+30.2118002444

Αποφράξεις Ελληνορώσων

Αποφράξεις Ελληνορώσων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Ελληνορώσων όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις ελληνορώσων
 • Αποφράξεις Φρεατίων Ελληνορώσων
 • Αποφράξεις Λεκάνης Ελληνορώσων
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Ελληνορώσων
 • Αποφράξεις Υδρορροών Ελληνορώσων
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Ελληνορώσων
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Ελληνορώσων

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Αθήνας

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ελληνικό απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Ελληνορώσων

Η  εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Ελληνορώσων σε όλη την Αττική. Από την πρώτη μέρα λειτουργιάς μας είχαμε έναν και μοναδικό στόχο. Να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτά που προσφέρουμε. Όσο πέρανε τα χρόνια και εξελισσόμαστε παρατηρούμε πως όλο και περισσότεροι προτιμούν την εταιρεία μας για να φροντίσει το αποχετευτικό τους δίκτυο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το πελατολόγιο μας να διευρύνεται διαρκώς. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως  παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις για το δίκτυο σας.  Αυτό συμβαίνει διότι  συνδυάζουμε την εμπειρία με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένους τεχνικούς με πολυετή παρουσία στον χώρο που μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα σας. Επιπλέον φροντίζουμε να  εξοπλίζουμε τα συνεργεία μας με εργαλεία και μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να διευκολύνουμε τους τεχνικούς μας στην εργασία τους αλλά παράλληλα αυξάνουμε κατακόρυφα την ποιότητα της εργασίας.

Αποφράξεις

Μια αποχέτευση ή ένα σιφόνι μπάνιου όταν βουλώσει προκαλεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτούργει του χώρου σας.  Για αυτόν τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να επέμβουμε άμεσα ώστε να σας απαλλάξουμε από το βούλωμα που σας ταλαιπωρεί. Οι αποφράξεις Ελληνορώσων δραστηριοποιούνται στον χώρο των αποφράξεων για μια δεκαετία. Κάθε εργασία μας αποτελεί αποδείξει πως παρέχουμε σίγουρες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το αποχετευτικό σας δίκτυο. Διαθέτουμε συνεργεία σε κάθε σημείο της Αθηνάς για  μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Παράλληλα όλα μας τα συνεργεία εφοδιάζονται μες σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα. Έτσι με την βοήθεια τους μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε το βουλωμένο σημείο και στην συνεχεία να πραγματοποιήσουμε την απόφραξη. Έτσι η ροη του νερού δεν εμποδίζεται πλέον και συνεχίζεται ομαλά. Μετά την εργασία μας το αποχετευτικό σας δίκτυο θα είναι ανοιχτό και καθαρό.

Απολυμάνσεις

Γνωρίζουμε ποσό σημαντικό είναι για εσάς ο χώρος σας να είναι καθαρός από παράσιτα έντομα και τρωκτικά. Έτσι όταν ένα παράσιτο εισβάλλει στον χώρο σας είναι σημαντικό να πραγματοποιηθούν πολύ γρήγορα οι απαραίτητες ενέργειες για να το εξοντώσουμε και να διατηρηθεί η σωστή υγιάνει του χώρου. Οι αποφράξεις Ελληνορώσων πραγματοποιεί σε όλη την Αττική απολυμάνσεις απεντόμωση και μυοκτονίες σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Το έμπειρο προσωπικό μας  με την βοήθεια του υπερσύγχρονο εξοπλισμού που διαθέτει σας υπόσχεται πως τα παράσιτα στον χώρο σας θα αποτελούν παρελθόν πολύ σύντομα. Φροντίζουμε ώστε όλες οι εργασίες μας εκτός από αποτελεσματικές να είναι και ασφαλής για ΕΣΑ την οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας. έτσι χρησιμοποιούμε μόνο φαρμακευτικά σκευάσματα τα όποια έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι εφαρμογές μας θα είναι απόλυτα ασφαλείς για εσάς.

Αποφράξεις Ελληνορώσων

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Ελληνορώσων θα είναι διπλά σας σε ότι χρειαστείτε σε περίπτωση που ο χώρο σας πλημμυρήσει.  Άδω και 10 χρόνια πραγματοποιούμε απαντήσεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Η  εταιρεία μας έχει στην διάθεση της όλα τα σύγχρονα μέσα που χρειάζεται ώστε η άντληση των υδάτων να γίνει εύκολα και γρήγορα.  Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων που μας βοηθού να είμαστε κοντά σας μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι  φτάνουμε άμεσα στον χώρο σας και με τις αντλίες νερού απομακρύνουμε όλα τα ακάθαρτα και ακάθαρτα ύδατα. Σε περίπτωση που έχετε  πλημμυρήσει επαιτεία ενός βουλώματος στην αποχέτευση με αποτέλεσμα να προκληθεί υπερχείλιση τότε είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί και μικροβιοκτόνα στον χώρο ώστε να εξοντώσουμε κάθε παθογόνο μικροοργανισμό. Οι αποφράξεις Ελληνορώσων αντιμετωπίζουν κάθε έκτακτο περιστατικό μιας και λειτουργούν σε 24 Όρη βάση 365 ημέρες τον χρόνο.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!