+30.2118002444

Αποφράξεις Κάλαμος

Αποφράξεις Κάλαμος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Κάλαμος όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις κάλαμος
 • Αποφράξεις Φρεατίων Κάλαμος
 • Αποφράξεις Λεκάνης Κάλαμος
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Κάλαμος
 • Αποφράξεις Υδρορροών Κάλαμος
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Κάλαμος
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Κάλαμος

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Κάλαμου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Καλλιθέα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Κάλαμος

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Κάλαμος σε όλη την Αττική. Είμαστε μια εταιρεία που πρώτα σας βλέπει σας άνθρωπο και μετά σαν πελάτη. Αυτός είναι ο λόγος που κυρίως στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες για το αποχετευτικό σας δίκτυο στις πιο οικονομικές τιμές. Έτσι δεν είναι τυχαίο που διαθέτουμε ένα αρκετά διευρυμένο πελατολόγιο στο όποιο συμπεριλαμβάνονται νοικοκυριά , καταστήματα αλλά και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Φροντίζουμε όλες οι εργασίες μας να είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Αυτό το επιτυγχάνουμε ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις που συμβαίνουν διαρκώς στον χώρο μας. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε την δυνατότητα να διαθέτουμε σύγχρονα μέσα και να ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιούμε. Διαθέτουμε τεχνικούς οι όποιοι με την κατάρτιση τους, την πολυετή παρουσία τους στον χώρο και τα μέσα που διαθέτουν είναι έτοιμοι να σας λύσουν κάθε πρόβλημα όσο εύκολο ή δύσκολο και αν είναι.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Κάλαμος αναλαμβάνουν εδώ και 10 χρόνια αποφράξεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Με την εργασία της απόφραξης απομακρύνονται από ένα σημείο του αποχετευτικού δικτύου υλικά και αντικείμενα τα όποια είχαν φράξει το δίκτυο. Η εταιρεία μας  πραγματοποιεί κάθε απόφραξη χρησιμοποιώντας τα πιει σύγχρονα μέσα και τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Έτσι ο τεχνικό μας έχοντας στην διάθεση του εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορεί εύκολα και με ακρίβεια να εντοπίσει το σημείο που στο δίκτυο που έχει βουλώσει και στην συνεχεία να πραγματοποιήσει την απόφραξη. Μέσα σε λίγα λεπτά το αποχετευτικό δίκτυο είναι και πάλι ανοιχτό και καθαρό δίχως να εμποδίζεται η ροή του νερού. Γνωρίζουμε πως κάνεις δεν μπορεί προβλέψει ποτέ θα προκύψει ένα απρόοπτο βούλωμα που θα οδηγήσει σε μια υπερχείλιση.

Απολυμάνσεις

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας οι αποφράξεις Κάλαμος δραστηριοποιούνται στον χώρο των απολυμάνσεων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κυρία προτεραιότητα μας είναι να απαλλάξουμε τον χώρο σας από τα παράσιτα τα έντομα και τα τρωκτικά χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες αλλά σύγχρονες και τις πιο ασφαλείς μεθόδους. Κάθε εργασία απολύμανσης πραγματοποιείται από έμπειρους τεχνικούς χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε και αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε παράσιτο έντομο ή τρωκτικό όσο ενθετικό και αν είναι. Έτσι μπορούμε ανάλογα με το είδος του παράσιτου και του χώρου να επιλέξουμε εκείνο το φαρμακευτικό σκεύασμα το όποιο θα είναι αποτελεσματικό δίχως όμως να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας.  Έτσι οι αποφράξεις Κάλαμος χρησιμοποιούν αποκλειστικά φάρμακα τα όποια έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.

Αποφράξεις Κάλαμος

Αποφράξεις Αττική

Σε περίπτωση που πλημμυρίσει ο χώρος σας  και χρειάζεστε κάποιον άμεσα για να πραγματοποιήσει  απάντηση των υδάτων καλέστε τις αποφράξεις Κάλαμος. Γνωρίζουμε πως ένα απρόοπτο βούλωμα η μια έντονη βροχόπτωση είναι οι κυριότεροι αίτιες που μπορεί να οδηγήσουν  σε εισβολή καθαρών και ακαθάρτων νερών στον χώρο σας. Σε αυτό συμβάλλουν και τα πολλά βουλόμενα φρεάτια που υπάρχουν σε όλη την πρωτεύουσα μιας και δεν μπορούν να απορροφήσουν τις μεγάλες ποσότητες νερού που θα προκύψουν από μια νεροποντή .Με ένα σας τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά και απομακρύνουμε τα νερά με την βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων απορρόφησης. Μετά την απάντηση πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα στον χώρο μιας και τα ακάθαρτα νερά περιέχουν πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς. Έτσι πολύ σύντομα ο χώρος επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!