+30.2118002444

Αποφράξεις Παγκράτι

Αποφράξεις Παγκράτι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Παγκράτι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις παγκράτι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Παγκράτι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Παγκράτι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Παγκράτι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Παγκράτι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Παγκράτι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Παγκράτι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Παγκρατίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Παγκράτι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει  υπηρεσίες αποφράξεις  Παγκράτι σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας δεσμευτεί πως αν μας καλέσετε κάθε ζήτημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο θα αποτελεί παρελθόν. Δεν είναι τυχαίο πως το ευρύ πελατολόγιο μας εμπιστεύεται με κλειστά μάτια αφού προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασία δάσος να σας κοστίζει μια περιουσία. Διαθέτουμε πεπειραμένο προσωπικό με πολυετή παρουσία στον χώρο το οποίο είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Γνωρίζουμε πως  είναι σημαντικό να ήμαστε δίπλα σε λίγα λεπτά αφότου μας καλέσετε. Για αυτό διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων με τον οποίο φτάνουμε στο χώρο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρία εξοπλίζει το προσωπικό μας με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα παρέχοντας πάντα μέγιστης  ποιότητας υπηρεσίες. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται άψογα με τις χαμηλές τιμές που προσφέρουμε οι όποιες καλύπτουν ;απολύτως τις δίκες σας οικονομικές ανάγκες. Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο.

Αποφράξεις

Έχοντας στην διάθεση μας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό οι αποφράξεις Κορωπί αναλαμβάνουν αποφράξεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Γνωρίζουμε πως μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να σας προκαλέσει πληθώρα προβλημάτων. Πραγματοποιούμε κάθε εργασία πάντα με επαγγελματισμό. Τα έμπειρα συνεργεία αποφράξεων της εταιρείας μας  θα σας απαλλάξουν από το απρόοπτο βούλωμα και τα πέρατα έξοδα.  Με τη χρήση διαγνωστικής κάμερας έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε το σημείου που έχει  προκληθεί η φραγή και στη συνεχεία με τη βοήθεια ατσάλινες η πιεστικού μηχανήματος αποφράσουμε το δίκτυο. Λειτουργώντας με απολυτό επαγγελματισμό σας απαλλάσσουμε από το πρόβλημα σας μια για πάντα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί το κόστος της εργασίας καθώς είμαστε σίγουροι πως οι τιμές μας θα σας αφήσουν ευχαριστημένους. Μπορείτε να μας καλέσετε σε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα σας προκύψει καθώς το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου.

Απολυμάνσεις

Αποφράξεις Κορυδαλλός. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες της εταιρίας μας επεκτείνονται και στον τομέα των απολυμάνσεων. Παράλληλα οι αποφράξεις Παγκράτι ειδικεύονται σε απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα φάρμακα πληρούν τις κρατικές προδιαγραφές του υπουργείου Αγροτικής αναπτύξεις ενώ έχουν ελέγχει και από τον Ε.Ο.Φ..  Η εταιρία μας χρησιμοποιεί προϊόντα τα όποια είναι φιλικά προς το περιβάλλον, την οικογένεια σας άλλα και τα κατοικίδια ζώα και εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παράσιτων. Τα άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας εκτελούν επαναληπτικές εφαρμογές όταν το θεωρούν απαραίτητο εξασφαλίζοντας τη μόνιμη αντιμετώπιση των παθογόνων οργανισμών. Χορηγείται πιστοποιητικό απολυμάνσεως τους χώρου μετά από κάθε απολύμανση. Εμπιστευτείτε την εταιρία μας και τα παράσιτα δεν θα σας ξανά ενοχλήσουν ποτέ.

Αποφράξεις Παγκράτι

Αποφράξεις Αττική

Σε καιρούς βροχοπτώσεων η ελλείπεις συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου από τους δήμους οδηγεί στην υπερχείλιση των φρεατίων. Είναι πολλές οι περιοχές τις Αττικής που πλήττονται από πλημμύρες οι όποιες καταστρέφουν περιούσιες. Οι αποφράξεις Παγκράτι αναλαμβάνουν αντλήσεις υδάτων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρία διαθέτει βυτιοφόρα τα όποια είναι άρτια εξοπλισμένα με αντλίες, έτοιμα να επέμβουν ανάπαυσα στιγμή. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας θα σας απαλλάξουν από καθαρά και ακάθαρτα νερά ενώ παράλληλα θα σας προστατευόσουν από τυχόν ζημίες λέγω της πλημμύρας  με ένα μόνο τηλεφώνημα. Παραμένουμε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!