+30.2118002444

Αποφράξεις Κουκάκι

Αποφράξεις Κουκάκι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Κουκάκι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις κουκάκι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Κουκάκι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Κουκάκι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Κουκάκι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Κουκάκι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Κουκάκι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Κουκάκι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Κουκακίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Κρυονέρι απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Κουκάκι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις Κουκάκι σε όλη την Αττική. Εξαιτίας της πολύχρονης παρουσίας μας στον χώρο έχουμε αποκτήσει αρκετή εμπειρία ώστε να μπορούμε να συνδυάζουμε την γρήγορη εξυπηρέτηση με την ποιοτική εργασία. Σε αυτό μεγάλη είναι η συμβολή της τεχνολογία με την αναβαθμίζουμε τα μέσα που έχουμε στην διάθεση μας. Ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις αποκτούμε εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ συγχρόνως για τις νέες τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Αποφράξεις Κυψέλη. Όλος ο εξοπλισμός που διαθέτουμε θα ήταν άχρηστος αν δεν αξιοποιούταν από τα κατάλληλα άτομα. Για αυτό τον λόγο όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένη με μεγάλη εμπειρίας. Επιπλέον το προσωπικό μας μπορεί να φτάσει άμεσα στον χώρο σας για να σας εξυπηρετήσει μιας και διαθέτουμε έναν μεγάλο στόλο από οχήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι Αποφράξεις Κουκάκι λειτουργούν 24 ώρες το 24 όρο 365 ημέρες τον καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες.

Αποφράξεις

Οι Αποφράξεις Κουκάκι δραστηριοποιούνται στον χώρο των αποφράξεων άδω και 10 χρονιά. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί κάθε είδους απόφραξης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα τα όποια μας βοηθούν να μειώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται για να κάνουμε την απόφραξη.  Όλα τα μέσα που διαθέτουμε αξιοποιούνται από τους εξειδικευμένος τεχνικούς μας που  με την πολυετή πείρα τους μπορούν να λύσουν κάθε πρόβλημα. Ο τεχνικός που θα σας εξυπηρετήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εντοπίσει το βουλωμένο σημείο στην αποχέτευση και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσει την απόφραξη. Έτσι χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να λειτουργεί και πάλι το δίκτυο σας χωρίς να εμποδίζεται η ροη του νερού.

Απολυμάνσεις

Οι Αποφράξεις Κουκάκι διαθέτει όλα τα μέσα για να απαλλάξει τον χώρο σας από έντομα παράσιτα και τρωκτικά. Η εταιρεία μας ειδικευτεί στις απολυμάνσεις απεντόμωση και μυοκτονίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία σε όλο το λεκανοπέδιο Αττική τα όποια πραγματοποιούν τέτοιου είδους εργασίες. Φροντίζουμε ώστε η εργασία μας εκτός από αποτελεσματική να είναι και μόνιμη. Αποφράξεις Αχαρναί. Επιπλέον όσο περνάνε τα χρονιά όλοι αυτοί οι οργανισμοί γίνονται όλο και πιο ανθεκτικοί στα φαρμακευτικά σκευάσματα. Αυτός είναι ο λόγος που αν κριθεί απαραίτητο πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές. Τέλος  οι Αποφράξεις Κουκάκι διαθέτουν βαθιά οικολογική συνείδηση μιας και όλα τα φάρμακα είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Αποφράξεις Κουκάκι

Αποφράξεις Αττική

Οι Αποφράξεις Κουκάκι πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αττική. Ένα σας τηλεφώνημα είναι αρκετό ώστε να σας ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία που διαθέτουμε. Κάθε συνεργείο είναι εξοπλισμένο με ειδικές αντλίες νερού και μηχανήματα απορρόφησης νερού. Έτσι με τα σύγχρονα μέσα και την μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε πραγματοποιούμε την απάντηση απομακρύνοντας σπω τον χώρο σας τα καθαρά και τα ακάθαρτα ύδατα. Μετά την απάντληση καθαρίζουμε τον χώρο από τους παθογόνους μικροοργανισμούς που έχουν εισέρθει σε αυτόν. Έτσι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο χώρος είναι και πάλι έτοιμος για να τον απολύσετε. Γνωρίζουμε πως μια πλημμύρα είναι απρόβλεπτο γεγονός.  Οι Αποφράξεις Κουκάκι θέλοντας να εξυπηρετήσουν κάθε έκτακτο περιστατικό που θα συμβεί λειτουργούν όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!