+30.2118002444

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις νέα φιλαδέλφεια
 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Φιλαδέλφεια
 • Αποφράξεις Λεκάνης Νέα Φιλαδέλφεια
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Νέα Φιλαδέλφεια
 • Αποφράξεις Υδρορροών Νέα Φιλαδέλφεια
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Νέα Φιλαδέλφεια
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Νέα Φιλαδέλφεια

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Η εταιρεία Alpha αποφατική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια στο λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας για πάνω από 10 χρονιά ειδικευτεί στις αποφράξεις στις απολυμάνσεις τις αντλήσεις υδάτων και τις συντηρήσεις αποχετεύσεων. Δεν είναι τυχαίο που το πελατολόγιο μας διαρκώς διευρύνεται μιας και παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίας πάντα στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς. Η ποιότητα της εργασίας μας χαρακτηρίζεται ως υψηλή εξαιτίας της κατάρτισης και της μεγάλης πείρας που διαθέτουν οι τονικοί μας ενώ και  τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα και εργαλεία που χρησιμοποιούν βοηθούν ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και με απολυτό επαγγελματισμό κάθε δουλειά που θα αναλάβουν. Η εταιρεία μας γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα της και για αυτό τον λόγο οι υπηρεσίας που παρέχουμε είναι στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Οι γραμμές μας λειτουργούν 24 ώρες το 24 όρο 365 ημέρες το χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες.

Αποφράξεις

Για να αποφύγετε τις δυσάρεστε συνέπειες που έχει μια φραγμένη αποχέτευση καλέστε τις αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια. Αναλαμβάνουμε να αποφράξουμε τον νιπτήρα το νεροχύτη τη αποχέτευση και οτιδήποτε άλλο έχει βουλώσει δρώντα πάντα ρ απολυτό επαγγελματισμό. Οι αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια διαθέτουν έναν υπερσύγχρονο στόλο από εξειδικευμένα συνεργεία διάσπαρτα σε όλη την Αθηνά τα όποια είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι παρέχουμε  στους άρτια καταρτισμένους  τεχνικούς μας τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια είναι αξιόπιστες. Κατανοούμε απόλυτα  πως δεν μπορείτε να προβλέψετε ποτέ θα βουλώσει ο νεροχύτης η το σιφόνι μπάνιου του σπιτιού σας. Για αυτό και εμείς είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε σε κάθε έκτακτο περιστατικό 7 ημέρες την εβδομάδα μέρα και νύχτα.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια αναλαμβάνουν να απαλλάξουν τον χώρο σας από παράσιτα έντομα και τρωκτικά γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχοντας στην διάθεση μας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (ψεκαστήρες, δαλματικούς σταθμούς κτλ.) πραγματοποιούμε απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες λειτουργώντας πάντα συμφώνα με τους νομούς του κράτους αφού τα φάρμακα μας έχουν ελέγξει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι ανάλογα με το είδος του παράσιτου οι τεχνικοί μας εφαρμόζουν το καταλληλότερο σκεύασμα. Αν το κριθεί απαραίτητο πραγματοποιούμε επαναληπτική εφαρμογή ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναελάτε το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον ενώ μετά από κάθε εργασία παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούν οι αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια μπορούν να εφαρμοστούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ενώ είναι ασφαλή για την οικογένεια σας τα κατοικίδια σας και άλλα και για το περιβάλλον μιας και είμαστε μια εταιρεία με βαθειά οικολογική συνείδηση.

Αποφράξεις Αττική

Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια

Οι αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια αναλαμβάνουν να απαντήσουν τα νερά από τον χώρο σας όταν αυτός πλημμυρίσει. Ένας χώρος μπορεί να πλημμυρίσει πολύ εύκολα ιδιαίτερα όταν είναι υπόγειος η ισόγειος μιας και τα νερά από μια έντονη βροχόπτωση η μια διαρροή στις σωληνώσεις έχουν ευκολότερη πρόσβαση. Η άντληση υδάτων είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να προστατευτούν η περιουσία και η υγεία σας. Οι εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα τα όποια είναι εξοπλισμένα με τα κατάλληλα μηχανήματα ώστε να αντλήσουμε όλα τα καθαρά και τα ακάθαρτα ύδατα που ,μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες ζημίες στον χώρο σας. Καταλαβαίνουμε ποσό σημαντικό είναι να επέμβουμε  και να σας βοηθήσουμε σε ότι και αν χρειαστείτε όταν πλημμυρήσετε.  Αυτός είναι ο λόγος που το τηλεφωνικός μας κέντρο είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24 όρο 365 ημέρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!