+30.2118002444

Αποφράξεις Γαλάτσι

Αποφράξεις Γαλάτσι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Γαλάτσι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις γαλάτσι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γαλάτσι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Γαλάτσι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Γαλάτσι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Γαλάτσι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Γαλάτσι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Γαλάτσι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Γαλατσίου

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Γαργητός απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Γαλάτσι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Γαλάτσι σε όλη την Αθηνά. Οι αποφράξεις Γαλάτσι παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίας χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Εκτός από αποφράξεις αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων καθώς και καθαρισμούς στο αποχετευτικό δίκτυο. Διαθέτουμε συνεργεία που βρίσκονται σε όλη την Αθηνά ώστε όταν μας χρειαστείτε να είμαστε δίπλα σας άμεσα. Τα σύγχρονα οχήματα μας είναι εφοδιασμένα με όλα τα μηχανήματα που είναι απαραίτητα για να πραγματοποιηθούν σωστά όλες οι αργάσεις. Παράλληλα εφοδιάζουμε το προσωπικό της εταιρείας με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας  ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα τα παραπάνω  συνδυάζονται με τις πολύ οικονομικές τιμές σε όλες τις εργασίες που πραγματοποιούμε. Έτσι μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς γιατί οι αποφράξεις Γαλάτσι θεωρείτε μια από τις κορυφαίες και έμπειρες αποφρακτικές σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη σε 24 ώρες το 24 όρο 365 ημέρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες. Αποφράξεις Βούλα

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Γαλάτσι έχοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν αποφράξεις σε όλη την Αττική. Εάν έχει βουλώσει ο νιπτήρας η το φρεάτιο σας καλέστε και εμεί θα σας απαλλάξουμε άμεσα από το πρόβλημα. Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες μιας και διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα για να γίνει μια απόφραξη γρήγορα και αποτελεσματικότατα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας βρίσκονται σε κάθε σημείο της Αθηνά για να μπορούν να είναι στον χώρο σας μόλις μας καλέσετε. Επιπλέον ο τεχνικός που θα έρθει από την εταιρεία θα μπορέσει με την βοήθεια της διαγνωστικής κάμερα να εντοπίσει το ακριβές σημείο που έχει  φράξει και στην συνεχεία με την χρήση του εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας (ατσαλινα,πιεστικο μηχάνημα) θα καθαρίσει το φραγμένο σημείο της αποχέτευσης . Είναι κατανοητό ότι δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ποτέ θα βουλώσει η αποχέτευση του.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Γαλάτσι ειδικεύονται στις απολυμάνσεις κατοικιών καταστημάτων σχολείων νοσοκομείων δημοσιών υπηρεσιών και γενικά σε κάθε εξωτερικό και εσωτερικό χώρου  στην Αττική. Παράλληλα εκτός από απολυμάνσεις πραγματοποιούμε απεντομώσεις για την εξολόθρευση των εντομών και μυοκτονίες για την εξολόθρευση των τρωκτικών. Όλες αυτές οι εργασίες πραγματοποιούνται από τεχνικούς που διαθέτουν την πείρα και τις γνώσεις ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν την καταλληλότερη θεραπεία. Παράλληλα αν το κρίνουμε απαραίτητο πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές ώστε να λυθεί το πρόβλημα σας μια για πάντα. Αποφράξεις Ζεφύρι. Είναι  σημαντικό να τονίσουμε ότι τα φάρμακα μας έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Με  αυτόν τον τρόπο παρέχουμε ποιοτικές λύσεις προστατεύοντας την υγεία της οικογένεια σας και των κατοικίδιων σας άλλα και του περιβάλλοντος. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι ήτα από κάθε εφαρμογή παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Γαλάτσι

Αποφράξεις Αττική

Τα αντιπλημμυρικά έργα στην χώρα μας είναι σχεδόν ανύπαρκτα ενώ το αποχετευτικό της σύστημα είναι σε άσχημη καταστήσει. Αυτό έχει σαν συνέπεια να κινδυνεύει να πλημμυρίσει ο χώρος σας από μια έντονη πρόπτωση η μια έντονη βροχόπτωση  ειδικότερα αν ο χώρος  είναι ισόγειος η υπόγειος . Οι αποφράξεις Γαλάτσι ειδικεύονται αντλήσεις υδάτων σε  όλη την Αττική. η εταιρεία διαθέτει συνεργεία σε όλη την Αθηνά εξοπλισμένα με μηχανήματα απορρόφησης και αντλίες νερού. Με μια κλήση σας ερχόμαστε στον χώρο σας και απαντούμε όλα τα κάθε και ακάθαρτα νερά που απειλούν την περιουσία και την υγεία σας ενώ στην συνεχεία πραγματοποιούμε απολύμανση στον χώρο ώστε να τον επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!