+30.2118002444

Αποφράξεις Βάρη

Αποφράξεις Βάρη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Βάρη όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις βάρη
 • Αποφράξεις Φρεατίων Βάρη
 • Αποφράξεις Λεκάνης Βάρη
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Βάρη
 • Αποφράξεις Υδρορροών Βάρη
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Βάρη
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Βάρη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Βάρης

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Βάρκιζα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Βάρη

Η Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Βάρη σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας αναπτύσσεται στον χώρο των αποφράξεων για πάνω από 10 χρόνια.  Έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία  μας ανατεθεί. Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Αποφράξεις Βάρκιζα.  Σύμμαχος σε όλη αυτήν την προσπάθεια είναι η αναβάθμισης των μηχανημάτων και των εργαλείων που διαθέτουν τα εξειδικευμένα συνεργεία μας που βρίσκονται σε όλη την Αθήνα. Παράλληλα οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας  λειτουργούν πάντα με απολυτό επαγγελματισμό παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Επιπλέον η υψηλής ποιότητας εργασία συνδυάζεται με πολύ οικονομικές τιμές μια και στοχεύουμε στο να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλυτέρα. Έτσι δεν είναι τυχαίο που το πελατολόγιο της εταιρείας μας διαρκώς διευρύνεται αφού όλο και περισσότεροι εμπιστεύονται τις αποφράξεις Βάρη για να λύσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Αποφράξεις

Έχοντας την αμπριά των 10 χρονών παρουσίας μας στον χώρο των αποφράξεων μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως οι αποφράξεις Βάρη ειδικεύονται στις αποφράξεις. Εάν έχει βουλώσει η αποχέτευση σας η ο νιπτήρας σας το μόνο που έχετε να κάνετε να μας κάλεσε και μέσα σε λίγα λεπτά ένα συνεργείο μας εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας θα είναι στην πόρτα σας να σας εξυπηρετήσει. Ο τεχνικός της εταιρείας μας με την χρήση διαγνωστικής κάμερα εντοπίζει το σημείο που έχει φραγή γρήγορα και με ακρίβεια και στην συνέχεια με την χρήση κατάλληλων εργαλείων αποφράσουν το σημείο που είχε βουλώσει. Μπορείτε να μας καλέσετε να έρθουμε στον χώρο σαγιά να επαναφέρουμε το δίκτυο σας σε ομαλή λειτουργιά  όλο το 24 όρο  365  μέρες τον χρόνο καθώς  και τις Κυριακές και τις αργίες.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Βάρη αναλαμβάνουν απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική. Η εταιρείας μας διαθέτει έμπειρους τεχνικούς οι όποιοι διαθέτουν τις γνώσεις ώστε να επιλέξουν να εφαρμόσουν το καταλληλότερο φάρμακο ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε έχουν εγκριθεί  από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  ενώ έχουν ελεγχθεί από τον Ε.Ο.Φ. Έτσι διασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να επηρεαστεί η υγεία της οικογενείας σας η των κατοικίδιων σας . Επιπλέον ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές ώστε να απαλλαγείτε από τα παράσιτα η τα έντομα που σας ταλαιπωρούν μια για πάντα ενώ μετά από κάθε εργασία παραδίδουμε στους πελάτες μας πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Βάρη

Αποφράξεις Αττική

Σε περίπτωση που πλημμυρίσει  ο χώρος εξαιτίας μια διαρροής από μια σωλήνωση η μιας έντονης βροχόπτωσης καλέστε τις αποφράξεις Βάρη για να προστατέψετε την υγεία και την περιουσία σας. Ειδικά συνεργεία της εταιρείας μας  βρίσκονται σε όλη την Αθήνα έτσι ώστε σε περίπτωση εκτακτου περιστατικου να είναι άμεσα στο χώρο σας για να σας βοηθήσουν. Τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα απορρόφησης και αντλίες νερού τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαντήσουν τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα γρήγορα και αποτελεσματικά. Γνωρίζουμε πως κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα πλημμυρίσει το σπίτι του. Για αυτό τον λόγο παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη όλο το 24 ωρο μέρα και νύχτα.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!