+30.2118002444

Αποφράξεις Γκάζι

Αποφράξεις Γκάζι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Γκάζι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις γκάζι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γκάζι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Γκάζι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Γκάζι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Γκάζι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Γκάζι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Γκάζι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Γκάζιου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Γκύζη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Γκάζι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Γκάζι σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρονιά διαθέτει ένα αρκετά διευρυμένο πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει κατοικίες καταστήματα άλλα και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι τα όπλα που διαθέτουμε ώστε να σας εξυπηρετήσουμε όσο τον δυνατόν καλύτερα. Με αυτά τα δυο μπορούμε να εξελίσσουμε τα μέσα και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε και συνεπώς να αυξάνουμε την ποιότητα της εργασίας μας. Η εταιρεία μας διαθέτει εργαλεία και  μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα σας. Όλες οι εργασίες εκτελούνται από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας το οποίο με την πολυετή παρουσία του στον χώρο λειτουργεί πάντα με απολυτό επαγγελματισμό. Έτσι είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις λύσεις που θα προσφέρουμε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Αποφράξεις Κερατσίνι

Αποφράξεις

Ένα απρόοπτο βούλωμα μπορεί να αποτελεί για εσάς ένα μεγάλο πρόβλημα. Οι αποφράξεις Γκάζι εδώ και 10 χρονιά ειδικεύονται σε όλες τις εργασίες αποφράξεων σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η εταιρεία μας έχει στην διάθεση της ένα υπερσύγχρονο στόλο από συνεργεία αποφράξεων τα όποια είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κάθε τύπου απόφραξης. Φροντίζουμε να εξοπλίζουμε τα συνεργεία μας με τα πιο σύγχρονα μηχάνημα της αγορά ώστε να εξασφαλίζουμε την μεγίστη ποιότητα εργασία που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Όλα τα μηχανήματα αξιοποιούνται στο μέγιστο από τους πεπειραμένους τεχνικούς της εταιρείας οι όποιοι πραγματοποιούν τις κατάλληλες ενέργειες για να σας απαλλάξουν από το βούλωμα στην αποχέτευση σας. Αποφράξεις Βύρωνας. Αρχικά με την βοήθεια κατάλληλων εργαλείων (πχ διαγνωστική κάμερα) μπορούν και εντοπίζουν το σημείο που έχει βουλώσει και στην συνεχεία πραγματοποιούν την απόφραξη. Έτσι λίγα λεπτά μετά την επέμβαση μας το δίκτυο σας θα ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί ομαλά.

Απολυμάνσεις

Γνωρίζουμε ποσό αναγκαίο είναι για εσάς ο χώρος να είναι καθαρός από Παρίσια έντομα και τρωκτικά. έτσι όταν ένα παραστιά προσβάλει τον χώρο είναι σημαντικό να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενεργεία από ειδικούς ώστε να απαλλαγείτε άμεσα από αυτόν τον ανεπιθύμητο επισκέπτη. Οι αποφράξεις Γκάζι αναλαμβάνουν απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κάθε εργασία απολύμανσης πραγματοποιείται από έμπειρους τεχνικούς χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε και αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε παράσιτο έντομο ή τρωκτικό όσο ενθετικό και αν είναι. Οι αποφράξεις Γκάζι φροντίζουν για την υγιεινή του χώρου σας δίχως να θέτουν σε κίνδυνο την δίκη σας υγεία. Η εταιρεία χρησιμοποιεί αποκλειστικά φάρμακα τα όποια έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι ακολουθώντας τις κρατικές προδιαγραφές μπορούμε και καθαρίζουμε τον χώρο σας από τα παράσιτα μια για πάντα.

Αποφράξεις Γκάζι

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Γκάζι πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Υπάρχουν πολλές αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος σας.  μια από αυτές είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα όπως μια νεροποντή η όποια σε συνδυασμό με ένα βουλωμένο φρεάτιο θα προκαλέσει την εισβολή όμβριων υδάτων στον χώρο σας. Επιπλέον μια πλημμύρα μπορεί να προκληθεί από ένα βούλωμα στο αποχετευτικό δίκτυο. Με ένα σας τηλεφώνημα η εταιρεία μας στέλνει στον χώρο σας ειδικό βυτίου όχημα το εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απορρόφησης νερού. Έτσι απαντούμε όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Μέσα σε λίγα λεπτά μετά την επέμβαση μας ο χώρος σας θα μοιάζει όπως ήταν πριν συμβεί η πλημμύρα. Οι αποφράξεις Γκάζι γνωρίζουν πως μια πλημμύρα είναι ένα απρόοπτο συμβάν. Για αυτόν τον λόγο είμαστε έτοιμη να επέμβουμε όλο το 24 όρο οποιαδήποτε στιγμή μας καλέσετε.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!