+30.2118002444

Αποφράξεις Βοτανικός

Αποφράξεις Βοτανικός

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Βοτανικός όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις βοτανικός
 • Αποφράξεις Φρεατίων Βοτανικός
 • Αποφράξεις Λεκάνης Βοτανικός
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Βοτανικός
 • Αποφράξεις Υδρορροών Βοτανικός
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Βοτανικός
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Βοτανικός

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Βοτανικού

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Βούλα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας. Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Βοτανικός

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Βοτανικός σε όλη την Αττική. Είμαστε η εταιρεία που είναι θα επιδιορθώσουμε κάποια βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Αποφράξεις Νέα Ιωνία. Η εταιρεία δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες αποφρακτικές αφού είναι η μοναδική που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα εργασίας με την άμεση εξυπηρέτηση και τα χαμηλά κόστη. Αυτός ο συνδυασμός επιτυγχάνεται με την συμβολή της τεχνολογίας η όποια μας επιτρέπει να έχουμε στην διάθεση μας έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογία. Τα οχήματα μας βρίσκονται σε κάθε σημείο της Αττικής ώστε να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες. Παράλληλα όλες οι εργασίες εκτελούνται από έμπειρο προσωπικό με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα που διευκολύνουν την διαδικασία της εργασία και παράλληλα μειώνεται ο χρόνος εκτέλεσης της. Ακόμα όλες οι αξιόπιστες λύσεις που δίνουμε στα προβλήματα σας δεν σας κοστίζουν μια περιουσία αφού φροντίζουμε να διατηρούμε τις τιμές σε σταθερά χαμηλά επίπεδα ανάλογα των οικονομικών δεδομένων της εποχής.

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Βοτανικός εδώ και 10 χρονιά ειδικεύονται στις αποφράξεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε τύπου απόφραξης σε όλη το λεκανοπέδιο Αττικής. Γνωρίζουμε ποσό αναγκαίο είναι να λύσουμε πολύ γρήγορα το πρόβλημα που έχει προκύψει στο αποχετευτικό δίκτυο  εξαιτίας ενός βουλώματος. Για αυτόν τον λόγο διαθέτουμε συνεργεία σε κάθε γωνιά της Αττικής και έτσι μπορούμε να φτάσουμε στον χώρο σας πολύ γρήγορα και να σας εξυπηρετήσουμε. Τα συνεργεία απόφραξης είναι εφοδιασμένα με σύγχρονο εξοπλισμό. Όλα τα εργαλεία αξιοποιούνται στο μέγιστο από τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Έτσι με την βοήθεια τους ο τεχνικός θα εντοπίσει το σιμή που έχει φραγή και στην συνέχει θα κάνει την απόφραξη όσο εύκολη ή δύσκολη και αν είναι. το δίκτυο μετά την άμεση επέμβαση μας επιστρέφει σε κανονική λειτούργει και συνεχίζεται η ομαλή ροη του νερού.

Απολυμάνσεις

Η  καταπολέμηση ενός παράσιτου ενός εντόμου ή ενός τρωκτικού είναι μια διαδικασία η όποια πρέπει να γινάτια με μεγάλη προσοχή από ειδικούς. Οι αποφράξεις Βοτανικός σας υπόσχονται  πως αρκεί να μας εμπιστευτείτε μια φόρα για να δείτε μόνιμα άμεσα αποτελέσματα. Διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα από άτομα τα όποια ειδικεύονται στην εξόντωση των παράσιτων και αποφασίζουν την καλύτερη λύση ανάλογα με την δραστηριότητα του παράσιτου και τον χώρο που βρίσκεται ενώ μετά από κάθε εφαρμογή στον χώρο σας παραδίδουν πιστοποιητικό απολύμανσης. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η ομάδα απολυμάνσεως της εταιρείας χρησιμοποιεί τεχνικές και μέσα με  οι όποιες είναι σύμφωνες με τις κρατικές προδιαγραφές. Κάθε φάρμακο που εφαρμόζουμε έχει ελέγχει και εγκριθεί από του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι φροντίζουμε να μην θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία σας.

Αποφράξεις Βοτανικός

Αποφράξεις Αττική

Ένα απρόοπτο βούλωμα στην αποχέτευση μπορεί να οδηγήσει σε υπερχείλιση των υδάτων και συνεπώς σε πλημμύρα του χώρου. Επιπλέον μια ενώνει βροχόπτωση σε συνδυασμό με τα βουλωμένα φρεάτια που μπορεί να συναντήσει κανείς σε όλη την Αττική μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρα μιας και τα όμβρια ύδατα δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν. Σε περίπτωση που πλημμυρίσετε και χρειαστώ κάποιον άμεσα για να απαντήσει τα νερά από τον χώρο σας καλέστε τις αποφράξεις Βοτανικός. Η εταιρεία μας δρα πολύ γρήγορα και στέλνει άμεσα στον χώρο σας ένα από τα συνεργεία μας για να απάντηση τα καθαρά και τα ακάθαρτα ύδατα από τον χώρο σας. Η διαδικασία της απάντησης  είναι πολύ απλή εξαιτίας των σύγχρονων μηχανημάτων άντλησης που διαθέτουμε με τα όποια απομακρύνουμε μεγάλους όγκους νερού μέσα σε λίγα λεπτά. Έπειτα πραγματοποιούμε μικροβιοκτόνα στον χώρο ώστε  να εξαλείψουμε από τον χώρο κάθε παθογόνο μικροοργανισμό που υπήρχε στα ακάθαρτα ύδατα.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!