+30.2118002444

Αποφράξεις Μαρούσι

Αποφράξεις Μαρούσι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Μαρούσι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις μαρούσι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Μαρούσι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Μαρούσι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Μαρούσι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Μαρούσι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Μαρούσι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Μαρούσι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Αμαρουσίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Μέγαρα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Μαρούσι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει πυρώσεις αποφράξεις Μαρούσι σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας συνεχίζει της  ανοδική πορεία της τα τελευταία 10 χρονιά προσφέροντας υψηλές ποιότητας εργασία σε πολύ οικονομικές τιμές. Αυτός είναι ο λόγος που μας εμπιστεύεστε και προτιμάτε τις υπηρεσίες  όλα αυτά τα χρονιά. Η εταιρεία  θέλοντας να σας ανταποδώσει την χρονιά στήριξη που μας δείχνετε φροντίζει αναβαθμίζει διαρκώς τα μέσα που χρησιμοποιεί. Έτσι εξοπλίζουμε συνεχώς τα οχήματα  μας με σύγχρονα μηχανήματα  ενώ οι μεριμνούμε ώστε οι τεχνικοί μας να διαθέτουν την απαραίτητη πείρα και να τους εφοδιάζουμε με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο όσο αυξάνεται η ποιότητα της εργασίας  μας να ελαττώνεται ο χρόνος που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί. Τα εξειδικευμένα συνεργεία που διαθέτουν οι αποφράξεις Μαρούσι αναλαμβάνουν αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων καθώς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας λειτουργεί όλο το 24ωρο καθώς και Κυριακές και αργίες. Αποφράξεις Καλλιθέα

Αποφράξεις

Οι  Αποφράξεις Μαρούσι αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν αποφράξεις σε όλη την Αττική. Η εταιρείας μας  λόγω της 10 ετούς παρουσίας μας στον χώρο έχει αποκτήσει την απαραίτητα εμπειρία ώστε να μπορούμε να πούμε σιγουριά ότι ειδικευόμαστε σε κάθε τύπου αποφράξεις. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία ώστε η εργασία να είναι αποτελεσματικότερη. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας έχουν τις γνώσεις και την πείρα να βρουν με ακρίβεια το σημείο που έχει βουλώσει ενώ όταν κριθεί χρησιμοποιείται διαγνωστική κάμερα και στην συνεχείς με την βοήθεια κατάλληλων μηχανημάτων αποφράσουν το σημείο και επαναφέρουν σε ομαλή λειτουργεί το δίκτυο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ποσό θα σας κοστίσει μια απόφραξη μιας και διαθέτουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά αφού προτεραιότητα μας είναι η δίκη σας ικανοποίηση. Η εταιρεία μας λειτουργεί όλο το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο και τις Κυριακές και τις αργίες. Αποφράξεις Αθήνα.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Μαρούσι δεσμεύονται να απομακρύνουν μια για πάντα τα παράσιτα τα έντομα η τα τρωκτικά που μετατρέπουν τον χώρο σε εστία μικροβίων. Πραγματοποιούμε με μεγάλη επιτυχία απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικός και εξωτερικούς  χώρους. Δεν είναι τυχαίο πως μας εμπιστεύονται σχολειά νοσοκομεία κατοικίες καταστήματα δημοσιές υπηρεσίες  να κάνουμε τέτοιου είδους εργασίες στους χώρους τους μιας και τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή για ανθρώπους και κατοικίδια αφού έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Κυρία προτεραιότητα της εταιρεία μας είναι να σας απαλλάξουμε μια για πάντα από την παρουσία  των παράσιτων.  Για αυτόν τον λόγο όταν το κρίνουμε απαραίτητο πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές φάρμακων ώστε να είμαστε  σίγουροι πως δεν θα σας ξανά ενοχλήσουν. Τέλος μετά από κάθε εφαρμογή σας παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Μαρούσι

Αποφράξεις Αττική

Αν πλημμυρίσει ο χώρος σας εξαιτίας μιας έντονης βροχόπτωσης η μιας φραγμένης αποχέτευσης τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να καλέσετε τις αποφράξεις Μαρούσι και ένα από τα βυτιοφόρα μας θα είναι έξω από την πόρτα σας σύντομα. Τα βυτιοφόρα οχήματα της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένα με αντλίες νερού και μηχανήματα απορρόφησης ώστε να απαντήσουν από τον χώρο σας κάθε σταγόνα από τα καθαρά και τα ακάθαρτα ύδατα που βάζουν σε κίνδυνο την περιουσία σας και την Υγεία σας μια και είναι φορείς ασθενειών. Γνωρίζουμε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα πλημμυρίσει ο χώρος του. Αυτός είναι ο λόγος που οι αποφράξεις λειτουργούν σε 24ωρη βάση 365 ημέρες τον χρόνο. Να είστε σίγουροι πως για έκτακτο περιστατικό που θα σας προκύψει θα είμαστε δίπλα σας να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!