+30.2118002444

Αποφράξεις Καβούρι

Αποφράξεις Καβούρι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Καβούρι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις καβούρι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Καβούρι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Καβούρι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Καβούρι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Καβούρι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Καβούρι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Καβούρι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Καβουρίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Καισαριανή απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Καβούρι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Καβούρι σε όλη την Αττική. Για 10 συνεχή χρόνια η εταιρεία μας φροντίζει το αποχετευτικό σας δίκτυο παρέχοντας του τις πιο αξιόπιστες και σίγουρες λύσεις σε κάθε πρόβλημα του. Δεν είναι τυχαίο που παρόλο που όλοι περιορίζουμε τα περιττά έξοδα το πελατολόγιο της εταιρείας μας να διευρύνεται. Αυτό συμβαίνει επειδή όλες οι υπηρεσίες μας συνδυάζονται με την υψηλής ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο στόλο από εξειδικευμένα συνεργεία σε κάθε σημείο του λεκανοπέδιου τα όποια είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή. Όλα τα συνεργεία μας εξοπλίζονται με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα με τα όποια λύνουμε κάθε πρόβλημα σας. Επιπλέον οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας διακρίνονται για τον επαγγελματισμό του και το μεράκι για δουλεία που διαθέτουν ενώ σύγχρονος η πολυετής παρουσία του στον χώρο είναι η ο λόγο που διαθέτουν τεραστία εμπειρία.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Καβούρι πραγματοποιούν εργασίες αποφράξεων σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας εδώ και 10 χρόνια αναλαμβάνει να διατηρήσει το αποχετευτικό σας δίκτυο υγείες  και καθαρό και να το απαλλάξει από κάθε απρόοπτο βούλωμα που θα προκύψει. Γνωρίζουμε πως ένα βούλωμα στην αποχέτευση, το σιφόνι μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στον χώρο σας. Για αυτό σας εγγυόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργεί του δικτύου σας. διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία σε κάθε σημείο του λεκανοπέδιου Αττικής. Τα συνεργεία απόφραξης είναι εξοπλισμένα με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι μπορούμε και συνδυάζουμε την εμπόρια των άρτια καταρτισμένων τεχνικών μας με την τεχνογνωσία και τα σύγχρονα μέσα ώστε να σας δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι αποφράξεις Καβούρι  είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες.

Απολυμάνσεις

Τα παράσιτα τα έντομα και τα τρωκτικά όταν εισβάλλουν στον χώρο σας αποτελούν μεγάλη απειλή τόσο για την περιούσια αλλά και για εσάς μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να βλάψουν την υγεία σας. οι αποφράξεις Καβούρι ειδικεύονται στις απολυμάνσεις ,απεντόμωση , μυοκτονίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με τις σύγχρονες μεθόδους τα τελευταίας τεχνολογία μέσα και την πείρα που διαθέτουμε εξαιτίας της πολυετούς παρουσίας μας στον χώρο  μπορούμε να εξοντώσουμε κάθε παράσιτο που σας ταλαιπωρεί.  Όλες οι εργασίες απολύμανσης πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας. Είναι πολύ σημαντικό όλες αυτές οι εργασίες να είναι αποτελεσματικές δίχως όμως να επηρεάζεται η υγεία σας. Αυτός είναι ο λόγος που όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε έχουν ελέγχει από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε πως εσείς η οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας θα είστε ασφαλείς από τις εργασίες μας.

Αποφράξεις Καβούρι

Αποφράξεις Αττική

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε συνδυασμό με τα πολλά βουλωμένα φρεάτια που βρίσκονται σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής μπορεί να αποτελούν μια από τις σημαντικότερες αίτιες που πλημμυρίζουν χώροι  σε όλη την πρωτεύουσα. Επιπλέον μια άλλη βασική αίτια πολυμερών είναι η κακή συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου. Σε περιπτώσει που πλημμυρήσει ο χώρος σας και κινδυνεύει η περιουσία καλέστε τις αποφράξεις Καβούρι. Με τα ειδικά βυτιοφόρα που διαθέτει η εταιρεία μας μπορούμε και πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων εύκολα και γρήγορα. Τα σύγχρονα μηχανήματα μας βοηθούν να απομακρύνουμε μέσα σε λίγα λεπτά μεγάλες ποσότητες καθαρών και ακαθάρτων νερών. Γνωρίζουμε πως τα νερά από το αποχετευτικό σύστημα συνήθως περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς και μικρόβια. Η εταιρεία μας θέλοντας να προστατεύει την υγεία σας μετά από κάθε άντληση πραγματοποιεί μικροβιοκτόνα στον χώρο σας ώστε να τον απαλλάξουμε από κάθε παράσιτο.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!