Χαλάνδρι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Χαλάνδρι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Χαλανδρίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Χολαργός απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις Χαλάνδρι σε όλη την Αττική. Η επιτυχημένη παρουσία μας στον χώρο τα τελευταία 70 χρονιά μας κάνει μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες αποφράξεων. Γνωρίζουμε πως είναι αναγκαίο να ακολουθούμε την ραγδαία  τεχνολογική ανάπτυξη των τελευταίων χρονών. Έχοντας ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας οι Αποφράξεις Χαλάνδρι αναβαθμίζει το στόλο οχημάτων καθώς και των μηχανημάτων που χρησιμοποιούμε. Παράλληλα εξοπλίζουμε του τεχνικούς της εταιρείας με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι οι εργασίες που πραγματοποιούμε γίνονται γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι το κόστος για κάθε εργασία θα είναι υψηλό. Θέλοντας να σας ανταποδώσουμε την στήριξη σας όλα αυτά τα χρονιά  διατηρούμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα ώστε να παραμείνετε ικανοποιημένοι. Αποφράξεις Χολαργός.

Αποφράξεις

Οι Αποφράξεις Χαλάνδρι αναλαμβάνουν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που θα προκύψει στο φραγμένο δίκτυο.  Έχουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε κάθε τύπου απόφραξη. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας εκτός από την άριστη κατάκριση που διαθέτουν, εξοπλίζονται με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με την χρήση διαγνωστικής κάμερας έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε που έχει προκληθεί βούλωμα και στην συνεχεία με την βοήθεια ατσάλινας η πιεστικού μηχανήματος αποφράσουμε το δίκτυο. Έτσι λειτουργώντας γρήγορα και με απολυτό επαγγελματισμό σας απαλλάσσουμε από το πρόβλημα σας μια για πάντα. Μπορείτε να καλέσετε στις Αποφράξεις Χαλάνδρι 24 ώρες το 24ωρο και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα ανα πάσα στιγμή. Αποφράξεις Ψυχικό.

Απολυμάνσεις

Οι Αποφράξεις Χαλάνδρι ειδικεύονται στις απολυμάνσεις  σε κάθε κτίριο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας απαλλάξει μια για πάντα από την παρουσία των παρασίτων που συχνά είναι επιβλαβή για την υγεία σας. Παράλληλα η εταιρεία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις για την καταπολέμηση των εντομών  καθώς και μυοκτονίες για την καταπολέμηση των τρωκτικών. Οι Αποφράξεις Χαλάνδρι έχοντας ως κυρία προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών μας χρησιμοποιεί φάρμακα που είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ έχουν ελέγχει και εγκριθεί από τον Ε.Ο.Φ. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα φάρμακα μας δεν θα είναι επικίνδυνα για την υγεία της οικογενείας σας και των κατοικίδιων σας. Να είστε βέβαιοι πως θα διατηρήσουμε καθαρό τον χωρό σας.

Αποφράξεις Χαλάνδρι

Αποφράξεις Αττική

Μια έντονη βροχόπτωση ή μια φραγμένη αποχέτευση είναι μερικές από τις αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσετε και να βάλετε σε κίνδυνο την περιουσία και την υγεία σας. Ο χώρος σας κινδυνεύει περισσότερο όταν είναι ισόγειος η υπόγειος μιας και μπορεί να πλημμυρίσει ευκολότερα. Οι Αποφράξεις Χαλάνδρι με ένα τηλεφώνημα σας στέλνουν ειδικό συνεργείο για να απαντήσουν τα νερά. Η εταιρεία διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο από οχήματα που είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα απορρόφησης και αντλίες νερού. Έτσι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθαρίζουμε τον χώρο από τα καθαρά και ακάθαρτα νερά και παράλληλα τον προστατεύουμε από τυχόν ζημιές εξαιτίας της πλημμύρας . 

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!