+30.2118002444

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Θρακομακεδόνες όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις θρακομακεδόνες
 • Αποφράξεις Φρεατίων Θρακομακεδόνες
 • Αποφράξεις Λεκάνης Θρακομακεδόνες
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Θρακομακεδόνες
 • Αποφράξεις Υδρορροών Θρακομακεδόνες
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Θρακομακεδόνες
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Θρακομακεδόνες

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Θρακομακεδόνων

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Θησείο απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Θρακομακεδόνες σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας λειτούργει τα τελευταία 10 χρόνια και έχει σαν κύριο στόχο να φροντίσει το αποχετευτικό σας δίκτυο όσο καλυτέρα γίνεται. Όλα αυτά τα χρόνια το πελατολόγιο μας διευρύνεται παρόλο που ζούμε σε δύσκολες οικονομικές εποχές. Αυτό συμβαίνει διότι προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όσοι επιλέγουν να μας εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια. Το μεγάλος εύρος των υπηρεσιών μας πραγματοποιείται από το πεπειραμένο προσωπικό της εταιρείας μας με την βοήθεια εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο δεν σταματούν ποτέ και η εταιρεία μας φροντίζει να τις ακόλουθη και να εναρμονίζεται με αυτές. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να εφοδιαζόμαστε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Με τα μέσα που διαθέτουμε διευκολύνεται η εργασία μας ,μειώνεται ο χρόνος που χρειάζεται μια εργασία αλλά συγχρόνως αυξάνουμε κατακόρυφα την ποιότητα της.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Θρακομακεδόνες αναλαμβάνουν κάθε είδους απόφραξης. Το αποχετευτικό σας δίκτυο όταν αντιμετωπίσει πρόβλημα με κάποιο απρόοπτο βούλωμα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στον χώρο σας αλλά και σε εσάς. Αν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί άμεσα τότε  κινδυνεύετε με μεγάλες υλικές ζημίες ενώ συγχρόνως το περιβάλλον του χώρου γίνεται ανθυγιεινό για εσάς . Τα συνεργεία απόφραξης της εταιρείας μας είναι έτοιμα να προσφέρουν υψηλή ποιότητα εργασίας σε κάθε σημείο της Αττικής. Όλα τα συνεργεία μας αποτελούνται από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς οι όποιο μπορούν να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή λειτουργώντας πάντα με απολυτό επαγγελματισμό. Επιπλέον είμαστε σίγουροι πως με τα υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτουμε καμία απόφραξη δεν θα είναι δύσκολη για εμάς. Δεσμευόμαστε πως μετά την εργασία μας το αποχετευτικό σας δίκτυο θα λειτουργεί κανονικά σαν μην είχε βουλώσει ποτέ. Οι αποφράξεις Θρακομακεδόνες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου.

Απολυμάνσεις

Όταν ένα παράσιτο ή ένα έντομο ή ένα τρωκτικό εισβάλλει στον χώρο σας είναι αναγκαίο να απομακρυνθεί άμεσα από αυτόν ώστε να μην προκαλέσει προβλήματα. Οι αποφράξεις Θρακομακεδόνες εδώ και 10 χρόνια ειδικεύονται στις απολυμάνσεις τις απεντόμωση και τις μυοκτονίες κτιρίων σε όλη την Αττική. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους σας απλώσουμε από την ενοχλητική παρουσία αυτών των οργανισμών γρήγορα και αποτελεσματικά. Ανάλογα με το είδος του χώρου (εσωτερικός ή εξωτερικός) και την είδος του παράσιτου και την δραστηριότητα του επιλέγουμε εκείνο το φάρμακο που εξοντώσει το παράσιτο και θα καθαρίσω τον χώρο μια για πάντα. Το είδος του φάρμακου που θα χρησιμοποιήσουμε επιλέγεται από την ομάδα απολυμάνσεως της εταιρείας. Η εταιρεία μας φροντίζει να χρησιμοποιεί φάρμακα τα όποια θα είναι αποτελεσματικά στην εξόντωση των παρασίτων αλλά συγχρόνως δεν θα βλάψουν την υγεία σας.

Αποφράξεις Θρακομακεδόνες

Αποφράξεις Αττική

Ένας χώρος την στιγμή που θα πλημμυρίσει κινδυνεύει άμεσα μεγάλες ζημίες  οι οποίες πολλές φορές είναι ανεπανόρθωτες. Όταν ένας χώρος πλημμυρίζει σημαίνει ότι εισβάλλουν σε αυτόν μεγάλος όγκος νερού. Αυτές οι ποσότητες νερού είναι είτε όμβρια ύδατα που προέρχονται από έντονα καιρικά φαινόμενα είτε έχει προκληθεί υπερχείλιση εξαιτίας ενός βουλώματος σε κάποιο σημείο του αποχετευτικού σας δικτύου. Οι αποφράξεις Θρακομακεδόνες γνωρίζουν ποσό σημαντικό είναι να γίνει γρήγορα η άντληση υδάτων για να προστατευτεί η περιουσία σας. Η εταιρεία μας άδω και 10 χρόνια πραγματοποιεί απαντήσεις υδάτων γρήγορα και αποτελεσματικά. Μέσα σε λίγα λεπτά ένα συνεργείο μας φτάνει στον χώρο σας και με τις αντλίες νερού απομακρύνει τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Έπειτα οι έμπυροι τεχνικοί μας πραγματοποιούν μικροβιοκτόνα στον χώρο μιας και τα νερά από την αποχέτευση πολλές φορές είναι φορείς μικροβίων και ασθενειών. Έτσι μετά την επέμβαση μας μπορείτε και πάλι να απολύσετε τον χώρο σας.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!