+30.2118002444

Αποφράξεις Διόσυνος

Αποφράξεις Διόνυσος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Διόνυσος όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις διόνυσος
 • Αποφράξεις Φρεατίων Διόνυσος
 • Αποφράξεις Λεκάνης Διόνυσος
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Διόνυσος
 • Αποφράξεις Υδρορροών Διόνυσος
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Διόνυσος
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Διόνυσος

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Διονύσου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Δραπετσώνα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Διόνυσος

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεις Διόνυσος στο λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία βρίσκεται στον χώρο των αποφράξεων για πάνω από 10 χρονιά με αποτέλεσμα να έχει αποτίσει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία συστατικά απαραίτητα για να θεωρείται μια επιχείρηση επιτυχημένη. Το ευρύ πελατολόγιο μας διαρκώς διευρύνεται μιας και οι πελάτες μας προτιμούν τόσο για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας δεν ειδικεύεται μονό στις αποφράξεις μιας και αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία να πραγματοποιήσει και άλλες εργασίες όπως απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Όλες αυτές οι εργασίες διεξάγονται με την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Φροντίζουμε ώστε να εκσυγχρονίζουμε τον στόλο των οχημάτων που διαθέτουμε καθώς και των μηχανημάτων που διαθέτον . Συγχρόνως  εφοδιάζουμε το προσωπικό της εταιρείας μας με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας ενώ παράλληλα μεριμνούμε να ενημερώνονται  οι τεχνικοί μας για τις νέες τεχνικές που υπάρχουν στην αγορά. Αποφράξεις Πετράλωνα

Αποφράξεις

Έχοντας διανύσει μια πορεία 10 ετών μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η εταιρεία αποφράξεις Διόνυσος ειδικεύεται στις αποφράξεις. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί κάθε είδους απόφραξης όπως απόφραξη αποχέτευσης, απόφραξη νεροχύτη η απόφραξη φρεατίου. Ένα φραγμένο δίκτυο αποτελεί μεγάλο ζητητικά για τον καθέναν μιας και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες ζημίες στην περιουσία σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας έρχονται στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα σας και με την χρήση διαγνωστικής κάμερας εντοπίζουν με ακρίβεια το σημείο που έχει φράξει. Έτσι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία αποφράσουμε το σημείο επαναφέροντας σε κανονική λειτουργεί το δίκτυο σας. Παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο όλες τις μέρες της εβδομάδας  διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Αποφράξεις Εκάλη

Απολυμάνσεις

Η εταιρεία αποφράξεις Διόνυσος αναλαμβάνει  απολυμάνσεις-απεντομώσεις-μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους  σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας είναι η  καταλληλότερη στην καταπολέμηση των εντομών και των παράσιτων  λέγω της πολυετής εμπειρίας που διαθέτουμε.  Όλες οι εργασίες  γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό  χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό το οποίο όταν το κρίνει απαραίτητο πραγματοποιεί επαναληπτικές εφαρμογές για να απαλλαγείτε μια για πάντα από το πρόβλημα σας. Παράλληλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ έχουν ελέγχει και εγκριθεί από τον Ε.Ο.Φ  ώστε να είναι ασφαλή για εσάς την οικογενείας σας και τα κατοικίδια σας. Συγχρόνως οι αποφράξεις Διόνυσος  ενδιαφέρεται για την προστασία του περιβάλλοντος και για αυτό τον λόγο τα φάρμακα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τέλος επισημαίνουμε πως μετά από κάθε εργασία δίνουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Διόνυσος

Αποφράξεις Αττική

Η εταιρεία αποφράξεις Διόνυσος διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να πραγματοποιήσει αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αττική. Ένας χώρος μπορεί να πλημμυρίσει  ανά πάσα στιγμή εξαιτίας μιας έντονης βροχόπτωσης  η λογω της κακής κατάστασης του αποχετευτικού δικτύου. Ο κίνδυνος μεγαλώνει όταν ο χώρος είναι υπόγειος η και ισόγειος μιας και μπορεί να πλημμυρίσει ευκολότερα. Οι αποφράξεις Διόνυσος στέλνουν στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα σας  το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του εξοπλισμένο με αντλίες νερού και μηχανήματα άντλησης νερού για να τον καθαρίσουν από τα καθαρά και τα ακάθαρτα νερά άμεσα και αποτελεσματικά . Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24 όρο 7 μέρες της εβδομάδας  καθώς και τις αργίες    πρόθυμη να σας εξυπηρετήσουμε.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!