+30.2118002444

Αποφράξεις Πεντέλη

Αποφράξεις Πεντέλη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Πεντέλη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις πεντέλη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Πεντέλη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Πεντέλη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Πεντέλη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Πεντέλη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Πεντέλη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Πεντέλη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Πεντέλης

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Πέραμα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Πεντέλη

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Πεντέλη σε όλη την Αττική. Δραστηριοποιούμαστε στις αποφράξεις τις απολυμάνσεις τις αντλήσεις υδάτων καθώς και τις συντηρήσεις αποχετεύσεων. Εδώ και 10 χρονιά η εταιρεία μας συνεχίζει να αναβαθμίζει τα μέσα και τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φροντίζουμε ώστε να μην μένουμε πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις άλλα αντιθέτως εφοδιάζουμε τα οχήματα και τους τεχνικούς με  εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που μας βοήθα να είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή μας όταν μας χρειαστείτε διαθέτουν σύγχρονα μηχανήματα. Παράλληλα θέλουμε οι έμπειροι τεχνικοί μας να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας εργασία. Αυτός είναι ο λόγος που τους εξοπλίζουμε με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι μειώνουμε το χρόνο που χρειάζεται για να γίνει μια εργασία άλλα συγχρόνως εκτοξεύουμε την ποιότητα μας. Η εταιρεία μας λειτούργει με σκοπό να μείνετε ικανοποιημένοι από όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Αποφράξεις Φιλοθέη.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Πεντέλη αναλαμβάνουν αποφράξεις σε όλη την Αντικνήμια τέτοια εργασία θα πρέπει να πραγματοποιείται μονό από ειδικούς   Διαθέτουμε  εξειδικευμένα συνεργεία σε όλη την Αθήνα τα όποια είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα ώστε να πραγματοποιήσου αποτελεσματικά κάθε τύπου απόφραξης. Παράλληλα οι πεπειραμένοι τσέχικοι της εταιρείας είναι ικανοί να σας αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε απρόοπτο βούλωμα που θα προκύψει. Χρησιμοποιώντας την αμπριά καθώς και τα κατάλληλα μέσα ο τεχνικός εντοπίζει εύκολα γρήγορα και με ακρίβεια το σημείο που έχει πρόβλημα το αποχετευτικό σύστημα  και στην συνεχεία με την βοήθεια  εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας πραγματοποιούν την απόφραξη. Με αυτόν τον τρόπο το δίκτυο καθαρίζεται και συνεχίζεται η ομαλή λειτούργει του.  Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι έτοιμοι να προσφέρουν υψηλής ποιότητας Αγασία 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα κάθε και τις αργίες. Αποφράξεις Πατήσια.

Απολυμάνσεις

Εάν έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να απαλλάξετε τον χώρο σας από έντομα παράσιτα η τρωκτικά άλλα αποτέλεσμα δεν δει το μονό που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε τις αποφράξεις Πεντέλη. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας πραγματοποιούν απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε κάθε κτίριο της Αττικής. Όλες αυτές εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη του γεωπόνου τις εταιρείας ο οποίος επιλεγεί το καταλληλότερο σκεύασμα που πρέπει να εφαρμοστεί στον χώρο σας για αποτελεσματική αντιμετώπιση των παράσιτων . Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποίει το προσωπικό  από τις αποφράξεις Πεντέλη έχουν ελέχθη και εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξη και τον Ε.Ο.Φ. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζουμε τον χώρο σας από την ενοχλητική παρουσία των παράσιτων και των εντομών δίχως να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία της οικογένεια σας και των κατοικίδιων σας.

Αποφράξεις Πεντέλη

Αποφράξεις Αττική

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν συχνά την χώρα μας καθώς και τα βουλωμένο σε πολλά σημεία αποχετευτικό δίκτυο είναι οι δυο κυριότερες αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος σας. Ο κίνδυνος να πλημμυρίσετε είναι μεγαλύτερος όταν ο χώρος είναι υπόγειος η ισόγειος μιας και τα όμβρια ύδατα έχουν ευκολότερη πρόσβαση. Οι αποφράξεις Πεντέλη αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν αντλήσεις υδάτων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας φροντίζει να  εξοπλίζεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογία. Έτσι με ένα τηλεφώνημα σας το βυτιοφόρο όχημα της εταιρείας θα είναι στον χώρο σας και με την χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας απαντούμε όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα που απειλούν να καταστρέψουν την περιουσία σας. Οι αποφράξεις Πεντέλη λειτουργούν σε 24ωρη βάση ώστε να μπορούν να σας εξυπηρετήσουν όποια στιγμή μας καλέσετε.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!