+30.2118002444

Αποφράξεις Εξάρχεια

Αποφράξεις Εξάρχεια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Εξάρχεια όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις εξάρχεια
 • Αποφράξεις Φρεατίων Εξάρχεια
 • Αποφράξεις Λεκάνης Εξάρχεια
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Εξάρχεια
 • Αποφράξεις Υδρορροών Εξάρχεια
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Εξάρχεια
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Εξάρχεια

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Εξαρχείων

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ζεφύρι απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Εξάρχεια

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες απόφραξες Εξάρχεια σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας από την πρώτη μέρα λειτούργει της που  ξεκίνησε να παρέχει τις υπηρεσίες της είχε ένα και μοναδικό στόχο. Να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι πως όταν ξανά χρειαστείτε μια εταιρεία για να λύσει ένα πρόβλημα σας στο αποχετευτικό σας δίκτυο θα καλέσετε εμάς. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το πελατολόγιο μας το όποιο συνεχίζει να διευρύνεται. Η εταιρεία μας θέλει να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα της εργασίας μας. για αυτόν τον λόγο αναβαθμίζουμε διαρκώς τα μέσα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε ακλουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο. Όλος ο εξοπλισμός θα ήταν άχρηστος αν δεν αξιοποιούνταν από του άρτια καταρτισμένους τεχνικούς που με την πολυετή παρουσία τους στον χώρο έχουν αποκτήσει την εμπόρια για να λύσουν κάθε πρόβλημα σας.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Εξάρχεια με την πολυετή παρουσία τους στον χώρο έχουν αποκτήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να πραγματοποιήσουν με επιτυχία κάθε απόφραξη. Με τον μεγάλο στόλο από εξειδικευμένα συνεργείου διαθέτουμε μπορούμε και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε σημείο του λεκανοπέδιου Αττικής. Κάθε συνεργείο είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα αποφρακτικά μηχανήματα ώστε η εργασία μας να είναι υψηλής ποιότητας. Με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων μπορούμε να εντοπίσουμε εύκολα το σημείο που έχει βουλώσει και στην συνεχεία να πραγματοποιήσει την απόφραξη .Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μετά την κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο ένας από τους τεχνικούς μας θα είναι στον χώρο σας για να επαναφέρει το αποχετευτικό σας δικτύου σε ομαλή λειτούργει. Η εταιρεία μας δεσμεύεται πως μετά την επέμβαση μας το αποχετευτικό σας δίκτυο θα είναι ανοιχτό και καθαρό και έτσι θα συνεχιστεί η εύρυθμη λειτούργει του χώρου σας.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Εξάρχεια αναλαμβάνουν να απαλλάξουν τον χώρο σας από έντομα παράσιτα και τρωκτικά. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα πραγματοποιούμε απολυμάνσεις απεντόμωση και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η ομάδα απολύμανσης της εταιρείας μας που αποτελείται από τα συνεργεία απολυμάνσεως και τον γεωπόνο της εταιρείας οι όποιοι επιλέγουν την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Έτσι ανάλογα με το είδος του παράσιτου και την δραστηριότητα του επιλεγούμε την εφαρμογή του καταλληλότερου φαρμακευτικού σκευάσματος αλλά τον αριθμό των εφαρμογών ώστε το αποτέλεσμα της εργασίας μας να είναι μόνιμο. Επιπλέον μετά από κάθε εφαρμογή σας παραδούμε πιστοποιητικό απολύμανσης. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως κυρία προτεραιότητα της εταιρείας είναι να εξοντώσουμε κάθε παράσιτο έντομο και τρωκτικό από τον χώρο σας χρησιμοποιούντα μόνο ασφαλή προϊόντα για εσάς.

Αποφράξεις Εξάρχεια

Αποφράξεις Αττική

Οι συχνές και έντονες βροχοπτώσεις μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλα πρόβλημα τα ειδικότερα σε συνδυασμό με τα βουλωμένα φρεάτια. Επιπλέον το κακοσυστημένο αποχετευτικό δίκτυο της κατοικίας σας , του καταστήματος σας είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει κάποια στιγμή σε υπερχείλιση .Οι αποφράξεις Εξάρχεια σας υπόσχονται πως σε περίπτωση που πλημμυρίσετε θα είναι διπλά σας ώστε να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε κάθε καταστροφή που μπορεί να συμβεί στον χώρο σας. Άδω και 10 χρόνια πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αττική. Έχοντας στην διάθεση μας τα εικοσάχρονα μηχανήματα απάντησης μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά να απομωράνουμε μεγάλους όγκους νερού. Έτσι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απαντούμε από τον χώρο σας όλα τα καθαρά και ακάθαρτα νερά. Μετά την εργασία την απάντησης πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα μιας  και τα νερά από το αποχετευτικό σύστημα περιέχουν παθογόνου μικροοργανισμούς και μικρόβια που μπορεί να βλάψουν την υγείας.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!