+30.2118002444

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Νέα Σμύρνη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις νέα σμύρνη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Σμύρνη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Νέα Σμύρνη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Νέα Σμύρνη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Νέα Σμύρνη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Νέα Σμύρνη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Νέα Σμύρνη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Νέα Φιλαδέλφεια απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Νέα Σμύρνη σε όλη την Αττική. Έχοντας διανύσει μια ανοδική πορεία 10 ετών στο χώρο των αποφράξεων μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως είμαστε η πιο έμπειρη εταιρεία αποφράξεων στο λεκανοπέδιο Αττικής. Εφόδια στην προσπάθεια που καταβάλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς θέλοντας να σας το ανταποδώσουμε προσφέρουμε υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας  σε οικονομικές τιμές. Παράλληλα φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο μας. Η εταιρεία απαρτίζεται από  έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν την εμπειρία ώστε να λειτουργήσουν με απολυτό επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Όλα αυτά συνδυάζονται με τις πολύ χαμηλές τιμές  μας που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη 365 ημέρες τον χρόνο όλο το 24 ωρο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Νέα Σμύρνη αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν  κάθε τύπου απόφραξης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και το μεράκι για δουλεία είναι τα όπλα μας στην προσπάθεια μας να λύσουμε κάθε πρόβλημα σας. Εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας βρίσκονται σε όλη την Αθήνα έτοιμα να φτάσουν στον χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Οι τεχνικοί μας με την βοήθεια της διαγνωστικής κάμερας εντοπίζουν με ακρίβεια το σημείο που έχει βουλώσει  και στην συνεχεία με την χρήση σύγχρονων εργαλείων  καθαρίζει το σημείο επαναφέροντας το δίκτυο σε ομαλή λειτουργεί. Γνωρίζουμε πως κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα βουλώσει η αποχέτευση του η ο νιπτήρας του. Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία μας είναι ανοιχτό 365 μέρες τον χρόνο μέρα και νύχτα ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε έκτακτο περιστατικό.

Απολυμάνσεις

Εάν αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα είτε με παράσιτα είτε με έντομα είτε με τρωκτικά τότε το μονό που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε τις αποφράξεις Νέα Σμύρνη. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας απαλλάξεις από την παρουσία τους μια για πάντα. Οι αποφράξεις Νέα Σμύρνη πραγματοποιούν απολυμάνσεις ,απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε πεπειραμένους τεχνικούς οι όποιοι μπορούν να κρίνουν ποιο φάρμακο είναι καταλληλότερο ανάλογα με το τι πρέπει να καταπολεμήσουμε. Παράλληλα φροντίζουμε τα φάρμακα μας να είναι ασφαλή για εσάς την οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας. Για αυτό τον λόγο τα φάρμακα μας έχουν εγκριθεί από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης ενώ έχουν ελέγχει και εγκριθεί από τον Ε.Ο.Φ. Έτσι οι εργασίες που πραγματοποιούμε είναι ασφαλής ενώ αν κριθεί αναγκαίο πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές για να εξαλείψουμε το πρόβλημα. Τέλος είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως μετά από κάθε εργασία οι παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Αττική

Ζώντας σε μια χώρα οπού οι έντονες βροχοπτώσεις είναι συχνό φαινόμενο και η κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου είναι πολύ κακή, είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος γιατί πλημμυρίζουν συνεχεία κτίρια στην Αττική τα όποια είναι κυρίως υπόγεια και ισόγεια.   Οι αποφράξεις Νέα Σμύρνη πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αθηνά. Η εταιρεία διαθέτει ειδικά βυτιοφόρα οχήματα εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με ένα τηλεφώνημα σας ερχόμαστε στον χώρο και με την βοήθεια αντλιών απαντούμε τα καθαρά και τα ακάθαρτα νερά προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε τόσο την περιουσία σας όσο και την υγεία σας. Οι αποφράξεις Νέα Σμύρνη είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24 όρο  365 μέρες τον χρόνο για να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα σας προκύψει.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!