+30.2118002444

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Ηλιούπολη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις ηλιούπολη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Ηλιούπολη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Ηλιούπολη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Ηλιούπολη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Ηλιούπολης

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ίλιον απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Ηλιούπολη σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας είναι μια από τις κορυφαίες αποφρακτικές σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Αυτό συμβαίνει είμαστε η πρώτη σας επιλογή όταν χρειάζεστε κάποιον να φροντίσει το αποχετευτικό σας δικτύου και να λύσει όλα τα προβλήματα του. Είμαστε η μοναδική αποφρακτική που συνδυάζει τις αξιόπιστες υπηρεσίες με ην γρήγορη εξυπηρέτηση και τις χαμηλές τιμές. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια μεγάλη είναι η συμβολή του προσωπικού μας. Ο απόλυτος επαγγελματικός καθώς και το μεράκι για δουλεία είναι δυο βασικά στοιχειά που χαρακτηρίζουν κάθε τεχνικό της εταιρείας ο όποιο με την άρτια κατάρτιση που διαθέτει μπορεί να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Θέλοντας να διευκολύνουμε τους τεχνικούς μας και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασία εξοπλιζόμαστε με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα όποια χρησιμοποιούμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Ηλιούπολη από την πρώτη μέρα λειτουργιάς πραγματοποιούν με μεγάλη επιτυχία αποφράξεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Με μια κλήση σας ερχόμαστε στον χώρο σας και δίνουμε λύση σε κάθε βούλωμα που έχει προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Για εμάς καμία εργασία απόφραξης δεν δύσκολη και επιπλοκή μιας και έχουμε στην διαθέσιμα όλα τα μέσα για την πραγματοποιήσουμε πολύ γρήγορα και εύκολα. Αρχικά διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο από οχήματα τα όποια είναι εφοδιασμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Όλα τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή παρουσία στον χρω που είναι διπλά σας για να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή. Έτσι με τα σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και την εμπειρία του προσωπικού μας μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε το σημείο στο αποχετευτικό δικτύου που έχει βουλώσει και στην συνεχεία πραγματοποιούμε την απόφραξη.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Ηλιούπολη είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε να σας απολυμάνει τον χώρο από τα παράσιτα. Η εταιρεία μας εκτός από απολυμάνσεις πραγματοποιεί απεντομώσεις (καταπολέμηση εντομών) και μυοκτονίες( καταπολέμηση τρωκτικών) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορούμε να εξαφανίσουμε κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη από  τον χώρο σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεως της εταιρείας μας τα όποια φροντίζουν να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να επιλέξουν το καταλληλότερο φάρμακο να εφαρμόσουν στον χώρο ανάλογα με το είδος του παράσιτου και την δραστηριότητα του. Επιπλέον δίνουμε μεγάλη προσοχή σε όλες τις εργασίες μας ώστε να μην θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία σας.  Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούμε παρόντα τα όποια έχουν περάσει από ενδελεχή έλεγχο και έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Αποφράξεις Αττική

Μια έντονη βροχόπτωση ή ένα βούλωμα σε κάποιο σημείο του αποχετευτικού δικτύου είναι η κυριότερες αίτιες που πλημμυρίζουν διαρκώς κατοικίες καταστήματα και εταιρείες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι αποφράξεις Ηλιούπολη αναλαμβάνουν την άντληση των υδάτων από τον χώρο σας άμεσα. Το ειδικό βυτιοφόρο όχημα μας έρχεται στον χώρο σας και μέσα σε λίγα λεπτά με τα σύγχρονα μηχανήματα απορρόφησης απομακρύνουν κάθε σταγόνα από τα καθαρά και ακάθαρτα νερά που έχουν εισβάλλει σε αυτόν. Έτσι με την άμεση επέμβαση μας προστατεύουμε τόσο την περιουσία από μεγάλες υλικές ζημίες αλλά και εσάς αφού μια πλημμύρα μπορεί να θύσει σε κίνδυνο την υγεία σας. Οι αποφράξεις Ηλιούπολη θα είναι διπλά σας ανά πάσα στιγμή για να λύσουμε μαζί κάθε πρόβλημα σας.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!