+30.2118002444

Αποφράξεις Γουδή

Αποφράξεις Γουδή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Γουδή όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις γουδή
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γουδή
 • Αποφράξεις Λεκάνης Γουδή
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Γουδή
 • Αποφράξεις Υδρορροών Γουδή
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Γουδή
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Γουδή

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Γουδίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Δάφνη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Γουδή

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Γουδή σε όλη την Αττική. δεν είναι τυχαίο πως θεωρούμαστε μια από τις πιο έμπειρες και εξειδικευμένες εταιρείες αποφράξεων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. με την πολυετή παρουσία μας στον έχουμε εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστούμε για να σας εξυπηρετήσουμε όσο τον δυνατόν καλυτέρα. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας. Όλες οι υπηρεσίες μας υποστηρίζονται από τα τεχνολογικά επιτεύγματα που έχουν πραγματοποιηθεί στον χώρο μας. Έτσι μπορούμε και αποκτούμε εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια μειώνουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει μια εργασία δίχως να ρίχνουμε την ποιότητα της. Με αυτόν τρόπο διασφαλίζουμε ότι οι λύσει που ια σας δώσουμε θα έχουν αποτέλεσμα. Οι αποφράξεις Γουδή γνωρίζουν απόλυτα τις οικονομικές σας ανάγκες σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Αποφράξεις

Δίχως αμφιβολία θα μπορούσαμε να πούμε πως οι αποφράξεις Γουδή εξειδικεύονται σε ότι αφορά θέματα αποφράξεων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία κάθε είδους απόφραξης όσο εύκολη ή δύσκολη και αν είναι. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε κάλεσμα σας μιας και διαθέτουμε συνεργεία αποφράξεων σε κάθε σημείο της Αθηνάς. Φροντίζουμε ώστε όλα τα συνεργεία μας να είναι εφοδιασμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τα όποια και διευκολύνουν τους τεχνικούς στην εργασία τους αλλά παράλληλα αυξάνουν την ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε. Παράλληλα με το μεράκι για δουλεία που διαθέτουν και με απολυτό επαγγελματισμό οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας πραγματοποιούν κάθε εργασία απόφραξης. Με την βοήθεια των κατάλληλων εργαλείων εντοπίζουν το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα και στην συνεχεία πραγματοποιούν την απόφραξη επαναφέροντας το δίκτυο σε ομαλή λειτούργει χωρίς να εμποδίζεται η ροη του νερού.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Γουδή άδω και 10 χρόνια παραμένουν η πρώτη σας επιλογή όταν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με ένα παράσιτο ,έντομο ή τρωκτικό. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί σε όλη την Αττική απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Με την πολυετή πείρα που διαθέτουμε μπορούμε να εξολοθρεύσουμε κάθε παράσιτο γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τις πιο ασφαλής μεθόδους. Τα συνεργεία απολυμάνσεως της εταιρείας με την χρήση των κατάλληλων φαρμάκων σας υπόσχονται την ριζική απομάκρυνση των παρασίτων από τον χώρο σας. Όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα είναι άοσμα ενώ έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι δεν πρέπει να ανησυχείτε πλέον μήπως τα φάρμακα βλάψουν την υγεία της οικογενείας σας και των κατοικίδιων σας. Παράλληλα τα φάρμακα είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον μια και διαθέτουμε βαθειά οικολογική συνείδηση.

Αποφράξεις Γουδή

Αποφράξεις Αττική

Σε περίπτωση που πλημμυρίσετε και δεν δράσετε άμεσα καλώντας μια εταιρεία να απαντήσει τα νερά τότε είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν στον χώρο σας μεγάλες υλικές ζημίες. Μια πλημμύρα μπορεί να προκληθεί κύριο από ένα έντονο καιρικό φαινόμενο(πχ νεροποντή) η ένα βούλωμα στο αποχετευτικό σας σύστημα το όποιο θα οδηγήσει σε υπερχείλιση. Οι αποφράξεις Γουδή με την γρήγορη εξυπηρέτηση που προσφέρουν επαναφέρουν τον χώρο σας στην αρχική του κατάσταση. Με ένα σας τηλεφώνημα στέλνουμε στον χώρο σας το βυτιοφόρο όχημα της εταιρείας το όποιο απομακρύνει τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Έπειτα θέλοντας να καθαρίσουμε τον χώρο από κάθε μικρόβιο και παθογόνο μικροοργανισμό πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα. Έτσι με την γρήγορη επέμβαση μας ο χώρος φαίνεται σαν να μην είχε πλημμυρήσει ποτέ. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα πλημμυρήσει ο χώρος.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!