+30.2118002444

Αποφράξεις Ελευσίνα

Αποφράξεις Ελευσίνα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Ελευσίνα όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις ελευσίνα
 • Αποφράξεις Φρεατίων Ελευσίνα
 • Αποφράξεις Λεκάνης Ελευσίνα
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Ελευσίνα
 • Αποφράξεις Υδρορροών Ελευσίνα
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Ελευσίνα
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Ελευσίνα

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Ελευσίνας

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Ελληνορώσων απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Ελευσίνα

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Ελευσίνα σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας  άδω και 10 χρόνια θεωρείται μια από τις πιο έμπειρες και αξιόπιστες αποφρακτικές σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Προτεραιότητα μας είναι να σας προσφέρουμε πρωτοποριακές και σύγχρονες λύσει σε κάθε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Παρέχουμε ένα μεγάλος εύρος  εργασιών με  κυριότερες τις αποφράξεις τις απολυμάνσεις τις αντλήσεις υδάτων και τις συντηρήσεις. Όλες οι υπηρεσίες συμβαδίζουν με την τεχνολογική εξέλιξη της εποχής που ζούμε. Φροντίζουμε ώστε οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας να έχουν στην διάθεση του κάθε εργαλείο και μηχάνημα που τους είναι απαραίτητο για να σας εξυπηρετήσουν. Όλα αυτά τα μέσα είναι τελευταίας τεχνολογία μιας και στόχος είναι να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε  διατηρεί τις τιμές σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζουμε την υψηλή ποιότητα εργασίας με χαμηλό κόστος.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Ελευσίνα για πάνω από 10 χρόνια ειδικεύονται σε όλες τις εργασίες αποφράξεων. Αναλαμβάνουμε αποφράξουμε το βουλωμένο σημείο στο αποχετευτικό σας και το επαναφέρουμε σε ομαλή λειτούργει. Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας της στον χώρο έχει αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και  τεχνογνωσία για αντιμετωπίσει εύκολα και γρήγορα το πρόβλημα σας. Για του άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας κανένα βουλωμένο σιφόνι ή φρεάτιο  δεν είναι  δύσκολο να ξεβουλώσει. Η πολυετής πείρα τους σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μέσα που έχουν στην διάθεση τους μπορούν και πραγματοποιούν μέσα σε λίγα λεπτά κάθε είδους απόφραξης. έτσι μπορούν εύκολα να εντοπίσουν το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα  και στην συνεχεία χρησιμοποιώντας αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας πραγματοποιείται η απόφραξη. Έτσι η ροη του νερού δεν εμποδίζεται πλέον. Οι τεχνικοί είναι στην διάθεση σας να αναλάβουν κάθε απρόοπτο βούλωμα που θα σας  προκύψει  όλο το 24 ωρο.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Ελευσίνα δραστηριοποιούνται στον χώρο των απολυμάνσεων τα τελευταία 10 χρόνια. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κάθε κτίριο του λεκανοπέδιου Αττικής. Εκτός από απολυμάνσεις τα συνεργεία απολυμάνσεως της εταιρείας μας πραγματοποιεί απεντομώσεις για την καταπολέμηση των εντομών καθώς και μυοκτονίες για την εξόντωση των τρωκτικών. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία καθώς και ένα μεγάλο εύρος φαρμάκων τα συνεργεία απολυμάνσεως έρχονται στον χώρο σας και τον καθαρίζουν από κάθε παράσιτο που έχει εισβάλλει μια για πάντα. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως όλες μας οι εργασίες και τα μέσα που χρησιμοποιούμε καλύπτουν απόλυτα τις προδιαγραφές του κράτους. Για αυτόν τον όλο τα φαρμακευτικά σκευάσματα έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι διασφαλίζουμε πως η υγεία σας δεν θα κινδυνεύει από καμία εργασία μας.

Αποφράξεις Ελευσίνα

Αποφράξεις Αττική

Μια έντονη βροχόπτωση ή ένα απρόοπτο βούλωμα στην αποχέτευση μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστε συνέπειες στον χώρο σας μιας και είναι πολύ πιθανόν να πλημμυρήσει. Ο χώρος σας κινδυνεύει να πλημμυρίσει ακόμα περισσότερο όταν είναι υπόγειος η ισόγειος διότι τα όμβρια ύδατα και τα νερά της αποχέτευσης έχουν ευκολότερη πρόσβαση. Οι αποφράξεις Ελευσίνα είναι στην διάθεση να επέμβουν ανά πάσα στιγμή και να απομακρύνουν τα νερά από τον χώρο σας. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αντλήσεις υδάτων σε κάθε σημείο του λεκανοπέδιου Αττικής. Τα συνεργεία της εταιρείας μας εξοπλίζονται με μηχανήματα απορρόφηση νερού. Με αυτά τα σύγχρονα μέσα απορροφούμε μέσα σε λίγα λεπτά όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα ενώ μετά την εργασία της απάντησης πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα στον χώρο ώστε να απαλλάξουμε τον χώρο σας από κάθε παθογόνο μικροοργανισμό. Οι αποφράξεις Ελευσίνα γνωρίζουν πως μια υπερχείλιση φρεατίου που θα οδηγήσει σε πλημμύρα μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!