+30.2118002444

Αποφράξεις Κρυονέρι

Αποφράξεις Κρυονέρι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Κρυονέρι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις κρυονέρι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Κρυονέρι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Κρυονέρι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Κρυονέρι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Κρυονέρι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Κρυονέρι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Κρυονέρι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Κρυονερίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Κυψέλη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Κρυονέρι

Η  εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Κρυονέρι σε όλη την Αττική. Εδώ και 10 χρονιά η εταιρία μας έχει ειδικευτεί  στο χώρο των αποφράξεων σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Έκτος από αποφράξεις αναλαμβάνει εργασίες απολυμάνσεων, αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων απαλλάσσοντας σας από το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο λόγος που κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι είναι ο συνδυασμός των αξιόπιστων υπηρεσιών μας και των οικονομικών τιμών που προσφέρουμε. Παράλληλα, οφείλουμε να αναφέρουμε πως η εταιρία μας διαθέτει άρτια καταρτισμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα στο χώρο οι οποίοι είναι σε ετοιμότητα να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία με τα όποια εξοπλίζουμε το προσωπικό μας ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής στο χώρο μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος της εργασίας μας ενώ αυξάνεται κατακόρυφα η ποιότητα της.

Αποφράξεις

Η αποφρακτική εταιρεία αποφράξεις Κρυονέρι αναλαμβάνει αποφράξεις σε όλη την Αττική σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Οι αιτίες φραγής των αποχετεύσεων είναι συνήθως συσσωρευμένα αποφάγια, σκουπίδια, φύλλα δέντρων κ.α. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία σε κάθε σημείο της Αθήνας τα οποία θα είναι διπλά σας με ένα τηλεφώνημα άμεσα. Παράλληλα το πεπειραμένο προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία (ατσαλίνα, πιεστικό μηχάνημα) παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η πολυετής πείρα των τεχνικών μας τους καθιστά ικανούς να εντοπίζουν το προβληματικό σημείο με τη βοήθεια της διαγνωστικής κάμερας  και να το ξεβουλώνουν γρήγορα. Νοιαζόμαστε για την καλύτερη δίκη σας εξυπηρέτηση για αυτό και ο τιμές μας είναι οι χαμηλότερες σε όλη την Αττική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ρίχνουμε την ποιότητα των εργασιών μας. Με μια κλήση σας είμαστε στη διάθεση σας να σας απαλλάξουμε από το βούλωμα. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Απολυμάνσεις

Αν έχετε πρόβλημα με τα παράσιτα τα έντομα η τα τρωκτικά τότε σας προτείνουμε τις αποφράξεις Κρυονέρι. Ειδικευόμαστε στις απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτωνιες σε κάθε εξωτερικό η εσωτερικό χώρο χρησιμοποιόντας τα καλύτερα φάρμακα. Δεν είναι τυχαίο που πραγματοποιούμε τέτοιου είδους εργασίες σε σημεία που συγκεντρώνεται μεγάλο πλίθος ατόμων (σχολειά, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.α.) αφού τα φάρμακα που εφαρμόζονται είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία σας. Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Ε.Ο.Φ. έχουν ελέγξει και εγκρίνει τα σκευάσματα μας διασφαλίζοντας πως τα φάρμακα δεν θα είναι επιβλαβή για εσάς και τα κατοικίδια σας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα συνεργεία απολυμάνσεων της εταιρίας μας συνεργάζονται με τον γεωπόνο ώστε να αποφασίζουν την καλύτερη θεραπεία ανάλογα με το δικό σας πρόβλημα. Παράλληλα αν κρίνουμε πως είναι απαραίτητο πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές του φάρμακου ενώ μετά από κάθε εφαρμογή σας δίνουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Κρυονέρι

Αποφράξεις Αττική

Οι πλημμύρες είναι συχνό φαινόμενο στη χώρα μας για αυτό και οι αποφράξεις Κρυονέρι αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν αντλήσεις υδάτων σε περίπτωση που πλημμυρίσει ο χώρος σας. Βασικό αίτιο που ενισχύει την επικινδυνότητα της κατάστασης είναι η κακή συντήρηση των φρεατίων. Η εταιρεία διαθέτει συνεργεία σε όλη την Αθηνά εξοπλισμένα με μηχανήματα απορρόφησης και αντλίες νερού. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας με με μια κλήση σας βρίσκεται στο χώρο σας έτοιμο να σας απαλλάξει από τα ακάθαρτα νερά που αποτελούν απειλή για την περιουσία σας και την υγεία σας αφού είναι φορείς μικροβίων και παθογόνων οργανισμών. Κατόπιν πραγματοποιούμε απολύμανση στο χώρο σας με σκοπό την επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση. Οι αποφράξεις Κρυονέρι βρίσκονται στη διάθεση σας όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!