+30.2118002444

Αποφράξεις Κορωπί

Αποφράξεις Κορωπί

Αποφράξεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Κορωπί όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις κορωπί
 • Αποφράξεις Φρεατίων Κορωπί
 • Αποφράξεις Λεκάνης Κορωπί
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Κορωπί
 • Αποφράξεις Υδρορροών Κορωπί
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Κορωπί
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Κορωπί

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Κορωπίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Κουκάκι απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Κορωπί

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Κορωπί σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας για πάνω από 10 χρονιά αναλαμβάνει να σας λύσει κάθε πρόβλημα που θα προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο. με την χρήση των πιο συγχρονιών μέσων  πραγματοποιούμε αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων. γνωρίζουμε πως πρέπει να είμαστε δίπλα σας άμεσα όταν μας χρειαστείτε. Για αυτόν τον λόγο διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων  με τον οποίο φτάνουμε σε κάθε σημείο της Αθηνά μέσα σε λίγα λεπτά. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς. Η εταιρεία μας παρέχει στο προσωπικό της εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλες οι αξιόπιστες υπηρεσίες που παρέχουν οι αποφράξεις Κορωπί συνδυάζονται με τις πολύ χαμηλές τιμές που διαθέτουμε οι όποιες είναι εναρμονισμένες με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής που ζούμε.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Κορωπί σας εγγυώνται την ταχύτερη και βέλτιστη αντιμετώπιση προβλημάτων στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Διαθέτουμε αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρία μας είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει μέσα σε λίγα λεπτά καθώς διαθέτει εξειδικευμένα συνέργεια. Με το ζήλο που επιδεικνύουν οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας στις εργασίες που αναλαμβάνουν οπουδήποτε πρόβλημα με τη βουλωμένη αποχέτευση σας θα είναι παρελθόν. Με τη χρήση εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας, το έμπειρο προσωπικό μπορεί και εντοπίζει με ευκολία και ακρίβεια το σημείο που έχει  φράξει και στη συνέχεια εκτελεί την απόφραξη. Με αυτό τον τρόπο επαναφέρεται το δίκτυο σε ομαλή λειτουργεί. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι αποφράξεις Κορωπί συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις πολύ προσιτές τιμές που παρέχουμε 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα καθώς και Κυριακές και αργίες.

Απολυμάνσεις

Πληθώρα παράσιτων εντοπίζονται  σε κάθε είδους χώρο , οικιακό, επαγγελματικό η δημόσιο. Η απολύμανση είναι η διαδικασία καταπολέμησης των παθογόνων οργανισμών. Η εταιρία αποφράξεις Κορωπί αναλαμβάνει απολυμάνσεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Παράλληλα αναλαμβάνουμε μυοκτονίες και απεντομωσεις με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνεργασία με το γεωπόνο της εταιρίας, ανάλογα με το είδος και τη δραστηριότητα της επιχείρησης σας, θα επιλέξει το καταλληλότερο φάρμακο ώστε η εργασία απολυμάνσεως να είναι απολύτως ασφαλής. Επιπλέον, εκτελούνται επαναληπτικές εφαρμογές για μόνιμα αποτελέσματα όταν κριθεί απαραίτητο από τα συνεργεία απολυμάνσεως. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή για την οικογένεια και τα κατοικίδια σας καθώς είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Αναπτύξεις και τον Ε.Ο.Φ. . Μετά από κάθε απολύμανση παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως του χώρου. Οι αποφράξεις Κορωπί δεσμεύονται για γρήγορα αποτελέσματα με απολυτό επαγγελματισμό κάτω από ασφαλείς συνθήκες.

Αποφράξεις Κορωπί

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Κορωπί αναλαμβάνουν αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αττική.

Σε ένα πλημμυρισμένο χώρο, πρέπει να πραγματοποιείται  σε σύντομο χρονικό διάστημα ‘άντληση υδάτων καθώς τα ακάθαρτα νερά των αποχετεύσεων αποτελούν φορείς παθογόνων οργανισμών και ασθενειών.

Η εταιρία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα βυτιοφόρα μηχανήματα καθώς και μηχανήματα απάντησης νερού.

Με ένα τηλεφώνημα, η έμπειρη ομάδα μας  με τη χρήση αντλιών νερού απορροφά κάθε σταγόνα νερού από το χώρο σας. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία μας φροντίζει να σας απαλλάξει από τα περιττά έξοδα που θα προκύψουν  σε περίπτωση που πλημμυρίσει ο χώρος σας. Γνωρίζουμε πως είναι αναγκαία η έγκαιρη επέμβαση όταν θα πλημμυρίσετε. Για αυτό το λόγο οι Αποφράξεις Κορωπί  είναι στη διάθεση σας σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο ώστε να δώσει τις καλύτερες λύσεις.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!