+30.2118002444

Αποφράξεις Ιλίσια

Αποφράξεις Ιλίσια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Ιλίσια όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις ιλίσια
 • Αποφράξεις Φρεατίων Ιλίσια
 • Αποφράξεις Λεκάνης Ιλίσια
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Ιλίσια
 • Αποφράξεις Υδρορροών Ιλίσια
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Ιλίσια
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Ιλίσια

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Ιλισίων

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ιπποκράτειος Πολιτεία απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Ιλίσια

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Ιλίσια σε όλη την Αττική. Έχουμε συμπληρώσει μόνο 10 χρόνια παρουσίας μας στον χώρο και ήδη συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις πιο έμπειρες αποφρακτικές του λεκανοπέδιου. Μέσα σε ένα τόσο μικρό διάστημα έχουμε καταφέρει να παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων υπηρεσιών σε πολύ οικονομικές τιμές. Αυτός είναι ο λόγο που όλο και περισσότεροι μας επιλέγουν για να λύσουμε τα ζήτημα που έχει το αποχετευτικό τους δίκτυο. Έτσι δεν είναι τυχαίο που το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκών αφού είμαστε η πρώτη σας επιλογή. Η εταιρεία μας βασίζεται πολύ στις τεχνολογικές εξελίξεις που συμβαίνουν και θέλει να εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα μέσα της αγορά. Επιπλέον φροντίζει οι τεχνικοί της να διαθέτουν άρτια κατάρτιση και να ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Ιλίσια βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων σας όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα απρόοπτο βούλωμα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει άδω και 10 χρόνια κάθε είδους απόφραξης όσο περιπλοκή και να είναι.  όλες οι εργασίες αποφράξεων πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από εξειδικευμένα συνεργεία σε όλη την Αττική τα όποια είναι εξοπλισμένα με αποφρακτικά μηχανήματα τελείται τεχνολογίας. Σε κάθε συνεργείο υπάρχει και ένας άρτια καταρτισμένος τεχνικός ο όποιος θα σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε με την ποιητική του εργασία. Έτσι με τ εργαλεία και την εμπειρία που διαθέτουμε μπορούμε να  πραγματοποιήσουμε πολύ γρήγορα την απόφραξη αφού πρώτα εντοπίσουμε το σημείο στο αποχετευτικό δίκτυο που έχει βουλώσει. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε πως μετά την εργασία μας θα επαναφερθεί άμεσα η ομαλή λειτουργεί του αποχετευτικού δικτύου δίχως να εμποδίζεται πλέον η ροή του νερού.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Ιλίσια ειδικεύονται στον καθαρισμό του χώρου σας από κάθε είδος παράσιτου εντόμου και τρωκτικού.

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία κάθε εργασία απολύμανση απεντόμωσης και μυοκτονία του χώρου σας είτε είναι εσωτερικός είτε εξωτερικός. Όλες οι δραστηριότητες μας υποστηρίζονται από τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμού που διαθέτουμε ο όποιος μας επιτρέπει να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος της εταιρείας μας όταν είναι να εξαφανίσουν τα παράσιτα από τον χώρο σας χρησιμοποιώντας τον πιο ασφαλή τρόπο. Για αυτόν τον λόγο όλα τα φαρμακευτικά σκιάσματα μας είναι άοσμα και έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπέργειο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ  Έτσι διασφαλίζουμε θα απαλλάξουμε τον χώρο από τα παράσιτα τα έντομα και τα τρωκτικά ενώ εσείς και η οικογένεια σας θα παραμείνετε απόλυτα υγιείς.

Αποφράξεις Ιλίσια

Αποφράξεις Αττική

Γνωρίζουμε πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του αποχετευτικού συστήματος του λεκανοπέδιου Αττικής είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε πλημμύρα.

Επιπλέον ένα απρόοπτο βούλωμα  στην αποχέτευση σας είναι η αίτια που μπορεί να προκληθεί μια υπερχείλιση υδάτων.

Οι αποφράξεις Ιλίσια δρουν άμεσα και απαντούν τα νερά από τον χώρο σας.

Η εταιρεία πραγματοποιεί αντλήσεις υδάτων άδω και 10 χρόνια σε κάθε σημείο  της Αθηνάς.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε πολύ γρήγορα αφού λίγα λεπτά μετά την κλήση σας το τηλεφωνικό μας κέντρο φτάνει στον χώρο σας ένα από τα συνεργεία μας. Κάθε συνεργείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια αντλούμε πολύ γρήγορα όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα από τον χώρο σας. Μετά την εργασία της απάντησης πραγματοποιούμε απολύμανση στον χώρο μιας και τα νερά του αποχετευτικού συστήματος περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς και μικρόβια.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!