+30.2118002444

Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Νέα Ιωνία όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις νέα ιωνία
 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Ιωνία
 • Αποφράξεις Λεκάνης Νέα Ιωνία
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Νέα Ιωνία
 • Αποφράξεις Υδρορροών Νέα Ιωνία
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Νέα Ιωνία
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Νέα Ιωνία

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Νέα Πέραμος απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Η εταιρεία  Alpha αποφρακτική παρέχει  υπηρεσίες αποφράξεις Νέα Ιώνια στο λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας δεν θεωρείται άδικα μια από τις κορυφαίες αποφρακτικές στην Αττική μιας και εκτελεί με απολυτό επαγγελματισμό κάθε εργασία που αναλαμβάνει. Έχοντας ήδη 10 χρονιά στον χώρο διαθέτουμε αρκετή εμπειρία και τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα σας. Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις εργασίες όπως αποφράξεις απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Παράλληλα  παρέχουμε στους άρτια καταρτισμένους  τεχνικούς της εταιρείας μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογία ώστε να διευκολύνονται στην δουλειά τους. Έτσι καταφέρνουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασίας  σε μικρότερο χρονικό διάστημα . Επιπλέον είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι διαθέτουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά  χωρίς να τοποθετούμε κρυφές χρεώσεις μιας και γνωρίζουμε τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Επίσης  ανά τακτά χρονικά διαστήματα   η εταιρία μας  για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε παρέχει προσφορές οι όποιες μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Αποφράξεις

Η εταιρεία αποφράξεις Νέα Ιώνια ειδικεύεται για πάνω από 10 χρονιά στις αποφράξεις. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην περιουσία σας επιβαρύνοντας σας με περιττά έξοδα. Εμείς διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία κάθε και  τα μέσα για να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα μιας φραγμένης αποχέτευσης. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας με την χρήση διαγνωστικής κάμερας εντοπίζουν με ακρίβεια το σημείο που έχει φράξει και στην συνεχεία με την χρήση ατσάλινες η πιεστικού μηχανήματος καθαρίζουν το σημείο επαναφέροντας το αποχετευτικό δίκτυο σε σωστή λειτουργεί. Η εταιρεία μας παραμένει διαθέσιμη 24 ώρες το 24 όρο 7 μέρες την εβδομάδα καθώς και τις αργίες πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει. Αποφράξεις Βοτανικός

Απολυμάνσεις

Απολύμανση είναι η διαδικασία  καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών . Η εταιρεία αποφράξεις Νέα Ιώνια αναλαμβάνει απολυμάνσεις σε όλη την Αττική.  Παράλληλα έκτος από απολυμάνσεις πραγματοποιούμε μυοκτονίες(διαδικασία για την καταπολέμηση των τρωκτικών) καθώς και απεντομώσεις (η διαδικασία καταπολέμησης των εντομών). Η εταιρεία μας θέλοντας να διασφαλίσει ότι δεν θα κινδυνέψει η υγεία της οικογενείας σας ούτε των κατοικίδιων σας λειτουργεί σύμφωνα με τους  νομούς του κράτους. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούμε φάρμακα εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  ενώ έχουν ελέγχει και εγκριθεί από τον Ε.Ο.Φ  ενώ μετά από κάθε εργασία μας παρέχουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως . Τέλος αν κριθεί απαραίτητο πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές για να  εγγυηθούμε   γρήγορα και ασφαλή  αποτελέσματα στην προσπάθεια σας να καταπολεμήσετε τα παράσιτα.

Αποφράξεις Νέα Ιωνία

Αποφράξεις Αττική

Μια έντονη βροχόπτωση  η μια βουλωμένη αποχέτευση  είναι μερικές από τις αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος σας. Ο κίνδυνος μεγαλώνει όταν ο χώρος είναι υπόγειος η ισόγειος ενώ πολλές φορές μπαίνει σε κίνδυνο και η υγεία σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας αποφράξεις Νέα Ιώνια που βρίσκονται σε όλη την Αθηνά αναλαμβάνουν να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα σας. Ειδικά βυτιοφόρα έρχονται στον χώρο σας εξοπλισμένα με  μηχανήματα  απορρόφησης νερού καθώς και ειδικές αντλίες για να απαλλάξουν τον χώρο σας από τα καθαρά και τα ακάθαρτα νερά. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας παραμένουν στην διάθεση σας 24 ώρες την ήμερα 7 μέρες την έβδομα ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!