+30.2118002444

Αποφράξεις Θησείο

Αποφράξεις Θησείο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Θησείο όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις θησείο
 • Αποφράξεις Φρεατίων Θησείο
 • Αποφράξεις Λεκάνης Θησείο
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Θησείο
 • Αποφράξεις Υδρορροών Θησείο
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Θησείο
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Θησείο

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Θησείου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ηλιούπολη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Θησείο

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Θησείο σε όλη την Αττική. Για 10 χρόνια είμαστε η εταιρεία που εμπιστευτεί κάθε νοικοκυριό κάθε κατάστημα και κάθε εταιρεία να διατηρήσει το αποχετευτικό δίκτυο σε ομαλή λειτούργει. Έτσι το πελατολόγιο μας συνεχίζει να διευρύνεται. Παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων υπηρεσιών  που στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Διαθέτουμε  μια ομάδα από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς οι όποιοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δράσουν και να λύσουν το πρόβλημα σας. παράλληλα η εταιρεία μας φροντίζει να εξοπλίζει τους τεχνικούς με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα όποια σε συνδυασμό με την εμπόρια του προσωπικού μας  σας παρέχουν υψηλής ποιότητας εργασία. Αποφράξεις Μενίδι. Επιπλέον συνδυάζουμε την ποιοτική εργασία με την γρήγορη εξυπηρέτηση  μιας και διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από οχήματα σε κάθε σημείο της Αθήνα να χρειαστούν μόνο λίγα λαούτα για να φτάσουν στον χώρο σας.

Αποφράξεις

Η χρόνια συσσώρευση υλικών και αντικειμένων σε ένα σημείο του αποχετευτικού δικτύου μπορεί να φράξει την ροη του νερού. Αν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί άμεσα τότε κινδύνευε από τις άσχημες συνέπειες που θα προκαλέσει το βούλωμα τόσο στον χώρο σας αλλά και σε εσάς. Για αυτόν τον λόγο καλέστε τις αποφράξεις Θησείο για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα πολύ γρήγορα. Η εταιρεία ειδικεύεται σε κάθε είδους απόφραξης άδω και 10 χρόνια. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση όσο περιπλοκή και αν είναι. Κάθε τεχνικός έχει στην διάθεση του αποφρακτικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια εργάζεται για να αποφράξει το δίκτυο. Η άμεση επέμβαση μας συνεπάγεται με την άμεση επαναφορά του δικτύου σε ομαλή λειτούργει και κατά συνέπεια την εύρυθμη λειτούργει του χώρου. Τέλος οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες όλο το 24 ωρο 365 ημέρες τον χρόνο.

Απολυμάνσεις

Αν ψάχνετε κάποιον να σας απαλλάξει από την ενοχλητική παρουσία των εντομών των παρασίτων και των τρωκτικών καλέστε τις αποφράξεις Θησείο. Εδώ και 10 χρόνια τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την απολύμανση την απεντόμωση και την μυοκτονία του χώρου σας. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα και τις πιο εξελιγμένες μεθόδους απομακρύνουμε ανεπιθύμητους επισκέπτες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους γρήγορα και αποτελεσματικά. Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψη το είδος του χώρου και την δραστηριότητα του παράσιτου με την πολυετή εμπόρια μας μπορούμε να παρέχουμε στον χώρο σας την καταλληλότερη θεραπεία. Αποφράξεις Αιγάλεω. Όλες οι εργασίες στοχεύουν στην εξαφάνιση των παρασίτων δίχως όμως να κινδυνεύετε έσειες. Για αυτόν τον λόγο όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που εφαρμόζουμε έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι είμαστε σίγουροι πως εσείς , η οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας θα παραμείνετε απόλυτα ασφαλής από τις εφαρμογές μας.

Αποφράξεις Θησείο

Αποφράξεις Αττική

Σε περίπτωση που πλημμυρίσετε οι αποφράξεις Θησείο θα είναι διπλά σας ώστε να κάνουν τα πάντα για να προστατευόσουν εσάς και την περιουσία σας. Μια πλημμύρα σύνθετος προκαλείται είτε από τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν πολύ συχνά την χωρά μας (πχ έντονη βροχόπτωση) είτε από προβλήματα στο αποχετευτικό δικτύου της κατοικίας σας ,του καταστήματος σας όπως ένα βούλωμα που μελλοντικά θα οδηγήσει σε υπερχείλιση. Οι αποφράξεις Θησείο με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν απομακρύνουν μέσα σε λίγα λεπτά τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα από τον χώρο σας . Έπειτα πραγματοποιώντας τις κατάλληλες ενέργειες απολυμαίνουμε τον χώρο και απομακρύνουμε κάθε παθογόνο μικροοργανισμό που είχε επιβάλλει στον χώρο σας. Μετά την επέμβαση μας η περιουσία σας δεν θα κινδυνεύει πλαϊνοί αποφράξεις Θησείο πως κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα πλημμυρίσει ο χώρος του.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!