+30.2118002444

Αποφράξεις Ελληνικό

Αποφράξεις Ελληνικό

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Ελληνικό όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις ελληνικό
 • Αποφράξεις Φρεατίων Ελληνικό
 • Αποφράξεις Λεκάνης Ελληνικό
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Ελληνικό
 • Αποφράξεις Υδρορροών Ελληνικό
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Ελληνικό
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Ελληνικό

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ελληνικού

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Εξάρχεια απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Ελληνικό

Η εταιρία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Ελληνικό στο λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρία μας δεν θεωρείται τυχαία μια από τις κορυφαίες αποφρακτικές στην Αττική καθώς έχουμε αποκτήσει την εμπόρια και την τεχνογνωσία να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις. Αυτό είναι και ο λόγος που μας εμπιστεύεστε τα τελευταία 10 χρονιά. Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων με μοναδικό άξονα τον επαγγελματισμό που μας διέπει. Ταυτόχρονα, οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα τα όποια έρχονται στο χώρο σας με ένα μονό τηλεφώνημα μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι άρτια εκπαιδευμένοι με σκοπό να  πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε εργασίας τους ανατεθεί. Ωστόσο , δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθόλου το κόστος καθώς δεσμευόμαστε πως διαθέτουμε τιμές οι όποιες θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει.

Αποφράξεις

Με το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης οι άνθρωποι της εταιρίας Αποφράξεις Ελληνικό αναλαμβάνουν οπουδήποτε απρόοπτο βούλωμα. Αν έχει βουλώσει ο νιπτήρας η το φρεάτιο σας , καλέστε μας και μέσα σε λίγα λεπτά ένας από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας. Η εταιρία μας είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα (πιεστικό μηχάνημα, ατσάλινα) ώστε μια απόφραξη να γίνει γρήγορα αποτελεσματικά και με απολυτό επαγγελματισμό. Αποφράξεις Άγιοι Ανάργυροι.  Το πεπειραμένο προσωπικό μας διαθέτει την τεχνογνωσία ώστε να εντοπίζει το βουλωμένο σημείο άμεσα και με απολυτή ακρίβεια με τάι βοήθεια διαγνωστικής κάμερας και στη συνεχεία να επαναφέρουν το δίκτυο στην ομαλή του λειτουργιά. Είναι κατανοητό πως δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ποτέ θα βουλώσει η αποχέτευση του. Για αυτό το λόγο το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι διαθέσιμο για την εξυπηρέτηση σας όλο το 24ωρο. Ένα τηλεφώνημα σας είναι αρκετό ώστε οι αποφράξεις Ελληνικό να σας απαλλάξουν από κάθε βούλωμα.

Απολυμάνσεις

Εδώ και δέκα χρονιά οι αποφράξεις Ελληνικό αναλαμβάνουν υπηρεσίες απολυμάνσεων κτηρίων καθιερώνοντας την εταιρία μας νούμερο 1 στο χώρο αυτό. Ειδικευόμαστε στις απολυμάνσεις, απεντομωσεις και μυοκτονίες κατοικιών, καταστημάτων, σχολείων και γέρικα σε κάθε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Αποφράξεις Μελίσσια.  θα πρέπει να τονίσουμε πως όλες οι εργασίες εκτελούνται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο ανάλογα με το είδος του παράσιτου , έχει την ικανότητα να επιλέξει το καταλληλότερο φαρμακευτικό σκεύασμα προς αντιμετώπιση του. Επιπλέον αν το κρίνουμε απαραίτητο εφαρμόζουμε επαναληπτικές εφαρμογές ώστε αναλυθεί το πρόβλημα των παθογόνων οργανισμών μια για πάντα. Τα φάρμακα που χρησιμεύουμε είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. έτσι ώστε να μην μπαίνει σε κίνδυνο η οικογένεια και τα κατοικίδια σας. Η εταιρεία δεσμεύεται πως θα απαλλαγείτε από την ενοχλητική παρουσία των παράσιτων με γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Τέλος, μετά από καφέ εφαρμογή παραδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Ελληνικό

Αποφράξεις Αττική

Η άντληση υδάτων από ισόγειους και υπόγειους χώρους αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο στην Αττική.

Το φαινόμενο αυτό εντείνεται σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία και την περιουσία σας. Οι αποφράξεις Ελληνικό αναλαμβάνουν αντλήσεις υδάτων σε όλο το λεκανοπέδιο. Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα τα όποια είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (αντλίες νερού, μηχανήματα απορρόφησης) ,έτοιμα να επιλύσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα σας. Με ένα τηλεφώνημα σας ένα από τα άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να σας απαλλάξουν από τα καθαρά και ακάθαρτα νερά. Με αυτό τον τρόπο, προστατεύεται η υγεία σας καθώς τα νερά των αποχετεύσεων είναι φορείς μικροβίων άλλα και η περιουσία σας από πιθανές υλικές ζημιές.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!