+30.2118002444

Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Αποφράξεις Αμπελόκηποι όλο το 24ωρο κάι τις αργίες. Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία και παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών αυτήν που τους ταιριάζει. Φέρνουμε κοντά σας όλες τις τελευταίες τεχνολογιές στον τομέα των αποφράξεων και σας δίνουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

αποφράξεις αμπελόκηποι
 • Αποφράξεις Φρεατίων Αμπελόκηποι
 • Αποφράξεις Λεκάνης Αμπελόκηποι
 • Αποφράξεις Νιτπήρων Αμπελόκηποι
 • Αποφράξεις Υδρορροών Αμπελόκηποι
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης Αμπελόκηποι
 • Συντήρηση Αποχέτευσης Αμπελόκηποι

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Αμπελοκήπων

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Αποφράξεις Αμφιάλη απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.

Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Συμφωνία Με Την Ποιότητα
Συμφωνία με την τιμή

Εφαρμόζουμε πιστοποιήσεις ISO ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και οι πελάτες μα να νιώθουν πάντα ασφαλείς. Αναλυτικά εφαρμόζουμε διαθέτει ISO 9001, 14001 τα οποία σας εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και ασφάλεια σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
 • Τεχνολογία
 • Οικονομία
 • After Sales Support
 • Εμπιστοσύνη
 • Ποιότητα
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστιά
 • Ταχύτητα
%
Ικανοποίηση Πελατών

Η ικανοποίηση των πελατών για εμάς είναι υποχρέωση όχι απαίτηση. Αποφράξεις Πετράλωνα

Δεν θα ισχυριστούμε ότι είμαστε από τις καλύτερες αποφρακτικές εταιρείες θα σας το αποδείξουμε!

Καθαρά – Οικονομικά και πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες σας είμαστε κοντά σας τις τελευταίες δεκαετίες για να σας εξυπηρετούμε σε αποφράξεις, απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και λύστε τα προβλήματα φραγής που αντιμετωπίζετε μια για πάντα.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Πρώτη η εταιρεία μας εφάρμοσε την γραμμή προσωπικής εξυπηρέτησης. Έτσι μπορείτε να έχετε από τον προσωπικό σας τεχνικό μέχρι τον προσωπικό σας σύμβουλο.

Τμήμα Back Office

Το τμήμα Back Office θα μπορεί να σας υποστηρήξει σε κάθε σας ανάγκη κάνοντας για εσάς: Τεχνικές εκθέσεις Ανάλυση Προβλημάτων και ότι άλλο μπορεί να σας είναι χρήσιμο.

Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Η εταιρεία Alpha αποφρακτική παρέχει υπηρεσίες αποφράξεις Αμπελόκηποι σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Τα τελευταία 10 χρονιά η σκληρή εργασία η γρήγορη εξυπηρέτηση το έμπειρο προσωπικό μας και η τεχνολογική εξέλιξη είναι οι λόγοι που η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες αποφρακτικές σε όλη την Αθηνά. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις απολυμάνσεις αντλήσεις υδάτων καθώς και συντηρήσεις αποχετεύσεων  σε κατοικίες καταστήματα δημοσιές υπηρεσίες κ.α. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία σε κάθε σημείο της Αθήνας  τα όποια είναι στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή .Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται από εμπείρους τεχνικούς οι όποιοι χρησιμοποιούν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που τους βοηθού να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενώ συγχρόνως ο μεγάλος στόλος οχημάτων μας βοηθού να φτάνουμε σε εσάς  σύντομο χρονικό διάστημα. . Είμαστε μια εταιρεία που δίνουμε έμφαση στο να παρέχουμε την μεγίστη ποιότητα εργασίας δίχως να σας κοστίζει μια περιουσία. Αποφράξεις Άγιος Ιωάννης

Αποφράξεις

Οι αποφράξεις Αμπελόκηποι πραγματοποιούν αποφράξεις σε όλη την Αττική γρήγορα και αποτελεσματικά. Μια απόφραξη αν δεν γίνει από πεπειραμένους τεχνικούς και με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων τότε το πρόβλημα θα ξαναεμφανιστεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία αποφράξεων σε όλη την Αθηνά που  είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας τα όποια μας βοηθούν να πραγματοποιούμε όλες τις εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά. Το έμπειρο προσωπικό μας με την βοήθεια διαγνωστικής κάμερας εντοπίζει το σημείο που έχει βουλώσει το αποχετευτικό σύστημα και στην συνεχεία με την χρήση ατσάλινες ή πιεστικού μηχανήματος πραγματοποιεί την απόφραξη .Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στην διάθεση σας να μας καλέσετε όλο το 24ωρο και εμείς θα είμαστε στο χώρο σας  σύντομα για να αντιμετωπίσουμε βουλωμένο σημείο στο δίκτυο σας που σας ταλαιπωρεί.

Απολυμάνσεις

Η απολύμανση ενός χώρου είναι πολύ σημαντική ώστε ο χώρος να παραμείνει υγιείς και καθαρός από τα παριστά. Οι αποφράξεις Αμπελόκηποι ειδικεύονται στις απολυμάνσεις εσωτερικών και εξωτικών χώρων. Εκτός από απολυμάνσεις πραγματοποιούμε απεντομωσεις για την αντιμετωπιση των εντομών καθώς και μυοκτονίες για την αντιμετωπιση των τρωκτικών. Η εταιρεία μας διαθέτει συνεργεία απολυμάνσεων τα όποια απαρτίζονται από έμπειρους τεχνικούς καθώς και γεωπόνους οι όποιοι αναλαμβάνουν να σας αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τα παριστά που σας απασχολεί. Ανάλογα με το παράσιτο που σας ταλαιπωρεί  οι τεχνικοί μας φροντίζουν να εφαρμόζουν το καταλληλότερο σκεύασμα για την καταπολέμηση του. Παράλληλα σε περίπτωση που οι τεχνικοί το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούμουν επαναληπτικές εφαρμογές για να διασφαλίσουν πως δεν θα ξαναελάτε το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον ενώ μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.

Αποφράξεις Αμπελόκηποι

Αποφράξεις Αττική

Οι αποφράξεις Αμπελόκηποι πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αττική.  Μια έντονη βροχόπτωση ή ένα απρόοπτο βούλωμα αποτελούν δυο από τις κυριότερες αίτιες που μπορεί να πλημμυρίσει ο χώρος σας και να τεθεί σε κίνδυνο η περιουσία και η υγεία σας. Ο κίνδυνος να πλημμυρήσετε  αυξάνεται ραγδαία όταν ο χώρος σας είναι υπόγειος η ισόγειος μιας και τα νερά έχουν ευκολότερη πρόσβαση. Η εταιρεία μας διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθούν να απαντούμε τα καθαρά και ακάθαρτα νερά από τον χώρο σας και να επαναφέρουμε τον χώρο στην αρχική υποκατάσταση . Γνωρίζουμε πως η πλημμύρα είναι ένα απρόοπτο γεγονός το οποίο δεν μπορεί κανείς να προβλέψει. Για αυτόν το λόγο είμαστε στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα άλλα και τις αργίες.

Call Now ButtonΚαλέστε Μας!