+30.2118002444

Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Γλυκά Νερά όλο το 24ωρο κάι τις αργίες.

Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών.

Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις γλυκά νερά
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γλυκά Νερά
 • Αποφράξεις Λεκάνης Γλυκά Νερά
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Γλυκά Νερά
 • Αποφράξεις Υδρορροών Γλυκά Νερά
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Γλυκά Νερά
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Γλυκά Νερά

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Γλυκών Νερών

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Γλυφάδα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Γλυκά Νερά σε όλη την Αττική.

Η εταιρεία  δραστηριοποιείται στον χώρο 10 χρονιά πραγματοποιεί ένα μεγάλο εύρος εργασιών όπως αποφράξεις αντλήσεις υδάτων και απολύμανσης.

Η αξιοπιστία η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι χαμηλές τιμές είναι οι κύριες αίτιες που το πελατολόγιο μας συνεχίζει να διευρύνεται με αμείωτους.

Σε αυτό μεγάλη είναι η συμβολή των τεχνολογικών επιτευγμάτων στον χώρο που μας  επιτρέπουν να εξελίσσουμε τα μέσα και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε. Έτσι διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο από οχήματα που βρίσκονται σε κάθε σημείο της Αθήνας ώστε να σας είμαστε δίπλα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Κάθε συνεργείο είναι εφοδιασμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα όποια μας βοηθούν να λύνουμε κάθε πρόβλημα. Ταυτόχρονα τα συνεργεία μας απαρτίζονται από τεχνικούς με πολυετή παρουσία στον χώρο η όποια τους προσδίδει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εργασία τους.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Γλυκά Νερά ειδικεύονται άδω και 10 χρονιά σε κάθε είδους απόφραξης. Γνωρίζουμε πως ένα  βούλωμα στην αποχέτευση μπορεί να είναι η αιτία μεγάλων καταστροφών και περιττών εξόδων.

Με τα συνεργεία αποφράξεων της εταιρείας που βρίσκονται σε κάθε γωνία της Αθηνά μπορούμε και σας εξυπηρετούμε.

Η εργασία της αποφράξεις εκτελείται  από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας το οποίο φημίζεται για το μεράκι του για δουλειά και τον απολυτό επαγγελματισμό με τον οποίο διενεργεί. Με τα σύγχρονα εργαλεία που έχει στην διάθεση του ο τεχνικός μπορεί και εντοπίζει με ακρίβεια μέσα σε λίγα λεπτά το σημείο που βουλώσει το αποχετευτικό δίκτυο και στην συνεχεία πραγματοποιεί την απόφραξη.

Μετά την εργασία μας το δίκτυο επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση δεν θα έχετε πλέον τον φόβο μήπως ξανά βουλώσει.

Οι τεχνικοί πραγματοποιούν αποφράξεις 7 ήμερες την εβδομάδα μέρα και νύχτα ώστε να προλάβουμε κάθε απρόοπτο βούλωμα.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Γλυκά Νερά χρησιμοποιώντας τοπίο ασφαλής και συγχρόνως πιο αποτελεσματικές μεθόδους πραγματοποιούν απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς οι όποιοι συνεργάζονται με τον γεωπόνο της εταιρείας ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό όσο δύσκολο και αν είναι.

Η εταιρεία μας με τα κατάλληλα φάρμακα και τον κατάλληλο εξοπλισμός μπορεί και εξοντώνει κάθε παράσιτο έντομο ή τρωκτικό

Απόδειξη της αξιοπιστίας μας είναι ότι πραγματοποιούμε απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες σε σχολειά νοσοκομεία και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες δηλαδή χώροι οπού υπάρχει μεγάλος αριθμός ατόμων και είναι αναγκαίο να είναι καθαρό από κάθε παράσιτο. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ώστε να σχεδιάσουμε μαζί το καταλληλότερο πρόγραμμα απολυμάνσεως το οποίο θα καλύπτει και τις ανάγκες του χώρου σας άλλα και τις δίκες σας οικονομικές ανάγκες.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Αποφράξεις Αττική

Σε περιπτώσει που πλημμυρίσει η κατοικία σας το κατάστημα σας καλέστε τις αποφράξεις Γλυκά Νερά να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αττική. Αρκεί ένα τηλεφώνημα σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο οποιαδήποτε στιγμή όλο το 24ωρ όλες τις ήμερες του χρόνου για έρθει στον χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά ένα από τα συνεργεία μας. Κάθε συνεργείο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει είναι εξοπλισμένο με Αντίλλες νερού. Με τα ειδικά μηχανήματα απορρόφησης νερού πραγματοποιούμε την απάντηση με την όποια απομακρύνουμε όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα από τον χώρο σας.

Έτσι η περιουσία σας δεν κινδυνεύει πλέον από τα νερά που είχαν εισβάλει στον χώρο σας.

Μετά την εργασία της απάντησης πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα ώστε να εξοντώσουμε κάθε παράσιτο και παθογόνο μικροοργανισμό που μπορεί να είχαν τα νερά της αποχέτευσης.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!