+30.2118002444

Αποφράξεις Μοναστηράκι

Αποφράξεις Μοναστηράκι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Μοναστηράκι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις μοναστηράκι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Μοναστηράκι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Μοναστηράκι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Μοναστηράκι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Μοναστηράκι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Μοναστηράκι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Μοναστηράκι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Μοναστηρίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Μοσχάτο απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Μοναστηράκι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Μοναστηράκι σε όλη την Αττική. Για πάνω από 10 χρονιά η εταιρεία μας ειδικεύεται σε εργασίες όπως αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις. Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο είναι ο λόγος που διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία  ώστε να πραγματοποιούμε κάθε εργασία γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο δεν σταματάμε ποτέ και εμείς φροντίζουμε να εναρμονιζόμαστε διαρκώς με αυτές  για να μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε στην διάθεση μας έναν από τους πιο συγχρόνους στόλους οχημάτων τα όποια είναι εφοδιασμένα με σύγχρονα μηχανήματα που διευκολύνουν το προσωπικό μας. Παράλληλα παρέχουμε στους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας εργαλεία τελευταίας τεχνολογία ώστε να πραγματοποιούν κάθε εργασία που τους αναθέτουμε όσο εύκολη ή δύσκολη και αν είναι. Επιπλέον οι πεπειραμένοι τεχνικοί της εταιρεία μας αναλαμβάνουν να σας προσφέρουν ποιοτική εργασία και γρήγορη εξυπηρέτηση λειτουργώντας πάντα με απολυτό επαγγελματισμό.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Μοναστηράκι την εμπειρία να αντιμετωπίσουν κάθε βούλωμα που θα προκύψει στον αποχετευτικό σας δίκτυο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει κάθε τύπου απόφραξης λειτουργώντας πάντα με απολυτό επαγγελματισμό. τα εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων που βρίσκονται σε όλη την Αθηνά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν άμεσα ποιοτικές λύσεις σε θέματα αποφράξεων. Επιπλέον το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας εξοπλίζεται με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορούν να εντοπίζουν με ακρίβεια το σημείο που έχει βουλώσει και στην συνεχεία να πραγματοποιούν την απόφραξη γρήγορα δίνοντας τέλος στο πρόβλημα του φραγμένου δικτύου. όλες οι υπηρεσίες αποφράξεων που παρέχουν οι τεχνικοί μας πραγματοποιούνται σε πολύ χαμηλό κόστος δίχως να προσθέτουμε κρυφές χρεώσεις. Είμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον καθώς και Κυριακές και αργίες.

Απολυμάνσεις

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε μια για πάντα από το πρόβλημα των παράσιτων ,των εντομών η των τρωκτικών που έχουν καταλάβει τον χώρο τότε καλέστε τις αποφράξεις Μοναστηράκι. Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να πραγματοποιήσει αποτελεσματικές απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο ασφαλή σκευάσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεως τα όποια σε συνεργασία με τον γεωπόνο της εταιρείας αποφασίζουν ποιο φάρμακο είναι το καταλληλότερο ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ενώ όταν το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές στον χώρο για σίγουρα αποτελέσματα. Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι ο αποτελεσματικός καθαρισμός του χώρου σας από τα παράσιτα δίχως να κινδυνεύει η δίκη σας υγεία η της οικογένεια σας. Για αυτόν τον λόγο όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε έχουν  ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.  Τέλος μετά από κάθε εφαρμογή σας παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Μοναστηράκι

Αποφράξεις Αττική

Η άντληση υδάτων  θεωρείται επιτακτική ανάγκη όταν ο χώρος σας πλημμυρίσει.

Μια έντονη βροχόπτωση η ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο είναι από τις κυριότερες αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος.

Με ένα τηλεφώνημα σας οι αποφράξεις Μοναστηράκι σας στέλνουν ειδικό βυτιοφόρο όχημα με μηχανήματα απορρόφησης και αντλίες νερού.

Έτσι απ αντλούμε τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα από τον πλημμυρισμένο χώρο σας και τον επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση.

Παράλληλα με την έγκαιρη παρέμβαση μας όταν πλημμυρίσετε προστατεύουμε τόσο την περιουσία από τυχόν ανεπανόρθωτες ζημίες.

Οι αποφράξεις Μοναστηράκι μπορούν να αναλάβουν κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει σχετικά με τις αντλήσεις όλο το 24ωρο.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!