+30.2118002444

Αποφράξεις Ζεφύρι

Αποφράξεις Ζεφύρι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Ζεφύρι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις ζεφύρι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Ζεφύρι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Ζεφύρι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Ζεφύρι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Ζεφύρι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Ζεφύρι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Ζεφύρι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ζεφυρίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ζωγράφου απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Ζεφύρι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Ζεφύρι σε όλη την Αττική. Τα τελευταία 10 χρόνια η εταιρεία μας βρίσκεται στην κορυφή των αποφρακτικών. Το γεγονός αυτό έχει μια απλή εξήγηση. Η εταιρεία μας παρέχει τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες  σε ότι αφορά το αποχετευτικό δίκτυο. Δεν είναι τυχαίο που το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει κατοικίες καταστήματα αλλά και μεγάλες εταιρείας μιας και με τις υπηρεσίες καλυφτούμε τις ανάγκες όλων. Γνωρίζουμε πως όσο πέρανε τα χρόνια θα πρέπει να σας προσφέρουμε όλο και μεγαλύτερη ποιότητα εργασίας. Για αυτόν τον λόγο φροντίζουμε να ακλουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να μπορούμε να εξοπλιζόμαστε με όλα τα σύγχρονα μέσα που θα δώσουν καλύτερο αποτέλεσμα. επιπλέον αναβαθμίζουμε τα στόλο οχημάτων μας αστές να μπορούμε να είμαστε διπλά όσο πιο γρήγορα γίνεται. Συγχρόνως οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τεχνικές ενώ η εργασία θα πραγματοποιηθεί και σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Αποφράξεις Γαλάτσι

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Ζεφύρι αμφίβολα είναι κορυφαία αποφρακτική σε εταιρεία σε θέματα αποφράξεων. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα αποφράσουμε εκεί το σημείο στο αποχετευτικό σας δίκτυο το όποια εμποδίζει την ροη του νερού. Διαθέτουμε καταρτισμένους τεχνικούς με πολυετή παρουσία στο χώρο οι όποιοι μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε απόφραξη όσο εύκολη ή δύσκολη και αν είναι. Η εταιρεία μας εφοδιάζει το προσωπικό της με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα. Αποφράξεις Μενίδι. Έτσι με την εμπειρία και τα μέσα που έχει στην διάθεση του ο τεχνικός θα μπορεί να εντοπίσει με ακριβή το σημείο που έχει βουλώσει το αποχετευτικό δίκτυο και στην συνεχεία πραγματοποιώντας την απόφραξη θα επαναφέρει το δίκτυο σε ομαλή λειτούργει. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μετά την επέμβαση μας το αποχετευτικό σύστημα του χώρου σας θα είναι και πάλι ανοιχτό καθαρό. Γνωρίζουμε πως ένα απρόοπτο μπορεί να συμβιεί οποιαδήποτε στιγμή.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Ζεφύρι αναλαμβάνουν την απολύμανση την απεντόμωση και την μυοκτονία της κατοικία ,του καταστήματος. Η εταιρεία διαθέτει όλα τα μέσα για να απομακρύνει από τον χώρο σας κάθε παράσιτο  έντομο ή τρωκτικό. Όλες οι εργασίες απολυμάνσεως εκτελούνται από τα συνεργεία της εταιρείας μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί που αναλαμβάνουν τις εργασίες απολυμάνσεως συνεργάζονται με τον γεωπόνο της εταιρείας μας αποφασίζουν το καταλληλότερο φάρμακο που πρέπει να εφαρμοστεί στον χώρο σας. Η επιλογή του φάρμακου καθώς και ο αριθμού των εφαρμογών εξαρτάται από το παράσιτο ,την δραστηριότητα του αλλά και το είδος του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε πως τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα και κανένα παράσιτα δεν θα ξανά εισβάλλει στον χώρο σας. Γνωρίζουμε και σεβόμαστε απόλυτα πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στην ζωή σας από την υγεία σας.

Αποφράξεις Ζεφύρι

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Ζεφύρι σε περίπτωση που πλημμυρίσετε επεμβαίνουν άμεσα και προστατεύουν τον χώρο σας απαντώντας τα νερά από αυτόν.  Οι κυριότεροι λόγοι που μπορεί να προκληθεί που μπορεί να πλημμυρήσει ο χώρος σας είτε εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την χωρά μας(πχ νεροποντή) είτε λογά ενός βουλώματος σε κάποιο σημείο του αποχετευτικού σας δικτύου που οδήγησε σε υπερχείλιση. Έτσι γίνεται απολυτά κατανοητό ότι πρέπει να δράσουμε ταχύτατα ώστε τα καθαρά και ακάθαρτα νερά να απομακρυνθούν από τον χώρο σας. Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια πραγματοποιούμε την άντληση των υδάτων πολύ γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι πολύ σύντομα ο χώρος επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση. Είναι απόλυτος κατανοητό πως κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα πλημμυρήσει ο χώρος του.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!