+30.2118002444

Αποφράξεις Σπάτα

Αποφράξεις Σπάτα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Σπάτα όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις σπάτα
 • Αποφράξεις Φρεατίων Σπάτα
 • Αποφράξεις Λεκάνης Σπάτα
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Σπάτα
 • Αποφράξεις Υδρορροών Σπάτα
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Σπάτα
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Σπάτα

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Σπατών

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Σταμάτα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Σπάτα σε όλη την Αθήνα. Δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι το πελατολόγιο μας συνεχώς διευρύνεται μιας και η εταιρεία μας προσφέρει τα τελευταία 10 χρόνια αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε πολύ οικονομικές τιμές.

αποφράξεις ανάβυσσος

Παράλληλα διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο στόλο οχημάτων ώστε να μπορούμε να είμαστε διπλά σας μέσα σε λίγα λεπτά. Όλα αυτά συνδυάζονται με τις πολύ χαμηλές τιμές που διαθέτουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

αποφράξεις χολαργός

Οι αποφράξεις Σπάτα αναλαμβάνουν αποφράξεις στο λεκανοπέδιο Αττικής. Για να μην έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες ενός απροόπτου βουλώματος  καλέστε μας και εμείς θα στείλουμε άμεσα ένα από τα συνεργεία μας για να σας εξυπηρετήσει.

αποφράξεις χαιδάρι

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε τύπου απόφραξη (σιφωνίου ,νεροχύτη ,φρεατιου,κτλ) μιας και διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς οι όποιοι λειτουργούν με απολυτό επαγγελματισμό για αποφράξεις Σπάτα.

αποφράξεις πατήσια

Αναλαμβάνουμε  αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων και βόθρων λειτουργώντας με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Όλες αυτές οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς οι όποιοι είναι εφοδιασμένοι με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα.

αποφράξεις ψυρρή

Με ένα τηλεφώνημα σας μπορείτε  να ενημερωθείτε πλήρως για τις υπηρεσίες που παρέχουμε καθώς και για τις προσφορές μας. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24 όρο 365 ημέρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες.

αποφράξεις χαλάνδρι

Ο τεχνικός που θα έρθει στον χώρο σας με την βοήθεια διαγνωστικής κάμερας μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια το σημείο που έχει φράξει. Οι αποφράξεις Σπάτα είναι στην διάθεση σας 24 ώρες στο 24 ωρο 365 ήρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες.

Αποφράξεις

Απολυμάνσεις Σπάτα

Οι αποφράξεις Σπάτα ειδικεύονται στη απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες κτιρίων σε όλη την Αθήνα. Η καταπολέμηση των παρασίτων των εντομών και των τρωκτικών που σας ταλαιπωρουν πρέπει να πραγματοποιείται από ειδικούς αλλιώς δεν θα απαλλαγείτε από το πρόβλημα σας.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι εφοδιασμένο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ενώ διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε μπορεί να διαλέξει ποιο φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιήσει ανάλογα με το παριστώ που αντιμετωπίζει. Αν κριθεί απαραίτητο πραγματοποιούμε επαναληπτική εφαρμογή μέχρι να δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημα σας ενώ μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα φάρμακα μας είναι απολύτως ασφαλή για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους  ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να βλάψουν την υγεία των μελών της οικογενείας σας η των κατοικίδιων σας μιας και έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.

Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι

Αποφράξεις στα Σπάτα

Ο καθαρισμός του αποχετευτικού δικτύου θεωρείται πολύ σημαντική εργασία για να μην έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες  μια φραγμένης αποχέτευσης. Έτσι ο καθαρισμός θα πρέπει να πραγματοποιείται από μια αξιόπιστη αποφρακτική εταιρεία. Οι αποφράξεις Σπάτα είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να καθαρίσουν το δίκτυο σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό το οποίο είναι εφοδιασμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να καθαριστεί η αποχέτευση από κάθε υλικό που μπορεί να την βουλώσει.

Οι αποφράξεις Σπάτα προσφέρουν συμβόλαια για μηνιαία τρίμηνη εξάμηνη και ετήσια συντήρηση του δικτύου. Το συμβόλαιο διαφέρει για το κάθε κτίριο ανάλωμα με την χρήση και την ποιότητα κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου.

Τέλος τα συμβόλαια συντήρησης προσαρμόζονται στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και για αυτόν τον λόγο είναι σε πολύ οικονομικές τιμές μιας και οι αποφράξεις Σπάτα φροντίζουν να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των πελατών.

Αποφράξεις Σπάτα

Η ανάπτυξη της εταιρείας μας σε όλους του τομείς συνδυάζεται με το χαμηλό κόστος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μιας και ακλουθούμε τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς. Οι αποφράξεις Σπάτα πραγματοποιούν εργασίες απόφραξης απολύμανσης άντλησης υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων  άμεσα γρήγορα και αποτελεσματικά. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στην διάθεση σας 365 ήρες τον χρόνο μέρα και νύχτα καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες. Συγχρόνως μονό τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το πελατολόγιο μας συνεχώς διευρύνεται μιας και παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασία με την χρήση τον πιο συγχρόνων  μέσων στις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά. Τα εξειδικευμένα συνέργεια της εταιρείας μας που βρίσκονται σε όλη την Αθηνά είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα που συμβαδίζουν με την εποχή που ζούμε ενώ παρέχουμε στους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας  εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!