+30.2118002444

Αποφράξεις Δροσιά

Αποφράξεις Δροσιά

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Δροσιά όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις δροσιά
 • Αποφράξεις Φρεατίων Δροσιά
 • Αποφράξεις Λεκάνης Δροσιά
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Δροσιά
 • Αποφράξεις Υδρορροών Δροσιά
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Δροσιά
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Δροσιά

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Δροσιάς

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Εκάλη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Δροσιά

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Δροσιά σε όλη την Αττική. Η Voulosa είναι μια εταιρεία που πρώτα σας βλέπει σας άνθρωπο και μετά σαν πελάτη. Για αυτόν τον λόγο κυρία προτεραιότητα της είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό το πτωχαίνουμε προσφέροντας υψηλής ποιότητας εργασία δίχως να σας κοστίζει μια περιουσία. είμαστε σίγουροι πως αν  εμπιστευτείτε στα χεριά μας το αποχετευτικό σας δίκτυο δεν θα το μετανιώσετε. Φροντίζουμε ώστε να σας εξυπηρετούμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Για αυτό σε κάθε σημείο του λεκανοπέδιου Αττικής υπάρχουν οχήματα από την εταιρεία μας. Αρκεί ένα τηλεφώνημα σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο και εμείς θα είμαστε στον χώρο σας για να σας βοηθήσουμε. Γνωρίζουμε πως η ποιότητα της εργασία εξαρτάται από 2 παράγοντες. Τα μέσα που διαθέτει κάνεις και το προσωπικό.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Δροσιά άδω και 10 χρόνια πραγματοποιούν με μεγάλη επιτυχία κάθε είδους αποφράξεις σε όλη την Αττική. χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα κάνουμε παρελθόν κάθε απρόοπτο βούλωμα που θα σας προκύψει. Μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο αρκεί για να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα της βουλόμενης αποχέτευσης. Λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα σας ένας από τους τεχνικούς θα είναι στην πόρτα σας για να σας εξυπηρετήσει. Όλοι οι τεχνικοί της εταιρεία διαθέτουν διαστούν άρτια κατάρτιση καθώς και πολυετή πείρα. Έτσι μπορούν εύκολα και με ακρίβεια να εντοπίσουν το σημείο που έχει βουλώσει το δίκτυο και στην συνεχεία με την βοήθεια αποφρακτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογία πραγματοποιούν την απόφραξη. Σας εγγυούμαστε πως μετά την εργασία μας η λειτούργει του αποχετευτικού δικτύου θα είναι και πλακί ομαλή δίχως να εμποδίζεται η ροη του νερού.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Δροσιά είναι η εταιρεία που θα σας απαλλάξει μια για πάντα από την επιθυμητή παρουσία εντομών  ή τρωκτικών στον χώρο σας. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές και συγχρόνως πιο ασφαλής μεθόδους.  Η ομάδα απολυμάνσεως της εταιρείας επιλεγεί για εσάς και τον χώρο σας το καταλληλότερο πρόγραμμα απολύμανσης ανάλογα με το παράσιτο και την δραστηριότητα του. Επιπλέον η ομάδα απολυμάνσεως επιλεγεί τον αριθμό των αρμογών του φάρμακου που πρέπει να γίνει ώστε τα παράσιτα να μην σας ξαναενοχλήσουν ενώ μετά από κάθε εφαρμογή σας παραδίδουν πιστοποιητικό απολυμάνσεως. Θα πρέπει να τονίσουμε πως όλες οι εργασίες μας καλύπτουν τις κρατικές προδιαγραφές. Κάθε φάρμακο που χρησιμοποιούμε έχει ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι είμαστε σίγουρα πως θα κινδυνεύει η υγεία σας από τα φάρμακα.

Αποφράξεις Δροσιά

Αποφράξεις Αττική

Η υπερχείλιση μιας αποχέτευσης εξαιτίας ενός απροόπτου βουλώματος είναι η αίτια που πολλές κατοικίες ή καταστήματα πλημμυρίζουν. Τα ενόντα καιρικά φαινόμενα σε σύνδεσμο με την κακή άσχημη κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου (παντού βουλωμένα φρεάτια)  μπορεί επίσης να οδηγήσουν τα όμβρια νερά στον χώρο σας με αποτέλεσμα να πλημμυρίσετε. Οι αποφράξεις Δροσιά αναλαμβάνουν την γρήγορη απάντηση των υδάτων. ερχόμαστε στον χώρο σας με το βυτίου  όχημα μας το όποιο είναι εξοπλισμένο με  αντλίες νερού. Το έμπειρο προσωπικό μας με την βοήθεια της αντλίας απομακρύνει κάθε σταγόνα από τα νερά που έχουν εισβάλλει στον χώρο σας. Επειδή τα νερά της αποχέτευσης πολλές φορές κουβαλούν παθογόνους μικροοργανισμούς και μικρόβια μετά την απάντηση πραγματοποιούμε στον χώρο σας μικροβιοκτόνα. Έτσι ο χώρο είναι και πάλι υγείας και καθαρός. Κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα γίνει μια νεροποντή ή ποτέ θα βούλωσα η αποχέτευση.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!