+30.2118002444

Αποφράξεις Αυλώνα

Αποφράξεις Αυλώνα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Αυλώνα όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις αυλώνα
 • Αποφράξεις Φρεατίων Αυλώνα
 • Αποφράξεις Λεκάνης Αυλώνα
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Αυλώνα
 • Αποφράξεις Υδρορροών Αυλώνα
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Αυλώνα
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Αυλώνα

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Αυλώνας

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Βάρη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση.

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Αυλώνα

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει ουρήσεις αποφράξεις Αυλώνα σε όλη την Αττική. Η εταιρεία μας συνεχίζει για πάνω από 10 χρόνια να αναλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος εργασιών όπως αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Κάθε εργασία αποτελεί για εμάς πρόκληση ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σύμμαχος μας σε αυτήν την προσπάθεια αποτελεί το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας το οποίο μπορεί να εκτελέσει μέσα σε λίγα λεπτά οποιαδήποτε εργασία του ανατεθεί. Γνωρίζουμε πως όσο περνάνε τα χρόνια τόσο εξελίσσονται τα εργαλεία και τα μηχάνημα που χρησιμοποιούμε. Εμείς φροντίζουμε να συμβαδίζουμε με τις τεχνολογικές εξελίξεις και να έχουμε στην διάθεση μας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να μειώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει μια εργασία και σύγχρονος να αυξήσουμε κατακόρυφα την ποιότητα της. Οι αποφράξεις Αυλώνα γνωρίζουν ποσό σημαντικό είναι να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες.

Αποφράξεις

Μπορούμε να πούμε μεγάλη σιγουριά πως οι αποφράξεις Αυλώνα ειδικεύονται σε θέματα αποφράξεων. Τα τελευταία 10 χρόνια η εταιρεία μας αναλαμβάνεις κάθε τύπου αποφράξεις. Έχουμε δημιουργήσει έναν υπερσύγχρονο στόλο από εξειδικευμένα συνεργεία τα όποια εξυπηρετούν όλη την Αττική. Τα συνεργεία μας είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα μέσα ώστε μια εργασία απόφραξης να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά. Ένα τηλεφώνημα σας είναι αρκετό για να στείλουμε στον χώρο σας ένα από τα συνεργεία μας ώστε να σας βοηθήσουμε με το βούλωμα που έχει δημιουργηθεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Με την βοήθεια του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μπορούμε και αποφράσουμε μέσα σε λίγα λεπτά κάθε σημείο του δικτύου που είναι βουλωμένο. Οι αποφράξεις Αυλώνα δεσμεύονται πως μετά την επίσκεψη μας το αποχετευτικό σας σύστημα θα λειτουργεί και πάλι κανονικά. Επειδή κάνει δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ θα προκύψει ένα απρόοπτο βούλωμα  οι αποφράξεις Αυλώνα λειτουργούν όλο το 24 όρο όλες τις ημέρες του χρόνου.

Απολυμάνσεις

Ένα παράσιτο το οποίο έχει εισβάλει στον χώρο σας μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα από μεγάλες υλικές καταστροφές στον χώρο σας μέχρι προβλήματα υγείας. Για αυτό τον λόγο είναι αναγκαία η άμεση επέμβαση ενός ειδικού για να απομακρυνθεί το παράσιτο από τον χώρο σας.  Οι αποφράξεις Αυλώνα με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούν απολυμάνσεις απεντομωσεις και μυοκτονίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. Έτσι ανάλογα με τον  χώρο και το είδος του παράσιτου εφαρμόζουμε το καταλληλότερο φάρμακο. Σε πολλές περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητο να γίνει πολλαπλή εφαρμογή του φάρμακου όταν το παράσιτο είναι πολύ ανθεκτικό. Οι τεχνικοί φροντίζουν για την ασφάλεια σας αφού χρησιμοποιούν μονό φάρμακα που έχουν ελέγχει και εγκριθεί από τον Ε.Ο.Φ και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αποφράξεις Αυλώνα

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Αυλώνα πραγματοποιούν αντλήσει υδάτων σε κάθε σημείο του λεκανοπέδιου Αττικής. γνωρίζουμε πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν συχνά την χώρα μας σε συνδυασμό με τα πολλά βουλωμένα φρεάτια μπορεί να οδηγήσουν σε μια πλημμύρα. Επιπλέον ένας χώρος μπορεί να πλημμυρίσει από ένα απρόοπτο βούλωμα που θα προκύψει στο αποχετευτικό σας σύστημα. Η εταιρεία μας δεσμεύεται πως θα είναι δίπλα σας  όποτε μας χρειαστείτε για να απομακρύνουμε τα νερά από τον χώρο σας και να τον κάνουμε και πάλι λειτουργικό. Λίγα λεπτά μετά την κλήση σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο θα είναι στον χώρο σας το βυτιοφόρο όχημα της εταιρείας το οποίο με τα μηχανήματα που είναι εξοπλισμένο απορροφά τα καθαρά και ακάθαρτα ύδατα από τον χώρο σας. Η εταιρεία έχει σας προτεραιότητα την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση σας. Για αυτόν τον λόγο πραγματοποιούμε εργασίες 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο κάθε και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!