+30.2118002444

Αποφράξεις Γκύζη

Αποφράξεις Γκύζη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Γκύζη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις γκύζη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γκύζη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Γκύζη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Γκύζη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Γκύζη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Γκύζη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Γκύζη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Γκυζίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Γλυκά Νερά απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Γκύζη

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει αποφράξεις Γκύζη σε όλη την Αττική. Δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία μας θεωρείται μια από τις κορυφαίες στον χώρο μιας και συνδυάζουμε την γρήγορη εξυπηρέτηση με τις αξιόπιστες λύσεις και τα χαμηλά κόστη. Όλα αυτά τα πετυχαίνουμε με την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες. Όλα αυτά τα μέσα αν δεν βρίσκονται στα κατάλληλα χέρια τότε είναι εντελώς άχρηστα όσο σύγχρονα και αν είναι. Η εταιρεία μας διαθέτει πεπειραμένους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς οι όποιοι είναι σε θέση με τα μηχανήματα και την εμπειρία τους να λύσουν κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν κάθε εργασία που έχει σχέση με το αποχετευτικό δίκτυο όπως αποφράξεις απολυμάνσεις και συντήρησης αποχετεύσεων. τέλος η εταιρία μας θεωρεί πως η άμεση επέμβαση όταν μας χρειαστείτε είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Γκύζη πραγματοποιούν εργασίες αποφράξεων σε όλη την Αττική. Άδω και 10 χρονιά παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε κάθε ζήτημα της αποχέτευση σας. Ένα βούλωμα μπορεί να προκύψει από την συσσώρευση αντικειμένων και υλικών όπως λίπη και χώματα. Έτσι όταν συμβεί αυτό είμαστε έτοιμοι μόλις μας καλέσετε να επέμβουμε και να αποφράσουμε το σημείο ώστε να επαναφέρουμε το δίκτυο στη αρχική του κατάσταση. Όλες οι αποφράξεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων τα όποια εξυπηρετούν όλο το λεκανοπέδιο. Κάθε συνεργείο διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με τον οποίο πραγματοποιούμε την απόφραξη αφού πρώτα εντοπίσουμε το βουλωμένο σημείο. Μετά την επέμβαση μας δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την λειτουργιά του δικτύου σας.  Η εταιρεία μας θέλοντας να καλύψει και τις οικονομικές σας ανάγκες διαθέτει τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά σε όλες τις εργασίες αποφράξεων. Τέλος λειτουργούμε όλο το 24 ωρο 365 ήμερες τον χρόνο. Αποφράξεις Κολωνάκι.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Γκύζη ειδικεύονται για πάνω από 10 χρονιά στις απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Κάθε παράσιτο εκτός από το γεγονός της ενοχλητικής παρουσίας του μπορεί να είναι και επιβλαβές για την υγεία σας. η εταιρεία μας διαθέτει ειδικά συνεργεία απολυμάνσεων τα όποια αναλαμβάνουν όλες αυτές τις εργασίες. Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει και γεωπόνο ο οποίο συνεργάζεται με τα συνεργεία ώστε να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. ολόκληρη η ομάδα απολυμάνσεως επιλεγεί την εφαρμογή του καταλληλότερου φάρμακου ανάλογα με είδος  του παράσιτου ενώ συγχρόνως αν το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές αστές το αποτέλεσμα να είναι μόνιμο. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε μπορεί να είναι βλαβερά για τα παράσιτα άλλα όχι και για εσάς. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε φάρμακα τα όποια έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.

Αποφράξεις Γκύζη

Αποφράξεις Αττική

Αρκετές είναι οι περιοχές στο λεκανοπέδιο Αττικής που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πλημμύρας εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα ακόμα περισσότερες είναι οι περιοχές οπού η κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου είναι άσχημη με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι αποχετεύσεις κατοικιών και καταστημάτων. Έτσι γίνεται απόλυτα κατανοητός ο λόγος που η άμεση επέμβαση μας είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Οι αποφράξεις Γκύζη άδω και 10 χρονιά πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αττική. Με την εργασία της απάντησης απομακρύνουμε από τον χώρο σας όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα που τον θέτουν. Η άντληση υδάτων πραγματοποιείται από ειδικά συνεργεία τα όποια είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την απορρόφηση του νερού. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά ο χώρος επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση. Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε πως οι αποφράξεις λειτουργούν σε 24 ωρη βάση όλες τις ήμερες του χρόνου καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες. Αποφράξεις Άγιος Κοσμάς.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!