+30.2118002444

Αποφράξεις Βούλα

Αποφράξεις Βούλα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Βούλα όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις βούλα
 • Αποφράξεις Φρεατίων Βούλα
 • Αποφράξεις Λεκάνης Βούλα
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Βούλα
 • Αποφράξεις Υδρορροών Βούλα
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Βούλα
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Βούλα

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Βούλας

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Βουλιαγμένη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Βούλα

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Βούλα σε όλη την Αττική. Είμαστε μια εταιρεία που πρώτα ενδιαφερόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε και έπειτα να καλύψουμε τις δίκες μας ανάγκες. Δεν είναι τυχαίο πως άδω και 10 χρονιά που υπάρχουμε στον χώρο των αποφράξεων θεωρούμαστε μια από τις κορυφαίες αποφρακτικές σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας σας προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας εργασία σε πολύ προνομιακές τιμές. Αποφράξεις Βάρκιζα. Οι αξιόπιστες λύσεις που παρέχουμε είναι αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων καθώς και του  προσωπικού που διαθέτουμε. Η εταιρεία μας φροντίζει να εκσυγχρονίζει και να αναβαθμίζει τον στόλο οχημάτων καθώς και τα μέσα που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας. Παράλληλα διαθέτουμε τεχνικούς με πολυετή παρουσία στον χώρο οι όποιοι μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αναλάβουν όσο εύκολη ή δύσκολη και αν είναι. Έτσι είμαστε σίγουροι πως θα δώσουμε λύση σε  κάθε πρόβλημα σας.

Αποφράξεις

Όταν ένα σημείο στο αποχετευτικό δίκτυο βουλώσει τότε υπάρχει ο κίνδυνος να βουλώσει ολόκληρο το δίκτυο και αυτό να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Για αυτόν τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να αποφράξει κάποιος το σημείο ώστε να συνεχιστεί η ομαλή ροή του νερού. Οι αποφράξεις Βούλα είναι η εταιρεία που πρέπει να εμπιστευτείτε για να σας λύσει όλα τα θέματα αποφράξεων που σας απασχολούν. Διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα καθώς και την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουμε εύκολα και γρήγορα ένα βουλωμένο σιφόνι ή μια βουλωμένη αποχέτευση. Με τα μέσα που έχουμε στην διάθεση μας και τις τεχνικές που γνωρίζουμε μπορούμε εύκολα και με απολυτή ακρίβεια να εντοπίσουμε σε ποιο σημείο του δικτύου υπάρχει πρόβλημα και στην συνεχεία να πραγματοποιήσουμε την απόφραξη. Έτσι άμεσα και αποτελεσματικά το αποχετευτικό δίκτυο επαναφέρεται σε λειτουργεί. Για αυτό πραγματοποιούν εργασίες αποφράξεων όλο το 24ωρο όλες τις ήμερες του χρόνου. Αποφράξεις Γαλάτσι

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Βούλα για πάνω από 10 χρονιά πραγματοποιούν με μεγάλη επιτυχία κάθε εργασία που είναι απαραίτητη για να απαλλαγείτε από την παρουσία των παράσιτων των εντομών και των τρωκτικών. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από συνεργεία απολυμάνσεων τα όποια έρχονται στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και τα κατάλληλα φάρμακα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καταλληλότητα των φάρμακων που χρησιμοποιούμε. Ακολουθούμε πιστά τους νομούς του κράτους και έτσι όλα τα σκευάσματα έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι εγγυόμαστε πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποια επίπτωση στην υγεία της οικογένεια σας από τα φάρμακα της εταίρες. Οι αποφράξεις Βούλα σας υπόσχονται πως μια κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο αρκεί ώστε μην έχετε ποτέ ξανά στο μέλλον ανεπιθύμητη επίσκεψη από έντομα ή τρωκτικά.

Αποφράξεις Βούλα

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Βούλα αναλαμβάνουν αντλήσεις υδάτων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Όταν πλημμυρίσει είναι αναγκαίο να επέμβει κάποιος πολύ γρήγορα ώστε να  μην κινδυνεύει ο χώρος σας. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο οχημάτων τα όποια εξυπηρετούν άμεσα όλη την Αθηνά αφού βρίσκονται σε κάθε σημείο της Αττικής. έτσι σε περίπτωση που πλημμυρίσετε καλέστε τις αποφράξεις Βούλα και μέσα σε λίγα λεπτά ένα από τα συνεργεία μας θα είναι στον χώρο σας. Όταν το συνεργείο φτάσει στον χώρο σας με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει θα απομακρύνει σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Μετά την απάντηση πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα στον χώρο ώστε να εξοντώσουμε κάθε παθογόνο μικροοργανισμό που έχει εισβάλει στον χώρο σας. Γνωρίζουμε πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα πλημμυρίσει ο χώρος του από μια έντονη βροχόπτωση.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!