+30.2118002444

Αποφράξεις Καλλιθέα

Αποφράξεις Καλλιθέα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Καλλιθέα όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις καλλιθέα
 • Αποφράξεις Φρεατίων Καλλιθέα
 • Αποφράξεις Λεκάνης Καλλιθέα
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Καλλιθέα
 • Αποφράξεις Υδρορροών Καλλιθέα
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Καλλιθέα
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Καλλιθέα

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Καλλιθέας

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Καλογρέζα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας. Αποφράξεις Μαρούσι

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Καλλιθέα

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Καλλιθέα σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας ειδικευτεί σε θέματα αποφράξεων με μεγάλη επιτυχία εδώ και 10 χρονιά. Παράλληλα πραγματοποιεί απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων  γρήγορα άλλα και αποτελεσματικά. εξειδικευμένα συνεργεία μας βρίσκονται σε κάθε  γωνία της Αθήνας έτοιμα να έρθουν στον χώρο σας και να λύσουν κάθε πρόβλημα σας .Η εταιρεία μας προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει την ποιότητα της εργασίας που προσφέρει. Αυτό το επιτυγχάνουμε ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο μας και αναβαθμίζοντας όλα τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να σας εξυπηρετήσουμε.  Φροντίζουμε ώστε οι τεχνικοί μας να έχουν στην διάθεση τους όλα τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία που χρειάζονται για εργάζονται αποτελεσματικά ενώ ο σύγχρονο στόλος οχημάτων είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα μηχάνημα της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο ανεβάζουμε την ποιότητα σε πολύ υψηλό επίπεδα ενώ παράλληλα διατηρούμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα. Αποφράξεις Γέρακας

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Καλλιθέα αναλαμβάνουν κάθε τύπου απόφραξης σε κάθε κτίριο σε όλη την Αττική. Έχοντας την έμπειρα και την τεχνογνωσία  λέγω της παρουσίας μας στον χώρο τα τελευταία 10 χρονιά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε  αποφράξεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία μας διαθέτει πεπειραμένο προσωπικό εξοπλισμένο με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή πείρα ώστε να μπορούν να εντοπίζουν το βουλωμένο σημείο γρήγορα και με ακρίβεια και στην συνεχεία με την βοήθεια   σύγχρονων μηχανημάτων (ατσαλινα,πιεστικό μηχάνημα) αποφράσουν το σημείο και επαναφέρουν το δίκτυο σε ομαλή λειτουργεί. Ένα σας τηλεφώνημα στις αποφράξεις Καλλιθέα είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε με απολυτό επαγγελματισμός κάθε ζήτημα που θα δημιουργηθεί στο αποχετευτικό σας σύστημα. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στην διάθεση σας  365 ημέρες τον χρόνο μέρα και νύχτα  κάθε και τις αργίες.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Καλλιθέα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να απαλλαγείτε για πάντα από την ενοχλητική παρουσία των παράσιτων των εντομών και των τρωκτικών. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας τα καλύτερα φάρμακα.  Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό το οποίο είναι σε θέση ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε να εφαρμόσει το καταλληλότερο σκεύασμα ενώ όταν το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές ώστε να έχουμε μόνιμα αποτελέσματα. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η εταιρεία μας φροντίζει να πραγματοποιηθούν όλες οι εργασίες δίχως να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία της  οικογένεια σας και των κατοικίδιων σας αφού τα φάρμακα  έχουν ελέγχει και εγκριθεί από τον Ε.Ο.Φ και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Τέλος μετά από κάθε εργασία οι αποφράξεις Καλλιθέα σας παραδίδουν πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Καλλιθέα

Αποφράξεις Αττική

Μια έντονη βροχόπτωση η μια φραγμένη αποχέτευση  είναι μερικές από τις αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος σας ειδικότερα αν είναι ισόγειος η υπόγειος. Οι αποφράξεις Καλλιθέα αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν αντλήσεις υδάτων σε κάθε κτίριο του λεκανοπέδιου Αττικής. Με ένα τηλεφώνημα σας ένα από τα συνεργεία μας έρχονται στον χώρο σας και απαντούν τα καθαρά και τα ακάθαρτα νερά.  Τα συνεργεία της εταιρείας μας διαθέτουν όλα τα μηχάνημα που είναι απαραίτητα για να καθαριστεί ο πλημμυρισμένος  χώρος.  Με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε  την περιουσία σας από τυχόν υλικές ζημίες άλλα και την υγεία σας καθώς τα νερά της αποχέτευσης είναι φορείς μικρόβιων και ασθενειών. Γνωρίζουμε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα πλημμυρίσει ο χώρος τους. Αυτός είναι ο λόγος που τα συνεργεία μας βρίσκονται στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα καθώς και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!