+30.2118002444

Αποφράξεις Φιλοθέη

Αποφράξεις Φιλοθέη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Φιλοθέη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις φιλοθέη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Φιλοθέη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Φιλοθέη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Φιλοθέη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Φιλοθέη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Φιλοθέη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Φιλοθέη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Φιλοθέης

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Φούρεσι απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Φιλοθέη

Η εταιρεία Alpha Aποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις Φιλόθεη σε όλη την Αττική. Άδω και 10 χρονιά η εταιρεία μας φροντίζει να σας παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε πολύ οικονόμες τιμές. Κάθε μέρα  είναι για εμάς και μια καινούρια πρόκληση για να προσφέρουμε σε όσους μα εμπιστεύονται το καλύτερο αποτόλμα. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως είμαστε η καταλληλότερη εταιρεία για να φροντίσει το αποχετευτικό σας δίκτυο. Συγχρόνως οι αποφράξεις Φιλόθεη μεριμνούν και για την άμεση εξυπηρέτηση εκσυγχρονίζοντας τον στόλο οχήματα που διαθέτει. Επιπλέον η εταιρεία ενημερώνεται για  τα οικονομικά δεδομένα  που υπάρχουν στην αγορά και έτσι μπορούν και συμβαδίζουν με αυτά διατηρώντας τις τιμές σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι Αποφράξεις Φιλόθεη είναι στην διάθεση όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου. Αποφράξεις Πεντέλη.

Αποφράξεις

Eνα αποχετευτικό σύστημα μπορεί να υπολειτουργεί εξαιτίας ενός απροόπτου βολέματος που προέκυψε σε κάποιο σημείο του. Οι Αποφράξεις Φιλόθεη είναι η καταλληλότερη εταιρεία στην όποια μπορείτε να απευθυνθείτε. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και την μεγάλη εμπειρία μας μπορούμε να εκτελέσουμε κάθε είδους αποφράξεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχει στην διάθεση του σύγχρονα αποφρακτικά μανιώματα. Με την βοήθεια τους μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια το σημείο του δίκτυο που έχει βουλώσει και στην συνεχεία να  το αποφράξει. Μέσα σε λίγα λεπτά το σημείο θα έχει καθαριστεί και το αποχετευτικό σας δίκτυο θα λειτούργει και πάλι ομαλά. Οι Αποφράξεις Φιλόθεη αναλαμβάνουν κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει σε όλη την Αττική μιας και λειτουργούν 7 ημέρες την εβδομάδα μέρα και νύχτα. Αποφράξεις Αθήνα.

Απολυμάνσεις

Οι Αποφράξεις Φιλόθεη δραστηριοποιούνται στον χώρο των απολυμάνσεων  εδώ και μια δεκαετία. Η εταιρεία μας διαθέτει τόσο την πείρα όσο και τα κατάλληλα μέσα για να σας απαλλάξει από την ενοχλητική παρουσία των παρασίτων των εντομών ή των τρωκτικών.  Πραγματοποιούμε απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε όλη την Αττική το σο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Ακλουθώντας πιστά όλους του κανόνες ασφάλεια μπορούμε και καταπολεμούσε κάθε παράσιτο αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας των καταλληλότερο φάρμα. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως όλα τα φαρμακευτικά σκεύασμα που διαθέτουμε έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση εσείς η οικογένεια σας να επηρεαστείτε από την δράση των φάρμακων. Οι Αποφράξεις Φιλόθεη σας παρέχουν εξειδικευμένα προγράμματα απολύμανσης για τα όποια μπορείτε να ενημερωθείτε με ένα σας τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό μας κέντρο. 

Αποφράξεις Αττική

Εδώ και 70 χρονιά οι Αποφράξεις Φιλόθεη έχουν κατακτήσει την κορυφή.  Με την πάροδο των χρονών έχουμε καταφέρει να διαθέτουμε ένα τεράστιο και υπερσύγχρονο στόλο από συνεργεία τα όποια πραγματοποιούν κάθε εργασία που θα αναλάβουμε. Δεν είναι τυχαίο που το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς αφού όλο και περισσότεροι μας επιλέγουν για να φροντίσουμε το αποχετευτικό σας δίκτυο. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας  το όποιο λειτουργεί πάντα με απολυτό επαγγελματισμό. Οι Αποφράξεις Φιλόθεη μπορούν να σας ενημερώσουν για τις υπηρεσίες και τις προσφορές που παρείχε με ένα τηλεφώνημα σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες. 

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!