+30.2118002444

Αποφράξεις Κυψέλη

Αποφράξεις Κυψέλη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Κυψέλη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις κυψέλη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Κυψέλη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Κυψέλη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Κυψέλη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Κυψέλη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Κυψέλη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Κυψέλη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Κυψέλης

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Λαγονήσι απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Κυψέλη

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Κυψέλη σε όλη την Αττική. Δίχως αμφιβολία είμαστε η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να λύσουμε κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Οι αξιόπιστες υπηρεσίες μας , η γρήγορη εξυπηρέτηση και ο απολυτός επαγγελματισμός με τον οποίο εργαζόμαστε είναι οι λόγοι που το πελατολόγιο της εταιρείας συνεχώς  διευρύνεται. Έτσι θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την διαρκή στήριξη σας φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τα μέσα και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε ώστε να σας προσφέρουμε όλο και καλύτερη ποιότητα εργασίας. Αποφράξεις Αττική. Αυτό το πτωχαίνουμε ακλουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο μας. Έτσι εξοπλίζουμε τα συνεργεία μας και το προσωπικό μας με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθούν να πραγματοποιούμε όλες τις εργασίες σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Οι αποφράξεις Κυψέλη είναι δίχως αμφιβολία η πιο οικονομική εταιρεία αποφράξεων μιας και διαθέτουμε τις πιο προσιτές τιμές στην αγορά.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Κυψέλη αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν κάθε τύπου απόφραξης σε κάθε κτίριο του λεκανοπέδιου Αττικής. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογούσαστε να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε βούλωμα που θα προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο από συνεργεία σε όλη την Αθηνά τα όποια είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να εντοπιστεί με ακρίβεια το σημείο που έχει βουλώσει και στην συνεχεία να γίνει η απόφραξη μέσα σε λίγα λεπτά. Δεσμευόμαστε απέναντι σας πως μετά την  απόφραξη που θα εκτελέσουμε δεν θα ξαναελάτε παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον. Αποφράξεις Κουκάκι. Επιπλέον δεν θα πρέπει να ανησυχείτε αν το κόστος της εργασίας θα είναι υψηλό μιας και διαθέτουμε τις πιο προσιτές τιμές. Οι τεχνικοί μας λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε κάθε έκτακτο περιστατικό.

Απολυμάνσεις

Τα παράσιτα ,τα έντομα και τα τρωκτικά όταν εισβάλουν στον χώρο σας μπορεί να σας προκαλέσουν πολλά προβλήματα από υλικές ζημίες μέχρι προβλήματα υγείας. Οι αποφράξεις Κυψέλη πραγματοποιούν απολυμάνσεις ,απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεων τα όποια συνεργάζονται με τον γεωπόνο της εταιρείας και ανάλογα με την περίπτωση εφαρμόζουν την καλύτερη θεραπεία. Θα πρέπει να τονίσουμε πως όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι σας εγγυούμαστε πως οι εφαρμογές των φάρμακων που πραγματοποιούμε είναι απολύτως ασφαλείς για εσάς. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εργασίες απολυμάνσεων που πραγματοποιούμε και να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας πρόγραμμα απολυμάνσεως που θα είναι προσαρμοσμένο στις δίκες σας ανάγκες.

Αποφράξεις Κυψέλη

Αποφράξεις Αττική

Η άσχημη κατάσταση του αποχετευτικού συστήματος της Αττικής καθώς και  τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν συχνά την χώρα μας αποτελούν τις κυριότερες αίτιες που μπορεί να πλημμυρήσετε. Ο κίνδυνος να πλημμυρήσετε αυξάνεται όταν ο χώρος σας είναι υπόγειος ή ισόγειος. Οι αποφράξεις Κυψέλη αναλαμβάνουν να απαντήσουν όλα τα καθαρά και ακάθαρτα νερά που έχουν εισβάλλει στον χώρο σας. Ένα σας τηλεφώνημα είναι αρκετό για να είμαστε δίπλα σας και να σας εξυπηρετήσουμε. Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα που εξοπλίζουμε με  μηχανήματα απορρόφησης και αντλίες νερού  με τα όποια πραγματοποιεί την απάντηση νερού. Σε μικρό χρονικό διάστημα καταφέρνουμε να απομακρύνουμε μεγάλες ποσότητες νερού και να επαναφέρουμε τον χώρο στην αρχική του κατάσταση.  Με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε τόσο την περιουσία σας από τυχόν υλικές ζημίες όσο και την υγείας σας μιας και τα νερά από το αποχετευτικό δίκτυο είναι φορείς μικρόβιων και ασθενειών.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!