+30.2118002444

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Βουλιαγμένη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Βουλιαγμένη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Βουλιαγμένη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Βουλιαγμένη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Βουλιαγμένης

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Αγίας Βαρβάρας απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις Βουλιαγμένη σε ολόκληρη την  Αττική. Εδώ και μια δεκαετία η εταιρεία μας καταλάβει καθημερινά μια αέναη προσπάθεια για να μπορέσει  τα αντιμετωπίσει με επιτυχία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αποχετευτικό δίκτυο κάθε ατόμου που εμπιστεύτηκε τις υπηρεσίες μας. Οι Αποφράξεις Βουλιαγμένη διαθέτουν ένα μεγάλο στόλο από σύγχρονα συνεργεία τα όποια πραγματοποιούν ένα μεγάλο εύρος εργασιών όπως αποφράξεις ή συντηρήσεις. Όλες οι εργασίες  υποστηρίζονται από τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με τα όποια εξοπλίζουμε κάθε συνεργείο μας. Έτσι συνδυάζοντας την πείρα με τα σύγχρονα εργαλεία μπορούμε να πραγματοποιούμε κάθε εργασία σε σύντομο χρονικό διάστημα δίχως  και συγχρόνως να αυξάνουμε την ποιότητα της. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για ότι χρειάζεστε όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου. Αποφράξεις Γέρακας

Αποφράξεις

Αποφράξεις Εκάλη. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως οι Αποφράξεις Βουλιαγμένη είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες αποφρακτικές εταιρείες σε θέματα αποφράξεων. Η εταιρεία μας για 10 συναπτά έτη πραγματοποιεί κάθε  είδους απόφραξης  ώστε να επαναφέρει το αποχετευτικό σας δίκτυο σε ομαλή λειτουργεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιώντας εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και την τεραστία εμπειρία μας μπορούμε  εύκολα  γρήγορα και αποτελεσματικά να πραγματοποιήσουμε κάθε είδους απόφραξης. Μετά την απόφραξης το αποχετευτικό σας σύστημα θα είναι ανοιχτό και δεν θα εμποδίζει την ροή του νερού. Παράλληλα με την άμεση επέμβαση μας στις Αποφράξεις Βουλιαγμένη εξασφαλίζουμε πως η περιουσία δεν θα τεθεί σε κίνδυνο.

Απολυμάνσεις

 Οι Αποφράξεις Βουλιαγμένη  πραγματοποιούν απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες τόσο σε εσωτερικός όσο και σε εξωτερικός χώρους. ‘Ολες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη του γεωπόνου που διαθέτουμε ο όποιος ειδικεύεται σε θέματα απολύμανσης. Έτσι εξασφαλίζουμε πως η εργασία θα επιφέρει γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα. Επιπλέον δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να επηρεαστεί η υγεία σας από τις εργασίες μας. Για αυτόν τον λόγο διαθέτουμε μόνο φάρμακα που έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Τέλος επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα απολύμανσης που προσφέρουν οι Αποφράξεις Βουλιαγμένη διασφαλίζεται πως ο χώρος σας θα παραμένει μόνιμα καθαρός από κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Αποφράξεις Αττική

Γνωρίζουμε καθημερινά κατοικίες και καταστήματα πλημμυρίζουν είτε εξαιτίας  των έντονων καιρικών φαινομένων (πχ  νεροποντή)  είτε εξαιτίας ενός απροόπτου βουλώματος  το όποιο οδήγησε σε υπερχείλιση των υδάτων. Οι Αποφράξεις Βουλιαγμένη είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου  ώστε να έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων οποιαδήποτε στιγμή. Η εταιρεία μας διαθέτει συνεργεία εξοπλισμένα με ειδικά μηχανήματα απορρόφησης νερού με τα όποια χρειαζόμαστε μόλις λίγα λεπτά για να απομακρύνουμε μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα νερά που είχαν εισβάλει στον  χώρο σας. Μετά την απάντηση πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα στον χώρο ώστε να εξοντώσουμε κάθε παθογόνο μικροοργανισμέ και μικρόβιο που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Οι Αποφράξεις Βουλιαγμένη δεσμεύονται πως θα κάνουν τα πάντα για να επαναφέρουν τον χώρο σας στην αρχική του κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!