+30.2118002444

Αποφράξεις Αφίδνες

Αποφράξεις Αφίδνες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Αφίδνες όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις αφίδνες
 • Αποφράξεις Φρεατίων Αφίδνες
 • Αποφράξεις Λεκάνης Αφίδνες
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Αφίδνες
 • Αποφράξεις Υδρορροών Αφίδνες
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Αφίδνες
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Αφίδνες

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Αφιδνών

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Αχαρναί απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Αφίδνες

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει προσιτές αποφράξεις Αφίδνες σε όλη την Αττική. Άδω και 10 χρονιά αναλαμβάνουμε την φροντίδα του αποχετευτικού σας δικτύου με μεγάλη επιτυχία. Πραγματοποιούμε ένα μεγάλος εύρος εργασιών όπως αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις. Κυρία προτεραιότητα μας είναι να διατηρήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε σε πολύ υψηλό επίπεδα. Σε αυτό συμβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο που μας προσφέρουν την δυνατότητα να έχουμε στην διάθεση μας εργαλεία και μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον οι τεχνικοί της εταιρείας μας ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τεχνικές που μπορούν να εφαρμόσουν στις εργασίες που αναλαμβάνουν. Έτσι το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα μέσα και συνδυασμό με το μεράκι για σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εταιρεία γνωρίζει πως έχετε και εσείς ανάγκες. Για αυτό τον λόγο προσφέρουν όλες τις εργασίες σε πολύ χαμηλές τιμές που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Αποφράξεις

Μια βουλωμένη αποχέτευση ή ένα βουλωμένο σιφόνι μπάνιου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να βουλώσει ολόκληρο το αποχετευτικό δίκτυο. Αυτό μπορεί να επιφέρει άσχημες συνέπειες για την περιουσία σας αφού ο χώρος κινδυνεύει με μεγάλες υλικές ζημιές και εσείς με τεραστία περιττά έξοδα για την επισκευή τους. Οι αποφράξεις Αφίδνες αναλαμβάνουν κάθε είδους απόφραξης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Τα συνεργεία αποφράξεων που βρίσκονται σε όλη την Αθηνά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε θέματα αποφράξεων. Όλα τα συνεργεία είναι εξοπλισμένα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας καθώς και με πεπειραμένους τεχνικούς. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να εντοπίσουμε εύκολα γρήγορα και με ακρίβεια το σημείο του δικτύου που έχει το πρόβλημα και στην συνεχεία μέσα σε λίγα λεπτά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την απόφραξη. Οι τεχνικοί πραγματοποιούν αποφράξεις όλες τις ημέρες του χρόνου.

Απολυμάνσεις

Οι αποφράξεις Αφίδνες για πάνω από 10 χρονιά ειδικεύονται στις απολυμάνσεις απεντομώσεις και μυοκτονίες χώρων. Η εταιρεία μας σας υπόσχεται άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα με την χρήση των πιο ασφαλή μεθόδων. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο στόλο από συνεργεία απολύμανσης τα όποια εκτελούν με απολυτό επαγγελματισμό κάθε εργασία που θα αναλάβουν. Κυρία προτεραιότητα για εμάς αποτελεί να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασία. Έτσι με τα σύγχρονα μέσα  αντιμετωπίζουμε κάθε παράσιτο κάθε έντομο και κάθε τρωκτικό που σας ταλαιπωρεί. Θα πρέπει να τονίσουμε πως όλες οι τεχνικές καθώς και όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον κάθε φάρμακο μας έχει ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι διασφαλίζουμε ότι δεν θα κινδυνεύει η υγεία της οικογενείας σας και των κατοικίδιων σας.

Αποφράξεις Αφίδνες

Αποφράξεις Αττική

Γνωρίζουμε πως το αποχετευτικό δίκτυο της χωράς  αρέσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Φραγμένες αποχέτευσης και φρεάτια μπορεί να συναντήσεις κανείς σε οποιοδήποτε σημείο  του λεκανοπέδιου. Έτσι  μια έντονη βροχόπτωση μπορεί να πλημμυρίσει τον χώρο σας αφού τα νερά δεν θα μπορέσουν να απορροφηθούν από τα βουλωμένα φρεάτια. Τα συνεργεία από τις αποφράξεις Αφίδνες είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή να έρθουν στον χώρο σας και να απαντήσουν γρήγορα όλα τα  νερά που θέτουν σε κίνδυνο την περιουσία σας. Με τις ειδικές αντλίες που διαθέτουμε μπορούμε και απομακρύνουμε μέσα σε λίγα λεπτά μέλους όγκους καθαρών και ακαθάρτων υδάτων. Μετά την άντληση πραγματοποιούμε  καθαρίζουμε τον χώρου από μικρόβια βακτήρια και οποιοδήποτε άλλο παθογόνο οργανισμό. Έτσι ο χώρος σας πολύ γρήγορα επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση δίχως να κινδυνεύει. Τέλος είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως μπορείτε να καλέσετε τις Αποφράξεις Αφίδνες όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!