+30.2118002444

Αποφράξεις Βύρωνας

Αποφράξεις Βύρωνας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Βύρωνας όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις βύρωνας
 • Αποφράξεις Φρεατίων Βύρωνας
 • Αποφράξεις Λεκάνης Βύρωνας
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Βύρωνας
 • Αποφράξεις Υδρορροών Βύρωνας
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Βύρωνας
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Βύρωνας

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Βύρωνα

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Γαλάτσι απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Βύρωνας

Η εταιρεία  Alpha  αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Βύρωνας στο λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας  συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες και ειδικευμένης  αποφρακτικές παρόλο που είμαστε στον χώρο μονό μια δεκαετία. Σε αυτά τα 10 χρονιά έχουμε αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία  που χρειαζόμαστε ώστε να λύσουμε κάθε πρόβλημα που θα σας προκύψει. Απόδειξη για όλα αυτά αποτελεί η συνεχής διεύρυνση του πελατολογίου μας.  Παράλληλα  είμαστε η πιο σύγχρονη και τεχνολογικά ανεπτυγμένη εταιρεία αποφράξεων σε όλη την Αθηνά.  Κάθε χρόνο παρακολουθούμε και εναρμονιζόμαστε με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο  μιας και εξοπλίζουμε τα οχήματα και το προσωπικό μας με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Αποφράξεις Γκάζι.  Παράλληλα οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί έχουν μεράκι για την δουλειά τους και λειτουργούν πάντα με μεγάλη προσοχή και απολυτό επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Έτσι τα σύγχρονα μηχανήματα σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό  είναι τα εφόδια που βοηθούν να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασία.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Βύρωνας δραστηριοποιούνται στον χώρο των αποφράξεων για 10 χρονιά. Η εταιρεία αναλαμβάνει κάθε τύπου αποφράξεις πάντα με απολυτή επιτυχία. Παράλληλα συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τα μέσα που χρησιμοποιούμε στις αποφράξεις. Αποφράξεις Μελίσσια. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας που βρίσκονται σε όλη την Αθηνά εξοπλίζονται με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθούν να βελτιώνουμε την ποιότητα της εργασίας μας. Έτσι παρέχουμε στους τεχνικούς μας τα κατάλληλα  εργαλεία  με τα όποια αρχικά εντοπίζουν με ακρίβεια το βουλωμένο σημείο και στην συνεχεία  το αποφράσουν επαναφέροντας το δίκτυο σε ομαλή λειτούργει. Οι αποφράξεις Βύρωνας σας υπόσχονται άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα . Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα κάθε και τις Κυριακές και τις αργίες ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε κάθε έκτακτο περιστατικό απροόπτου βουλώματος.

Απολυμάνσεις

Η καταπολέμηση των παράσιτων των εντομών και των τρωκτικών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για αυτόν τον λόγο οι εργασίες για την αντιμετώπιση τους πρέπει να γίνεται από ειδικούς. Οι αποφράξεις Βύρωνας διαθέτουν εξειδικευμένα συνεργεία τα όποια πραγματοποιούν αποκλειστικά απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όλα τα συνεργεία από τις αποφράξεις Βύρωνας απαρτίζονται από  πεπειραμένους τεχνικούς οι όποιοι μπορούν ανάλογα με την περίπτωση που αντιμετωπίζουν εφαρμόζουν το καταλληλότερο σκεύασμα  και  όταν το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές ενώ μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως . Η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί πως όλα τα φάρμακα μας  είναι απολύτως ασφαλή για την οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας αφού έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.

Αποφράξεις Βύρωνας

Αποφράξεις Αττική

Εάν έχει πλημμυρίσει ο χώρος σας και ψάχνετε κάποιον να απαντήσει τα νερά ώστε να προστατέψετε την περιουσία σας τότε καλέστε μας. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό από εξειδικευμένα συνεργεία σε κάθε σημείο της Αθήνας τα όποια είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή. Έτσι με ένα τηλεφώνημα σας ένα από τα συνεργεία μας θα βρίσκονται στον χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά και με την χρήση της αντλίας νερού θα απαντήσουν όλα τα καθαρά και τα ακάθαρτα νερά που μετατρέπουν τον χώρο σας σε εστία μόλυνσης για εσάς.  Οι αποφράξεις Βύρωνας είναι στο πλευρό σας 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο καθώς και τις Κυριακές και τις αργίες ώστε να σας βοηθήσουμε σε κάθε έκτακτο περιστατικό.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!