+30.2118002444

Αποφράξεις Ζωγράφου

Αποφράξεις Ζωγράφου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Ζωγράφου όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις ζωγράφου
 • Αποφράξεις Φρεατίων Ζωγράφου
 • Αποφράξεις Λεκάνης Ζωγράφου
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Ζωγράφου
 • Αποφράξεις Υδρορροών Ζωγράφου
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Ζωγράφου
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Ζωγράφου

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή Ζωγράφος

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Θρακομακεδόνες απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Ζωγράφου

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Ζωγράφου σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας πρώτα σας βλέπει σαν άνθρωπο και μετά σαν πελάτη. Για αυτόν τον λόγο κυρία προτεραιότητα μας είναι να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες δίχως να σας κοστίσει μια περιουσία. Αναμφίβολα όλες μας οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από μεγάλη αξιοπιστία και είμαστε σίγουροι πως θα σας λύσουν κάθε πρόβλημα σας. Το μεγάλο εύρος υπηρεσιών μας υποστηρίζεται από τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτουμε. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς. Σύγχρονος διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς η όποιοι με την πολυετή παρουσία τους σας βοηθούν σε ότι χρειάζεστε παρέχοντας σας υψηλή ποιότητα εργασίας. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα μετανιώσετε που επιλέξατε τις αποφράξεις Ζωγράφου για να φρονούν το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Ζωγράφου αναλαμβάνουν κάθε είδους απόφραξης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Με την εμπόρια και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε καμία απόφραξη δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς. Όλες οι αποφράξεις πραγματοποιούνται από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς οι όποιοι σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν λειτουργούν πάντα με απολυτό επαγγελματισμό. Συγχρόνως η εταιρεία μας εξοπλίζει του ειδικούς με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα της αγοράς. Έτσι με την βοήθεια των συγχρόνων μέσων που έχουν στην διάθεση τους εντοπίζουν το σημείο στο αποχετευτικό δίκτυο που έχει φραγή και στην συνεχεία πραγματοποιούν την απόφραξη. Έτσι η άμεση επέμβαση μας είναι και ο λόγος που πολύ γρήγορα επαναφέρεται στο αποχετευτικό σας δίκτυο η ομαλή λειτούργει. Έτσι δίχως αμφιβολία οι αποφράξεις Βούλα θα σας λύσουν κάθε πρόβλημα  απροόπτου βουλώματος που θα προκύψει.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Ζωγράφου είναι η μονή αποφρακτική εταιρεία που σας υπόσχεται μόνιμα αποτέλεσμα στην εξόντωση των παρασίτων των εντομών και των τρωκτικών. Η εταιρεία μας ειδικευτεί στις απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Χρησιμοποιώντας τις καταλληλότερες και πιο ασφαλής μεθόδους μπορούμε και απομακρύνουμε από τον χώρο σας κάθε παράσιτο όσο ανθεκτικό και αν είναι. Η επιλογή του φαρμακευτικού σκευάσματος  αποφασίζεται από την ομάδα απολυμάνσεως της εταιρεία. Η ομάδα μας αποτελείται Πάο τα εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεως και τον γεωπόνο τ ης εταιρεία  μας. Έτσι ανάλογα με το είδος του παράσιτου και τον χώρο που έχει προσβάλει επιλεγούμε εκκινώ το φάρμακο που θα εξοντώσει το παράσιτο διατηρώντας συγχρόνως την υγιάνει του χώρου. Οι τεχνικοί χρησιμοποιών και τις πιο ασφαλείς μεθόδους. Χρησιμοποιώντας μόνο φάρμακα που έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. εξασφαλίζουμε ότι δεν θα κινδυνεύει η υγεία σας.

Αποφράξεις Ζωγράφου

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Ζωγραφού αναλαμβάνουν την απάντηση των υδάτων από τον χώρο σας όταν αυτός πλημμυρήσει. Είναι γεγονός πως οι περισσότερες πλημμύρες προκαλούνται είτε από έντομα καιρικά φαινόμενα είτε από ένα βούλωμα σιν αποχέτευση σας που θα οδήγηση σε υπερχείλιση. Γνωρίζουμε ποσό αναγκαίο να σας εξυπηρετήσουμε πολύ γρήγορα σε περίπτωση που πλημμυρίσετε.  Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία μας διαθέτει συνεργεία σε κάθε σημείο της Αττικής ώστε να μπορούμε να είμαστε διπλά σας μέσα σε λίγα λεπτά. Οι τεχνολογικές εξελίξεις μας έχουν δώσει την δυνατότητα να εφοδιαζόμαστε με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απορρόφησης νερού. Έτσι οι ίμεροι τεχνικοί μας με μπορούν πολύ γρήγορα να απαντήσουν τα καθαρά και ακάθαρτα νερά από τον χώρο σας. έπειτα για να ολοκληρώσουμε την ολική επαναφορά του χώρο στην κατάσταση που ήταν πριν πλημμυρήσει πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα ώστε να απομακρύνουμε του παθογόνους μικροοργανισμούς από αυτόν.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!