+30.2118002444

Αποφράξεις Δάφνη

Αποφράξεις Δάφνη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Δάφνη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις δάφνη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Δάφνη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Δάφνη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Δάφνη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Δάφνη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Δάφνη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Δάφνη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Δάφνης

Και άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Διόνυσος απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Δάφνη

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Δάφνη σε όλη την Αττική. Εδώ και 10 χρόνια η εταιρεία μας φροντίζει το αποχετευτικό σας δίκτυο καλυτέρα από κάθε άλλη εταιρεία αποφράξεων. Είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από το εύρος των υπηρεσιών μιας και δίνουμε μεγάλη βάση στην λεπτομέρεια. Η τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να εξοπλιζόμαστε με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας πως θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα της εργασίας μας. Συγχρόνως το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς οι όποιο είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή μας καλέσετε. Η πολυετής παρουσία τους στον χώρο σε συνδυασμό με τον απολυτό επαγγελματισμό με τον όποιο λειτουργούν τους βοηθού να αντιμετωπίζουν κάθε κατάσταση όσο πολύπλοκη και αν είναι. Επιπλέον η εταιρεία μας φροντίζει για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας αναβαθμίζοντας διαρκώς τα οχήματα μας. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μπορούμε να είμαστε σε κάθε σημείο του λεκανοπέδιου Αττικής.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Δάφνη αποτελούν εδώ και 10 χρόνια την πρώτη σας επιλογή όταν έχει βουλώσει κάποιο σημείο στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη όσο δύσκολη και αν είναι. Φροντίζουμε για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας έχοντας στην διαθέσιμης ένα μεγάλο στόλο από συνεργεία αποφράξεων ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε  τις υπηρεσίες μας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Όλες οι εργασίες αποφράξεων πραγματοποιούνται από τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς με την βοήθεια μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε την ποιότητα της εργασίας μας και συγχρόνως μειώνουμε τον χρόνο που χρειάζεται να γίνει η απόφραξη. Έτσι πραγματοποιώντας τις κατάλληλες ενεργεία το βουλωμένο σημείο αποφράσσεται και το δίκτυο επαναφέρεται σε ομαλή λειτούργει. Οι αποφράξεις Δάφνη διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια το κίστο για κάθε απόφραξη σε πολύ χαμηλά επίπεδα μιας και στοχεύουμε στην βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

Απολυμάνσεις

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν οι αποφράξεις Δάφνη μπορούν με μεγάλη ευκολία να αντιμετωπίσουν κάθε έντομο παράσιτοι τρωκτικό που θα εισβάλλει στον χώρο. Για 10 χρόνια πραγματοποιούμε με μεγάλη επιτυχία απολυμάνσεις απεντόμωση και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η εταιρεία μας διαθέτει ειδική ομάδα απολυμάνσεων η όποια αποτελείται από τα συνεργεία απολυμάνσεων και τον γεωπόνο. Όλοι μαζί αποφασίζουν ανάλογα με τον χώρο σας και το είδος και την δραστηριότητα του παράσιτου αποφασίζουν για το καταλληλότερο φάρμακο που πρέπει να χρησιμοποιούσουν αλλά και τον αριθμό των εφαρμογών ώστε τα αποτέλεσμα να είναι σίγουρα και μόνιμα. Γνωρίζουμε πως όλες μας οι εργασίες εκτός από αποτελεσματικές πρέπει να είναι και ασφαλής για εσάς ώστε να μην κινδυνεύει η υγεία της οικογενείας σας ή  των κατοικίδιων σας.

Αποφράξεις Δάφνη

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Δάφνη σε περίπτωση που πλημμυρίσετε θα κάνει τα πάντα ώστε να μην κινδυνεύει η περιουσία σας. Μια πλημμύρα μπορεί να προκληθεί είτε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν συχνά την χωρά μας είτε εξαιτίας ενός βουλώματος στο αποχετευτικό σας σύστημα. Όταν πλημμυρίσετε είναι αναγκαίο να επέμβει κάποιος πολύ γρήγορα ώστε να απομακρύνει τα νερά από τον χώρο σας ώστε να μην κινδυνεύει ούτε αυτός αλλά ούτε η υγεία σας. Με μια κλήση σας στο σύγχρονο τηλεφωνικό μας κέντρο στέλνουμε μέσα σε λίγα λεπτά στον χώρο σας το βυτιοφόρο όχημα της εταιρείας. Το όχημα μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα απορρόφησης του νερού με τα όποια απομακρύνουμε άμεσα μεγάλες ποσότητες καθαρών και ακαθάρτων υδάτων. Αμέσως μετά την απάντηση πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα ώστε να απαλλάξουμε τον χώρο από κάθε μικρόβιο και παθογόνο μικροοργανισμό.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!