+30.2118002444

Αποφράξεις Γέρακας

Αποφράξεις Γέρακας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Γέρακας όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις γέρακας
 • Αποφράξεις Φρεατίων Γέρακας
 • Αποφράξεις Λεκάνης Γέρακας
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Γέρακας
 • Αποφράξεις Υδρορροών Γέρακας
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Γέρακας
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Γέρακας

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Γέρακα

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Γκάζι απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Γέρακας

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Γέρακας σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία για πάνω από 10 χρονιά στον χώρο των αποφράξεων. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις απολυμάνσεις αντλείς υδάτων καθώς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Γνωρίζουμε πως όσο πιο εξελιγμένα είναι τα μέσα που χρησιμοποιεί κανείς στην δουλειά τους τόσο αποδοτικότερη θα είναι η εργασία του. Έτσι και εμείς ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο μας και εξοπλίζουμε τόσο τον στόλο με τα οχήματα μας όσο και το προσωπικό της εταιρείας με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια τους δίνεται η δυνατότητα να παρέχουν υψηλής ποιότητας εργασία. Παράλληλα φροντίζουμε ώστε ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε να βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια. Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον χώρο των αποφράξεων. Έτσι μπορούμε και μειώνουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να εκτελεστεί μια εργασία ενώ συγχρόνως αυξάνεται κατακόρυφα η ποιότητα της. Αποφράξεις Βουλιαγμενη

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Γέρακας αναλαμβάνει κάθε τύπου απόφραξης σε κάθε κτίριο του λεκανοπέδιου Αττικής. Τα τελευταία 10 χρονιά έχουμε αποκτήσει αρκετή εμπειρία ώστε να μπορούμε να σας απαλλάξουμε από κάθε βούλωμα που αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε είναι ο λόγος που μπορούμε να είμαστε δίπλα σας όταν μας χρειαστείτε μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα ώστε να πραγματοποιούμε όλες τις αποφράξεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Με τα σύγχρονα μέσα που έχουμε στην διάθεση μας μπορούμε και εντοπίζουμε με ευκολία και ακρίβεια το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα στο δίκτυο και στην συνεχεία να πραγματοποιήσουμε την απόφραξη. Οι αποφράξεις Γέρακας λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Καλέστε μας και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ξανά για την υγεία του αποχετευτικού σας δικτύου. Αποφράξεις Καλλιθέα

Απολυμάνσεις

Ένα τηλεφώνημα σας στις αποφράξεις Γέρακας αρκεί για να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ριζική καταπολέμηση των παράσιτων ,των εντομών ή των τρωκτικών. Η εταιρεία πραγματοποιεί απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους πάντα υπό την επίβλεψη του γεωπόνου μας. Τα συνεργεία απολυμάνσεως που διαθέτουμε συνεργάζονται με τον γεωπόνο ώστε ανάλογα με προβλήματα που αντιμετωπίζεται να εφαρμόσουν την καταλληλότερη θεραπεία ενώ όταν το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές. Η εταιρεία  παρέχει στα συνεργεία απολυμάνσεων  εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας (κεφάτες ,δαλματικούς σταθμός κα) καθώς και φάρμακα για όλα τα παράσιτα. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα και απολύτως ασφαλή για εσάς και την οικογένεια σας. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  και τον Ε.Ο.Φ. Δίχως αμφιβολία οι αποφράξεις Γέρακας είναι η μονή εταιρεία που δεσμεύεται απέναντι σας πως μπορεί να σας προσφέρει μόνιμες και ασφαλείς λύσεις  στην αντιμετώπιση των παράσιτων.

Αποφράξεις Γέρακας

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Γέρακας επεμβαίνουν άμεσα και πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων όταν πλημμυρίσετε σε όλη την Αττική. Μια πλημμύρα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα από υλικές ζημιές στην περιουσία σας μέχρι προβλήματα υγείας .Οι κυριότερες αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος σας είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την χώρα μας καθώς και η άσχημη καταστώ του αποχετευτικού δικτύου με τις σπασμένες σωληνώσεις και τα βουλωμένα φρεάτια. Ο κίνδυνος να πλημμυρίσετε αυξάνεται ραγδαία όταν ο χώρος σας είναι υπόγειο η ισόγειος μιας και τα νερά είτε από την βροχή είτε από την αποχέτευση φτάνουν γρηγορότερα. Με ένα σας τηλεφώνημα ,σας στέλνουμε  το βυτιοφόρο όχημα μας το οποίο εφοδιάζουμε με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια απαντούμε όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα από τον χώρο σας και τον επαναφέρουμε στην προηγούμενη κατάσταση του.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!