+30.2118002444

Αποφράξεις Αχαρναί

Αποφράξεις Αχαρναί

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Αχαρναί όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις αχαρναί
 • Αποφράξεις Φρεατίων Αχαρναί
 • Αποφράξεις Λεκάνης Αχαρναί
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Αχαρναί
 • Αποφράξεις Υδρορροών Αχαρναί
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Αχαρναί
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Αχαρναί

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Αχαρνών

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Αυλώνα απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Αχαρναί

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες Αποφράξεις Αχαρναί. Η εταιρεία μας εδώ και χρονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες για να φροντίσει τόσο τον χώρο σας όσο και το αποχετευτικό σας δίκτυο. Η τεραστία εμπειρία και τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει  μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε άμεσα σε ότι και αν χρειάζεστε. Πραγματοποιώντας ένα μεγάλο εύρος εργασιών είμαστε σε θέση να λύσουμε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζετε.  Όλες οι εργασίες αναλαμβάνονται από τα συνεργεία που διαθέτουν οι Αποφράξεις Αχαρναί. Κάθε συνεργείο εξοπλίζεται τόσο με τα πιο σύγχρονα μέσα. Συγχρόνως το εξειδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από άρτια καταρτισμένους και πεπειραμένους τεχνικούς οι όποιοι διακρίνονται για το επαγγελματισμό που επιδεικνύουν σε κάθε εργασία. Έτσι συνδυάζοντας την άμεση εξυπηρέτηση με την υψηλής ποιότητας εργασία εξασφαλίζουμε πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας. Αποφράξεις Αρτμέμιδα

Αποφράξεις

Οι Αποφράξεις Αχαρναί είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία σε θέματα αποφράξεων. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον συγκεκριμένο χώρο με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία κάθε είδους απόφραξης όσο πολύπλοκη και αν είναι.  Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι ενώ συγχρόνως εξοπλίζονται με αποφρακτικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Κάθε τεχνικός μας διαθέτει τεράστιες δεξιότητες αλλά και τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά  μέσα. Έτσι μπορεί εύκολα  να εντοπίσει το ακριβές σημείο στο αποχετευτικό σύστημα που έχει βουλώσει και στην συνεχεία να το καθαρίσει. Αποφράξεις Κουκάκι. Έτσι η απόφραξη γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά. Με αυτόν τον τρόπο το αποχετευτικό σας δίκτυο θα είναι και πάλι πλήρως λειτουργικό χωρίς να εμποδίζεται σε κανένα σημείο η ροη του νερού.

Απολυμάνσεις

Αναμφίβολα  οι Αποφράξεις Αχαρναί μπορούν να απαλλάξουν τον χώρο σας από τρωκτικά ή παράσιτα που έχουν εισβάλει σε αυτόν. Χρησιμοποιώντας τον σύγχρονο εξοπλισμό μας πραγματοποιούμε  απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες τόσο σε εσωτερικού όσο και σε εξωτερικός χώρους. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται  από τα συνεργεία απολύμανσης της εταιρείας μας. Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε επιλέγουμε το καταλληλότερο φάρμακο να εφαρμόσουμε.Στις Αποφράξεις Αχαρναί γνωρίζουμε πως με την πάροδο των χρόνων τα παράσιτα τα έντομα και τα τρωκτικά γίνονται όλο και πιο ανθεκτικά. Για αυτόν τον λόγο αν κριθεί απαραίτητο εκτελούμε πολλαπλές εφαρμογές . Σας υποσχόμαστε πως θα καθαρίσουμε τον χώρο σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Αχαρναί

Αποφράξεις Αττική

Οι Αποφράξεις Αχαρναί γνωρίζουν πως είναι πολύ σημαντικό για εσάς ο χώρος που περνάτε την ημέρα σας να είναι καθαρός. Όταν όμως σε αυτόν εισβάλλουν μεγάλες ποσότητες νερού τότε άμεσα κινδυνεύει ο χώρος σας  και η υγεία σας. Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία μας είναι έτοιμη να επέμβει άμεσα και να αντλήσει τα νερά. Με ένα σας τηλεφώνημα στέλνουμε στον χώρο σας το βυτιοφόρο όχημα μας. Το όχημα μας  διαθέτει μηχανήματα απορρόφησης νερού τελευταίας τεχνολογίας. Χρειαζόμαστε μόλις λίγα λεπτά για να  αντλήσουμε μέχρι και την σταγόνα από τον πλημμυρισμένο χώρο σας . Είναι γεγονός πως μια πλημμύρα είναι ένα έκτακτο περιστατικό το όποιο μπορεί να συμβεί στον καθένα. Για αυτόν τον λόγο οι Αποφράξεις Αχαρναί λειτουργούμε μέρα και νύχτα όλες τις ημέρες του χρόνου. Δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύουμε τον χώρο σας και την υγεία σας.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!