+30.2118002444

Αποφράξεις Δραπετσώνα

Αποφράξεις Δραπετσώνα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Δραπετσώνα όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις δραπετσώνα
 • Αποφράξεις Φρεατίων Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις Λεκάνης Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Δραπετσώνα
 • Αποφράξεις Υδρορροών Δραπετσώνα
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Δραπετσώνα
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Δραπετσώνα

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Δραπετσώνας

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Δροσιά απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Δραπετσώνα

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Δραπετσώνα σε όλη την Αττική. Η  εταιρεία δεν θεωρείται τυχαία μια από τις κορυφαίες αποφρακτικές σε όλο το λεκανοπέδιο αφού συνδυάζουμε  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με τις πολύ οικονομικές τιμές. Έτσι το πελατολόγιο μας διευρύνεται και όλο και περισσότεροι επιλέγουν την εταιρεία μας για να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αποχετευτικό σας δίκτυο. Το ότι μας εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια αποτελεί για εμάς κίνητρο για να εξελίξουμε τις υπηρεσίες μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της εργασίας μας ώστε να είστε σίγουροι πως επιλέξατε την καλύτερη αποφρακτική για να φροντίσει το δίκτυο σας. Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια βοηθού η τεχνολογία. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο μας δίνουν την δυνατότητα να διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα που χρειαζόμαστε για να αναβαθμιστούμε.. Συγχρόνως η συμβολή Τουν τεχνικών είναι τεραστία.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Δραπετσώνα πραγματοποιούν εργασίες αποφράξεων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας ξέρει ποσό αναγκαίο είναι σε περίπτωση που βουλώσει η αποχέτευση σας  ή το σιφόνι σας να επέμβουμε άμεσα ώστε να επαναφέρουμε το αποχετευτικό δίκτυο σε ομαλή λειτούργει. Για αυτόν τον λόγο διαθέτουμε  οχήματα σε κάθε σημείο της Αττικής ώστε να μπορούμε να είμαστε διπλά σας μέσα σε λίγα λεπτά αφού μας καλέσετε. Η απόφραξη είναι μια διαδικασία η όποια αν δεν πραγματοποιηθεί από ειδικούς τότε είναι σίγουρο πως το πρόβλημα θα επανεμφανιστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια καταρτισμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα η όποιοι είναι σε θέση να εκτελέσουν κάθε αποφράξει που θα αναλάβουν όσο πολύπλοκη και αν είναι. σύγχρονος φροντίζουμε να εξοπλίζουμε το προσωπικό μας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα ώστε να αυξήσουμε την ποιότητα της εργασίας.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Δραπετσώνα δραστηριοποιούνται στις απολυμάνσεις τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα παράσιτα τα έντομα και τα τρωκτικά όταν εισβάλλουν σε ένα χώρο τότε αυτόματα κινδυνεύει ο χώρος από υλικές ζημίες και εσείς μιας και μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας. Όλοι  αυτοί οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες αντιμετωπίζονται γρήγορα και αποτελέσματα από τα εξειδηκευμένα συνεργία απολυμάνεις της ταυρεία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε συνδυάζεται με την πολυετή εμπειρία μας σε θέματα απολυμάνσεων με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να επιλεγούμε το καταλληλότερο  φαρμακευτικό σκεύασμα που πρέπει να εφαρμόσουμε. Το είδος του φάρμακου καθώς και ο αριθμός των εφαρμογών εξαρτάται από τον χώρο σας και το είδος του παράσιτου. Μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδουμε στον χώρο σας πιστοποιητικό απολυμάνεις.

Αποφράξεις Δραπετσώνα

Αποφράξεις Αττική

Εκτός από αποφράξεις και απολυμάνσεις οι αποφράξεις Δραπετσώνα πραγματοποιεί αντλήσεις υδάτων. όταν εισβάλλει σε ένα χώρο μεγάλη ποσότητα νερού τότε και ο χώρος κινδυνεύει από υλικές ζημίες αλλά και εσείς. Μια έντονη βροχόπτωση ή ένα βούλωμα στην αποχέτευση είναι οι πιο συχνές αίτιες που προκαλούν πλημμύρες. Η ταυρεία είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή με στην μέρα χρειαστείτε άντληση υδάτων. Τα οχήματα της εταιρείας διαθέτουν αντλίες νερού με τις οποίες απομακρύνουμε μεγάλο όγκο νερού σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά απορροφούμε τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα νερά ενώ στην συνιεί για να απολυμανθεί ο χώρος πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα. Έτσι το συνεργείο μας διασφαλίζει ότι η περιουσία σας δεν θα κινδυνεύει. Οι αποφράξεις Δραπετσώνα γνωρίζουν πως η άμεση επέμβαση είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία όταν πλημμυρήσετε. Για αυτό μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες  χρόνου καθώς και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!